Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.04.2014г. сряда в 17:57
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Кандидатствах за работа по позиция обявена от тях. Първият консултант, с когото работих беше изключително професионален.


За съжаление позицията, която по късно ми беше предложена се оказа пълен провал и аз ги отрязах.


След две седмици кандидатствах за др позиция с тях, при което една консултанка ми се обади и започна А вие сте кандидатствала за тази позиция, ама преди това я да видим какво стана с др позиция. Ама защо отказахте, ама какво стана. При което аз професионално и обясних защото съм отказала позицията. При което тя ми съобщава ами аз незнам дали ние ще може да ви помогне, тъй като съм провалила очакванията на техния клиент. Щяла да се консултира с мениджъра си


Аз и благодарих за мнението и 200 пъти я помолих да ми върне отговор независимо какво е станало, и да ми каже името на мениджъра си. аз щях да се разправям с тях....ама няма смисъл


 

написано 19.12.2013г. петък в 14:53
мнение от
отношение клиент
в град София

Странно че няма мнения за тази фирма, предвид че предлагат доста обяви за работа.


Бих искал да споделя моите първи впечатления от агенцията  Изи консулт ЕООД, които за съжаление са негативни.


За мен не е нормално, уважаваща се или не аганеция за подбор на песонал да не дава обратна връзка на кандидатите при кандидатстване и в последвалите етапи (дори да няма такива), защото:


1. Всяка една агенция работи с хора, щом не умее да кореспондира с тях изобщо не умее да работи нормално и коректно.


2. Редно е още щом бъде получена кандидатура за нормална позиция, веднага да бъде съобщено за нейното реално получаване (дори от автоматичен отговор - прави се в outlook за 2 мин), а не кандидата да се чуди "на тези хора сега работи ли им пощата, не им ли работи".


3. Самия факт че агенция си позволява този лукс да не държи обратна връзка с кандидатите създава основателни впечатления че има нещо нередно и некоректно.


Съжалявам че обикновен човек без опит в HR си позволява да съди цяла агенция. Моля ви да си извадите съответните поуки и да се държите наистина като агенция за подбор на персонал. Ако сте такива наистина.


Успех!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!