Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 14.11.2011г. вторник в 09:56
отношение -- няма данни --
в град Добрич

кланницата в сенокоз е под всякаква критика за ръководител има някъкъв военен който не разбира от нищо но явно за г-н Илиев е удобен селянин не плащат заплати равотят хората без трудови договори  

написано 22.10.2011г. неделя в 19:11
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Хора–не започвайте работа в тази фирма.Работил съм в доста фирми но като тази няма.При започване на работа ти обещават едни пари, после започват да ти дават други(естествено по– малко).Накрая спират да ти ги дават.Ако решиш да напуснеш –пиеш една студена вода за парите,които не си получил.Собственика Емил Илиев е пълен некадърник,който не разбира от бизнес,а от това как да прекара служителите си и фирмите с които работи.Не си купувайте и тяхната стока.Всичко,кето е минало срок на годност и е ВМЕРИСАНО отново се вкарва в саламите.Самият ЕМИЛ казва -грехота е да се хвърля.Хигиена никаква.А това ,че саламите се правят от всичко,но не и от месо това трябва да се досетите.АЗ НИКОГА НЕ БИХ ЯЛ ОТ ПРОДУКЦИЯТА НА ЧИКО,ЗАЖОТО ЗНАЯ КАК Я ПРОИЗВЕЖДА.Между другото имам да вземам пари от чико.Може би доживотно.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.04.2011г. вторник в 15:18
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

А сега как са нещата? Дават ли на време заплатите?

написано 01.03.2011г. сряда в 11:55
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел гр.Варна с.Тополи
в град Варна

За да може фирмата да превъзмогне кризата не мисля,че Илиев има лоши управленчески качества решението да намали заплатите е най-малкото което може да направи!Но вие господин ТЪРГОВЕЦ няма как да разберете това!!!Защото за да се оцелее в този момент и да се съхрани това което е градено с години трябва да се действа по този начин за това аплодирам това!!!Дори бих предложил ДОД работодател да бъде поеман от служителите и понеже вие господин ТЪРГОВЕЦ адмирирате кражбите бих предложил липсите по верегата да се отдържат на 50%!!!!

написано 28.02.2011г. вторник в 19:37
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел търговски
в град Каолиново

Трябва да се изплащат работните възнаграждения на време/преди 28мо число/, както ние спазваме таргети и срокове на стари задължения /не повече от 10дена/

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.02.2011г. вторник в 15:07
мнение от
отношение -- няма данни --

Редовно бавене на заплатите.То бива,бива ама може ли всеки месец да го прави това.Все персонала да му влиза в положението,а в нашто кои ште влезе,тои ако няма пари аз ли да имам.

написано 27.02.2011г. в 19:11
мнение от
отношение представител на управлението
в град Батак

Много лоши управленчески умения от страна на Емо. Много хора ще си тръгнат след намалението на работното възнаграждение с 20%. Предлагам на всички служители, които останат на работа да увеличат кражбите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.02.2011г. в 21:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Варна(с.Тополи)
в град Варна

Трябва промяна в управлението на фирмата и то коренна!Г-н Илиев много неща не са както трябва;


1.Липса на адекватни решения от назначените т.н.(началници),постоянните гафове които се прикриват и с които вие не сте запознат!


2.Ниското качество на произвежданата продукция!


3.Липсата на опитни търговски представители(нима франчайзинга е на добро ниво)!


4.Нима си мислите,че като пускате служителите си за определен период в неплатен отпуск е някакво временно решение в ситуацията в която се намира фирмата(не мисля така)!Крайно време е да действате за да оцелее фирмата!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.12.2010г. четвъртък в 17:35
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Варна

защо няма пари

Показани мнения 1 - 10 от общо 58 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88344 мнения за 7765 фирми!