Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.12.2014г. неделя в 09:14
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Възраждане
в град Бургас

За тези,които се чудите дали да работите за г-н Марешки имаите си една наум.Роботих за тях 1година и съм напълно разочарована-взимат всеки наред от кандидатстващите.Работите като луди и давате лекарства на всеки пациент дори и да е без рецепта и ако случайно ви хванат при проверка глобата е за ваша сметка.Освен това в никакъв случай не можете да си вземете отпуска,това може да се случи в случай на смърт ва ваш близък и задължително трябва да докажете това.Ако нямате диплома за фармацевт и сте само помощник фармацевт,няма проблеми-всеки ден след края на смяната на магистъра вие заемате неговото място и започвате да работите чисто сам по здравната каса,което е абсолютно забранено.Всеки ден когато сте втора смяна оставате сам на работа на гишетата и започвате да обслужвате като луд побеснелите пенсионери.В събота или неделя оставате като дежурен на смяна през целият ден и той не ви се заплаща.Отново незаконно.


Карат ви непрекъснато да предлагате на пациентите някакви измислени лекарства(генералгин,алгозон) и в резултат получавате бонус за това-жълти стотинки.Заменяте непрекъснато терапията на пациента и боклуци.


При провеждане на ревизия ако случайно има останали непродадени лекарства с изтекъл срок трябва да ги заплащат служителите.Трябва сами да предвижвате продажбите,за да не плащате вие накрая-пълна простотия....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.11.2014г. в 19:02
мнение от
отношение клиент
в град Хисар

Много учтивата управителка в Марешки гр. Хисаря ми заяви: ДА НЕ СИ СТЪПНАЛ ПОВЕЧЕ В АПТЕКАТА МИ !!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.07.2014г. вторник в 22:14
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Горна Оряховица
в град Горна Оряховица

-5 Това е оценката за Аптека  Марешки в гр.Горна Оряновица, обл.В.Търново.Аз писах и до управлението на аптеките, но и сега ще споделя болката си, че в горнооряховската аптека Марешки до пазара работят едни пенсионерки груби, злобни, готови едва ли не на бой, ако ги попиташ или недай боже да им противоречиш.Моят случай е следният:наложи се да отида да взема лекарства на мой близък, които били поръчани от 5 дни, но след едночасово чакане всеки път, ги няма, когато отидох накрая аз, бях разигравана по-вече от час, защото първо точно пред мен, касата затвори - която работи с рецептурни книжки, казаха ми да отида на другата каса, след 30 мин. чакане там, съоветната пенсионерка ми каза да чакам на другата каса/където бях/, докато служителката се върне/беше излязла изън аптеката/.През това време две по-млади служителки проничаха през един прозорец отвътре и най-нахално одумваха клиентите.След като се върна въпросната аптекарка естествено попитах за цената, защото предния път лекарствата бяха по-евтини и какво се случи - тя повика друга арогантна пенсионерка да ми обясни, че не съм права, която от своя страна ме нападна с думите, че имам психологически проблем.Това според Вас нормално отношение към клиенти ли е?За мен аз имам решение - няма да стъпя във аптеки Марешки и мисля, че мениджмънта на тези аптеки куца или всичко е оставено на инерцията, която имаха преди доста време.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.06.2014г. четвъртък в 09:32
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел бул.Витоша 156
в град София

Г-н Марешки, научете "служителките" си да поздравяват. Вече на два пъти, различни аптекарки, като им кажа "довиждане", не отговарят.

написано 27.02.2014г. петък в 09:48
мнение от
отношение клиент
в град Варна

 Отвратително е и отношението в аптека Марешки на Пазара до Елитис – гр. Варна. Там работят едни женички над 60 години, които си мислят че са продавачки, а не аптекарки. Като ги питам за някоя хранителна добавка или витамини, за разликата между един или друг вид, те ми дават да чета по опаковките, за какво и как се използва и се сърдят че ги питам. Все си мисля, че тяхната работа е да ми помогнат в избора адекватно, а не да вдигат рамене и да казват „НЕ ЗНАЯ, ето да прочетете“.

написано 20.02.2014г. петък в 22:02
мнение от
отношение бивш служител
в град Стара Загора

Работната атмосфера в аптеките не е добра. Няма организация, поведение и държание. Фармацевтите са на гишетата, а операторите вършат всичко останало. Няма ред, колегиалност и екипност в работата. Грешките са постоянни, това се заплаща от служителите. Напрежението е породено от многото работа и лошата организация.Смените на оператори са  постоянни, потокът от назначения и уволнения няма край и това допълнително изнервя обстановката. Няма угода и прокопсия.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.02.2014г. вторник в 14:45
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз бях клиент на аптека Марешки,София,кв.левски В. Видях,че не съм единствената с лошо впечатление от тази аптека. Когато пойсках NEOFLEXIN лекарство за ставите за баба ми на село, 'милата' възрастна аптекарка ме поправи NEOFLEXAN , хвърли ми един поглед от сорта колко си тъпа и ми каза сметката от 12лв и нещо. Естествено имаше опашка и аз излязох, пуснах колета и се прибрах.След два дни баба ми се обади и каза, че съм купила лекарство за мозъка!!! Тъй като е баба ми е далеч и е трудно ходенето, няма как да ми го върне пак. Пък и да ми го върне съм сигурна на 100 %, че нама да ми върнат парите.


Аз съм майка на малко дете, която получава 340лв. (вече) и не мога да си позволя 12 лева да ги хвърля в кофата.


МОЛЯ ВИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ НАДУТИ И АРОГАНТНИ ПРОСТИ ПРОДАВАЧКИ

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.02.2014г. вторник в 00:01
мнение от
отношение -- няма данни --

най-некоректния работодател който познавам, бягайте далече от тази фирма там успяват само крадливи и лъжливи хора, и обслужването е потресаващо

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.02.2014г. в 11:09
отношение -- няма данни --

Здравейте. Потресен съм от отношението на аптекаркоте в аптека Марешки в гр- Бяла Слатина. Съпругата ми е посетила аптеката с цел закопуване на крем за мазане Pulmex bebe за 9 месечно бебе. Отговара е - Нямаме. Поискано е някакъв заместител. Отговор - нямаме. На въпроса "Бихте ли ме насочила къде мога да намеря подобен крем" отговора е бил "Това си е ваш проблем". Ама, че обслужване. Ако някой прочете това нещо не е лошо да обърнете внимание на служителите си за отношението към клиентите. Все пак влизаме с парите си в тази аптека. Аз лично никога не бих влязъл вече в аптеки Марешки.

Показани мнения 1 - 10 от общо 36 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87473 мнения за 7673 фирми!