Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 14.08.2014г. петък в 13:38
мнение от
отношение настоящ служител

за 1000лв заплата или трябва да си клатиш краката или да си пълен гьон за да се напъваш ХАХА МАЙМУНИ С ТРИЦИ ШЕ МИ ЛОВАТ ХАХАХ

написано 12.08.2014г. сряда в 18:39
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Кандидатсвах по документи. Явих се на две последователни интервюта. Казаха ми - Ще се свържем с вас до края на седмицата.


Изминаха две седмици от тогава - все още ни вест, ни кост. Отказах едно предложение за работа докато чакам, защото имам голямо желание да работя тук, но май се подведох...


По впечетления от офиса - стори ми се много студено корпоративно място - сив мокет, безлични стени, черни столове. Портиера на сградата се държи надменно и грубо - говори на ти и с лаконична усмивка казва "И ти ли за интервю." Голяма изненада, още от посрещането да му стане неприятно на човек.


Момичето на рецепцията не беше известена за имената на хората, които ще идват за интервюта през деня, така че се налагаше да обяснявам кой съм, за какво идвам, с кой трябва да се срещна и в колко часа... Ако зависеше от мен, поне на рецепция би трябвало да знаят в койлко часа, кой ще дойде, по каква работа и при кого отива - все пак това са визити които са организирани а не инцидентни и неочаквани.


Нензнам щом началото е такова, ако се стигне до подписване на договор - по нататък какво ли ще е...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2014г. сряда в 12:23
отношение -- няма данни --

Здравейта,бих искал да попитам дали има кандидатствали хора с френски език и какви са въпросите на английски/френски език които се задават.Запитването ми е с цел да бъда максимално подготвен за добро прееставяне :)

написано 09.08.2014г. неделя в 00:29
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте,


като служителка на фирмата от половин година мога да дам подробен фийдбек за кандидатите. Основните плюсове за мен са:


- колегите - готини хора като цяло, от тук и приятна атмосфера, на моменти преминаваща във веселба.


- мениджмънт - млад, но доста работлив и справедлив. Това определя добрите отношения между него и служителите, тъй като хората се чувстват оценени. Всички са българи, а това се оказа само плюс, защото демонстрират далеч по-добро разбирателство, комуникация и уважение към персонала, в сравнение с чужденците назапад.


- възможност за развитие - отлична. Рядко ентри-левел служител с качества над средните, в сравнение с тези на колегите си, се задържа повече от 10-12 месеца на една позиция. Видяла съм десетки колеги да израстват в компанията, както и такива които го направиха извън нея, но все пак делът на първите е по-големият. Компанията ще нарастне до близо хиляда души след две години, тъй като офисите назапад ще бъдат почти напълно закрити. Все по-често се пускат високи позиции (за които не мога да дам подробен коментар, вижте изискванията на обявите), което ще създаде сериозни възможности в бъдеще.


Ще отделя малко внимание и на факторите, които трудно бих определила като позитивни или негативни:


- естество на работата - сравнително монотонно, количество от средно до доста високо. Въпреки това колегите работят с желание, цари разбирателство и силен отборен дух, което не е изненада предвид гореизброените три фактора. Не остава особено време за мързелуване, интернет и телефони. Ползват се две почивки, освен обедната, като дължината им не се контролира педантично, работното време се спазва. Овъртайма е рядкост и дори да се наложи е в малки размери.


- заплащане - коментара под мен е точен за стартовите позиции, положението е средно на фона на другите компании в бранша. Все пак това не е лошо предвид факта, че може да се започне след завършване, без опит и втори западен език, при приличен английски и интелегентност. Като се вземе предвид втория плюс, който обясних по-горе, този фактор подлежи на промяна за тези които могат.


Надявам се да съм ви била полезна :)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.08.2014г. петък в 17:31
мнение от
отношение -- няма данни --

1000 лв чисти пари заедно с ваучерите

написано 06.08.2014г. четвъртък в 14:23
мнение от
отношение кандидат за работа

НЯМА ЛИ ПОНЕ 1 ЧОВЕК ДА НАПИШЕ ЗАПЛАТАТА ТОЯ САЙТ Е ЗА ТОВА!!!!!!!!

написано 30.07.2014г. четвъртък в 14:27
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, надявам се да получа отговор от някой, работещ или наскоро работил в тази фирма, тъй като пуснах CV за  Customer Service Associate with English. Интересува ме каква заплата мога да очаквам, дали осигуряват на пълна заплата, какво е работното време и адреса на офиса...и струва ли си да се отиде на интервю, предвид всички коментари дотук. Благодаря на всеки, който е така добър да се включи с повече информация по тези въпроси.

написано 28.07.2014г. вторник в 16:21
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравей, Ваня Петрова, с мен се свързва HR-ка, която каза, че интервюто ще се проведе на български, и накрая може да ми зададе няколко въпроса на английски, но е малко вероятно. Аз кандидатствах за позиция с английски език. Когато отидох на интервюто, всъщност водих разговор на английски, по различни теми от общ характер, но аз по принцип не се чувствам уверена в говоренето си.  Позицията не е свързвана с използването на говорим английски, затова не виждам смисъл да се води устен разговор, а по-скоро да се въведе писмен изпит. Доколкото разбрах, служителите си говорят помежду си на английски, но все пак всеки, който е завършил английска гимназия, може да се справи с това без проблем, ако влезе в рутината. Неочаквано след въпросите на английски, другият тийм лидер поиска да говорим на немски, за което нито ми споменаха по телефона, а и никъде не пишеше в длъжностната характеристиа за изискване за немски. Аз казах, че не мога да се правя с интервю на немски език. И така приключи това неприятно недоразумение, съответно не бях одобрена.

написано 28.07.2014г. вторник в 14:05
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте,  дали някой би дал повече информация за тестовете, които се дават след интервюто? Интересувам се за счетоводните позиции.

Показани мнения 1 - 10 от общо 53 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84414 мнения за 7359 фирми!