Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 18.01.2013г. събота в 12:22
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел шофьор
в град София

Здравейте,тази фирма непрекъстато търси  хора за работа,не мога да разбера,при пуснати толкова кандидати за работа все още търят/имам предвид за сайта на Jobs/аз съм кандидатствал няколко пъти за различни позиции и всеки път виждам колко хора са кандидатствали за работа в тази фирма около/500/човека на ден за определена позиция,и все още търсет кандидати,пректически не е възможно да се прегледат толкова SV-та,на ден.

написано 10.08.2012г. събота в 12:16
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Търговски представител
в град София

Несериозна фирма. След като кандидатствах по обявената позиция, с мен се свърза г-н Димитър Лазаров. Интелигентен и сладкодумен, половин час ми прави интервю по телефона и ми обяснява колко съм подходящ за позицията. Разговора ни приключи с уговорката, че ме пуска на изпитателен период, и че "колежката" ще ми изпрати материали по пощата, за да се подготвя за сделките, които поиска от мен да направя. 


 Аз такива материали не получих. Обадих се на телефона, който е в сайта, за да разбера какво става. Оказа се че номера е с няколко линии и ми вдигна някакъв служител с кофти настроение и ми затвори още преди да съм се представил. За мен беше доста учудващо всичко това. При втория ми опит да се свържа с някой по нормален представител на фирмата ми вдигна сладкодумеца митко. 15 минути ми се извинява и ми повтаря едни и същи неща, но нищо конкретно по същество. Продиктува ми негов личен номер, и ми каза че там ще поддържаме връзка. Телефона се оказа невалиден, с което бъркотията стана пълна. 


Много съжалявам, че си изгубих времето с тия хора. ,,Страхотни професионалисти''

Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88332 мнения за 7764 фирми!