Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 25.06.2014г. четвъртък в 09:32
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел бул.Витоша 156
в град София

Г-н Марешки, научете "служителките" си да поздравяват. Вече на два пъти, различни аптекарки, като им кажа "довиждане", не отговарят.

написано 27.02.2014г. петък в 09:48
мнение от
отношение клиент
в град Варна

 Отвратително е и отношението в аптека Марешки на Пазара до Елитис – гр. Варна. Там работят едни женички над 60 години, които си мислят че са продавачки, а не аптекарки. Като ги питам за някоя хранителна добавка или витамини, за разликата между един или друг вид, те ми дават да чета по опаковките, за какво и как се използва и се сърдят че ги питам. Все си мисля, че тяхната работа е да ми помогнат в избора адекватно, а не да вдигат рамене и да казват „НЕ ЗНАЯ, ето да прочетете“.

написано 20.02.2014г. петък в 22:02
мнение от
отношение бивш служител
в град Стара Загора

Работната атмосфера в аптеките не е добра. Няма организация, поведение и държание. Фармацевтите са на гишетата, а операторите вършат всичко останало. Няма ред, колегиалност и екипност в работата. Грешките са постоянни, това се заплаща от служителите. Напрежението е породено от многото работа и лошата организация.Смените на оператори са  постоянни, потокът от назначения и уволнения няма край и това допълнително изнервя обстановката. Няма угода и прокопсия.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.02.2014г. вторник в 14:45
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз бях клиент на аптека Марешки,София,кв.левски В. Видях,че не съм единствената с лошо впечатление от тази аптека. Когато пойсках NEOFLEXIN лекарство за ставите за баба ми на село, 'милата' възрастна аптекарка ме поправи NEOFLEXAN , хвърли ми един поглед от сорта колко си тъпа и ми каза сметката от 12лв и нещо. Естествено имаше опашка и аз излязох, пуснах колета и се прибрах.След два дни баба ми се обади и каза, че съм купила лекарство за мозъка!!! Тъй като е баба ми е далеч и е трудно ходенето, няма как да ми го върне пак. Пък и да ми го върне съм сигурна на 100 %, че нама да ми върнат парите.


Аз съм майка на малко дете, която получава 340лв. (вече) и не мога да си позволя 12 лева да ги хвърля в кофата.


МОЛЯ ВИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ НАДУТИ И АРОГАНТНИ ПРОСТИ ПРОДАВАЧКИ

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.02.2014г. вторник в 00:01
мнение от
отношение -- няма данни --

най-некоректния работодател който познавам, бягайте далече от тази фирма там успяват само крадливи и лъжливи хора, и обслужването е потресаващо

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.02.2014г. в 11:09
отношение -- няма данни --

Здравейте. Потресен съм от отношението на аптекаркоте в аптека Марешки в гр- Бяла Слатина. Съпругата ми е посетила аптеката с цел закопуване на крем за мазане Pulmex bebe за 9 месечно бебе. Отговара е - Нямаме. Поискано е някакъв заместител. Отговор - нямаме. На въпроса "Бихте ли ме насочила къде мога да намеря подобен крем" отговора е бил "Това си е ваш проблем". Ама, че обслужване. Ако някой прочете това нещо не е лошо да обърнете внимание на служителите си за отношението към клиентите. Все пак влизаме с парите си в тази аптека. Аз лично никога не бих влязъл вече в аптеки Марешки.

написано 14.01.2014г. сряда в 21:25
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Кайсиева градина
в град Варна

Много неприятни дъртуфелници работят в тая аптека - сякаш с конкурс по дебилност  ги избира чорбаджията им. Просто отврат - хем некролога му стърчи от джобчето, хем нагло и арогантно.

написано 13.01.2014г. вторник в 12:51
отношение клиент
към обект/отдел София Света Троица бл.306 ул.Гьорче Петров
в град София

Възмутен съм от ужасното отношение на аптека Марешки към своите дилгогодишни клиенти. Ситуацията е на глрд проста но много показателна. НЕ МОЖЕ НА СИЛА ДА ПРОДАВАТЕ НА КЛИЕНТА лекарства които не са му нужни. При написана рецепта за AUGMENTIN 625 mg. за7дни през 12 часа по една таблетка- (за да не се затрудните това са 14 таблетки) аптека Марешки(вашата служителка) на сила да випродаде 21 таблетки (котия) защото (цитирам) "НЕ МОЖЕЛА ДА СЕ ЗАНИМАВА ДА ГИ РАЗДЕЛЯ – И МНОГО ТРУДНО И БИЛО ДА СМЕТНЕ КОЛКО СА ДВА ОТ ТРИ БЛИСТЕРА КАТО ЦЕНА) Купувало се по цяла кутия.ИНТЕРЕСНОТО Е  ЧЕ ВЕДНАГА НА ТРЕТИЯ КЛИЕНТ СЛЕД МЕН СЪЩАТА СЛУЖИТЕЛКА ПРОДАДЕ БЕЗ РЕЦЕПТА ДВА БЛИСТЕРА ОТ СЪЩИЯ АНТИБИОТИК ЗА 13.44 лв. БЪЗМУТЕН СЪМ И ЩЕ СЕЗИРАМ КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ и КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ(за продажба без рецепта на лекарства) това се случи около 11:30 ч. на 13.01.2014г  на ул.Гьорче Петров бл.306 НАДЯВАМ СЕ ДА ВЗЕМЕТЕ АДЕКВАТНО ОТНОШЕНИЕ ПО СЛУЧЕЯ

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.01.2014г. в 11:44
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел аптека "Марешки " гр.Дупница ул.ИВ. Вазов
в град Дупница

В неделя  на 12.01.2014г. в 10.55.04часа ми отказаха да ми подменят медикамент  , линексфорте за линексимуно , защото бил пуснат касов бон , а не бях излязъл от аптеката!!! служителката  се държа грубо и арогантно и отказа да ме свърже с някой от управителите!!! Знам че имам право не само да го подменя , но и да го върна , но на нея явно не и се занимаваше !!!  В аптеката незнам защо но работят само възрастни , може би пенсионирани аптекарки и атмосферата е отвратителна , работят бавно , мудно  и крайно нелюбезно!!!   ЗАТОВА АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ ДА СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА  , СТИГА СА НИ ПРАВИЛИ НА ГЛУПАЦИ!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 33 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85619 мнения за 7476 фирми!