Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.09.2014г. четвъртък в 10:08
мнение от
отношение кандидат за работа

2 бона нетно за инграм не е ли множко? няма ли някой вътрешно инфо?

написано 16.09.2014г. сряда в 19:15
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

На база какви са заплатите за същите длъжности при сходни по размер и структура компании от И.Т. бранша в БГ. Каквито и да е заплати под тези числа се водят ниски. Дори Data Analysts в момента започват да се търсят повече от преди и заплатите там растат със всяка година.


Поискай си по-ниска заплата, така увеличаваш шанса да те изберат теб, но след някоя и друга година ще се окаже, че получаваш по-малко от колегите си.

написано 16.09.2014г. сряда в 14:00
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Business Intelligence
в град София

За да си достойно платен:


 


Tech support expert - 2300


Web specialist - 1600


Business analyst - 2000


Sales support - 1800


Data analyst - 2500


 


-------------


На базата на какво се основават тези заплати, струват ми се малко височки дори за човек с 1,2 години опит? 

написано 15.09.2014г. вторник в 11:52
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

За да си достойно платен:


Tech support expert - 2300


Web specialist - 1600


Business analyst - 2000


Sales support - 1800


Data analyst - 2500


 


За втпри западен език освен английски + още 600 лв отгоре на език, ако се изисква за длъжността.

написано 13.09.2014г. неделя в 14:11
мнение от
отношение -- няма данни --

Добре де, разбрахме, че за ентри левела е 1000 лв нетно, ами за другите позиции? Някаквите там analyst-и изискват  previous business experience, колко лев трябва да им искаме там?

написано 12.09.2014г. събота в 21:37
мнение от
отношение кандидат за работа

Подобно на предните коментари , няма отговор дали си одобрен или не след интервюто.


    Заключение : офертите от дадената фирма не трябва да се като сериозни предложения.


 

написано 09.09.2014г. сряда в 18:39
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Business Intelligence
в град София

Здравейте, 


Има ли някой който работи в Business Intelligence отдела, позиция Data Analyst? Какви са ви впечатленията от тази позиция и какво е заплащането? 


Благодаря.

написано 07.09.2014г. в 14:44
мнение от
отношение кандидат за работа

Компанията Инграм придобива Канадската Софтком и се набират множество хора с Английски и още един западен език за да запълнят места в сферата на подръжка и обслужването на клиентите на Софтком (вече част от Инграм).


Наели са два етажа от сградата на х-л Новотел срещу сегашната офис сграда "European Trade Center" на Цариградско Шосе (до мола).


Аз от интервюто не останах с положителни впечетления. HR-ката първоначално звучеше доста професионално, но не спази обещанието си да се свърже с мен "до края на седмицата" (както тя се изрази). А напротив, игнорираше опитите ми да напомня за обещаният срок.


Интервюиращият западен мениджър от Канада, ми се стори доста дистанцирана личност, все още незнаещ дали работи за СофтКом или за Инграм. Въпросите ми относно стилът му на управление бяха отклонявани, на въпросите ми за корпоративната култура в компанията - беше отговаряно с клишета от рода на "we play hard, but we work hard" и "всички сме равни, всеки може да поиска среща с CEO-то, след като получи удобрение от прекия си ръководител". Оставям анализа на Вас.


Не могат да намерят достатъчно персонал с два западни езика за да запълнят квотата. Пазара на работна ръка в България е доста малък при голямото търсене и множество западни фирми установяващи low-cost центрове тук, така че очаквам, че ще наемат кадри с цената на доста компромиси само за да запълнят бройката.


Аз лично не получих никаква обратна връзка - 6 (шест) седмици след като кандидатсвах, така че не очаквам да работя там. Но чувствам облекчение, защото първата импресия от интервюто и посещението в офиса им не беше никак въодушевяваща.


Потенциалните кандидати с два западни езика бих посъветвал да поискат по-висока цена за труда си, защото при това голямо търсене и ограничено предлагане - имат голям шанс да получат оферта, но след период от време да бъдат заменени с по-прецизно избрани кадри.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.08.2014г. вторник в 15:46
мнение от
отношение кандидат за работа

Е колко да се дава на някой току що завършил университет с репутация на зоологическа градина? или пък може би си представяш, че във фирма с 1000 служители всеки взима по 1000 лв. и няма никаква друга стратегия към работната заплата.


 


Колеги - бъдещи и настоящи, фирмата е готина - Атакувайте! 

Показани мнения 1 - 10 от общо 62 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84860 мнения за 7394 фирми!