Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 29.01.2015г. петък в 14:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Sales

Като цяло: Работата във фирмата е идеална за хора без опит, които нямат големи претенции. Инграм е типично американска фирма, с американски модел на управление. в която всички трябва да работят в екип, да се обичат и да си помагат, а в същото време се позволяват интриги.


Работното място: огромни халета,шум, кофти светлина, роботизирани хора. С една дума - прилича на IT фабрика с евтино обзавеждане.


Хората, работата и  отношенията: от мениджърите има адекватни и интелигентни хора, но има и зрънца. Трябва да си гъст с тийм лийда, за да получиш шанс за промоушън, иначе - абсурд.  Във фирмата нон стоп има текучество - или напускат, или уволняват. Още от първите дни те учат да работиш в разбирателство и тийм спирит, а в същото време вървят задкулисни номера. Стимулира се негласноо конкуренцията в екипите. Идеята е всеки да работи колкото се може повече. Подкрепям мнението, че мениджърите не работят кой знае колко, за сметка на пчелите. Работи се по празниците, но на по-високо заплащане по график.  Сигурността се следи много и има доста забрани.


Сигурност - около 0та


Заплащане - както се продадеш - има хора, които преди да дойдат във фирмата са били продавачи, както и такива с високо образование. Знаех хора, които взимат около 900 лв, както и други, които взимаха около 1300 за една и съща позиция. 


Финално - всеки сам да се прецени има ли смисъл да работи като съпорт, било то в Инграм, или в друга подобна фирма. Имайте предвид, че ако имате опит само като съпорт, трудно ще смените естеството си на работа, защото се счита за ниско-квалифициран труд. Освен, ако не целите да станете тийм лидери след няколко години.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.01.2015г. петък в 20:06
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Treasury
в град София

Здравейте,


 


Някой има ли наблюдения върху позицията Treasury specialist. Как е отношението в отдела, работата, възнаграждението ?


 


Благодаря предварително


 

написано 23.12.2014г. сряда в 14:35
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


Интересувам се от позицията:  Regional Travel Associate.


Някой може ли да ми каже повече за нея - какво общо има Инграм с туристическия бизнес??


Отговорности, има ли отделен отдел за travel deals.., за какви пари говорим?


И като цяло за фирмата - коректни ли са като работодатели и каква е атмосферата на работа?


 


Благодаря

написано 25.11.2014г. сряда в 12:09
мнение от
отношение клиент

  Здравейте, някой може ли да ми даде номера на Инграм за офиса им на Цариградско шосе 115 - блок Д моля? Благодаря предварително!

написано 15.10.2014г. четвъртък в 14:05
мнение от
отношение -- няма данни --

странни обяви, на всичките пише : opportunity for a career start bla bla bla, a половината изискват опит, някои изискват и опит с ERP и т.н. Как така хем старт в кариерата, хем опит трябва да имаш, това значи ли че абсолютно всички позиции са entry level и почват на 1000 лв. ? Някой има ли там който е почнал на поне 1300-1400 и не е с 4 езика?

написано 01.10.2014г. четвъртък в 10:11
мнение от
отношение -- няма данни --

Мога да потвърдя, че хората без опит стартират на такива заплати, но тия с езиците са според мен на много по-различно запащане. Просто се вижда разликата. Като място, отношение и всичко останало наистина Инграм е без конкуренция. Напуснах, защото ми се налага да замина, но ако се върна някога в БГ-то - това е мятото!

написано 25.09.2014г. петък в 10:37
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте на всички,


 


аз работя във фирмата вече 9ми месец и мненията ми са смесени. истината е че това е добро място за първа работа, за съжаление работа има много а пари не чак толкова много, заплатата за начална позиция с английски само е около 920 +60 лева ваучери, а за с втори език около 1050 + 60 лв ваучери. увеличение на заплатата има на всеки януари и юни, но при положение че сте навършили 1 година и то с около 5 - 10 % което не е задоволотелно според мен, иначе офиса е хубав и нов, всичко е чисто и подредено, възможност за развитие разбира се че има но трябва да сте във фирмата поне 18 месеца за да има смисъл да се качите на следващото стъпало.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.09.2014г. четвъртък в 15:39
мнение от
отношение кандидат за работа

Мисля, че е като при всяка компания - заплатата е колкото си спазариш ти.

написано 17.09.2014г. четвъртък в 10:08
мнение от
отношение кандидат за работа

2 бона нетно за инграм не е ли множко? няма ли някой вътрешно инфо?

Показани мнения 1 - 10 от общо 70 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88333 мнения за 7764 фирми!