Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.06.2014г. събота в 15:06
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Какви са заплатите във Варна? Като тези в София ли са?

написано 02.06.2014г. вторник в 09:45
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

От днес вече офист във Варна работи.

написано 22.05.2014г. петък в 14:42
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Варна

Здравейте! В момента кандидатствам за работа в IBM Варна (customer support specialist with French) и се интересувам от мнения за длъжността и фирмата. Ще съм много благодарна на всеки, който се отзове. 

написано 20.05.2014г. сряда в 09:22
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел София
в град София

Какви са мненията ви за клон София ,в момента се отваря нов отдел и мисля да се пробвам .Моля за мнения

написано 03.05.2014г. неделя в 20:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Аз също се интересувам кога ще отвори Кол центъра във Варна. Аз съм в процедура по интервюта за там. Ако някой може да сподели повече и за самите интервюта ще ми е от полза. А също и за заплащането конкретно във Варна.

написано 01.05.2014г. петък в 17:57
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

 Искам да попитам някой дали има информация за това кога ще отвори кол центъра във Варна. Също така дали вече е събран целия нужен екип? Благодаря на всички, които ще пишат! Честит 1-ви май:)

написано 21.03.2014г. събота в 17:32
мнение от
отношение -- няма данни --

това е вътрешен център на Айбием. Хора се наемат постоянно, просто на различни етапи, не е че някой си тръгва. Май секазва finance center for Excellence

написано 18.03.2014г. сряда в 10:42
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

В момента работя за канадския проект и искам да ви кажа, че работата е напрегната, работи се на смени, но заплащането е коректно.


Постоянно се търсят хора, защото това е нов проект и им трябват много агенти. Отваря се скоро клон във Варна по същия проект.


На мен ми харесва да работата, взе да ми харесва да си говоря с клиентите, упражнявам си езика, виждам се с колеги. Трябва и да сте мотивирани да ходите на работа, голяма част от живота ви ще се завърти около IBM, предупреждавам.


 

написано 14.03.2014г. събота в 13:04
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Finance
в град Варна

Здравейте...днес видях че ибм пак са пуснали обява за financial analyst. Някой може ли даде повече инфо, защото преди месец и нещо пак имаше подобна. 


Заслужавали ли си или просто ще си загубя времето с тях, защото не съм от София? И защо има такова текучество??? Ако някой ми каже и нещо за заплащането ще съм благодарен.


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 176 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83329 мнения за 7271 фирми!