Фирма:
www.artonbg.com/
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма Артон ООД?
Какво е отношението на ръководството на Артон ООД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Артон ООД?
Каква е атмосферата на работа в Артон ООД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в Артон ООД?
Изказвам си мнението тука, за да предпазя следващи кандидати за работа които не са наясно със тази фирма. Моят трудов стаж във фирма Артон беше точно 1 месец и 10 дена. Както всеки новопостъпил служител и аз бях на 3 месеца пробен период,като през първият месец трябваше да обикалям със личен автомобил, но след като изтече месеца и си поисках служебната кола, след 2 дена ми бе съобщено че нямат възможност да ми плащат и ме освобождават. Не можах да разбера истинската причина, но в тази фирма няма никаква организация по отношение на търговската политика, всичко е анархия и в последния момент. А собственикът-управител не е наясно въобще с управлението. Никога не се изясняват поставените въпроси и няма конкретно решение. Иначе продуктите които продават са със страхотно качество и при промяна на начина на ръководене не фирмата може да има завидни успехи. Дано да мога да помогна и на двете странои да си решат проблемите: работник и работодател. Успех! Заплащане
![]() Уважение
![]() Привилегии