Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 21.02.2015г. неделя в 18:25
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Интересувам се  възможно ли е   кандидат  ,който  не  владее  език  да  бъде  допуснат  до  интервю  и съответно  назначен  за  телемаркетинг  агент   по   български  проекти ?  


 


В  обявата  на  джобса  пише  ,че  е  предимство  владеенето  на  език  , а  не  задължително  изискване  .  Така  ли е  наистина ? 


 


Разбрах  от  позната  ,че  има назначени  всякакви  хора  без  оглед на  образование  ,специфична  квалификация  и т.н  И   има ли някаква  възрастова  граница  на  работещите  в компанията ? 


Благодаря  предварително  за  отговорите !

написано 20.02.2015г. събота в 17:46
мнение от
отношение -- няма данни --

Кой нормален, човек ще пътува на майата си да вземе 600 кинта. Трябва да си мазохист за да се навиеш.

написано 20.02.2015г. събота в 00:54
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел sofia

Ако ви е първа работа ок, да поработите няколко месеца, но ако вече имате опит в някой кол център, по-добре се насочете към някой друг. Условията тук са по-лоши в сравнение с останалите места. Отношението не е особено уважително, има непрекъснато текучество на пресонал. Служебният транспорт е ок, но само ако живеете на удобно място до мястото, където тръгва. Ако сте на другия край на София... ще се разбиете от път. Работното място наистина е доста отдалечено, но пък сградата е приветлива. Тук работят само млади хора, но не очаквайте да ви поздравят и поощрят за добре свършена работа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.02.2015г. събота в 13:31
мнение от
отношение -- няма данни --

Някой да каже за Back office support позицията и какво е заплащането.

написано 08.02.2015г. в 23:50
отношение -- няма данни --
в град Пловдив

До  Изнервен кандидат за работа с въпрос


Абсолютно да :) Поне и в моя случаи постъпиха точно така. Казаха че след 3 дена ще звъннат, а обученията ще почнат на другата седмица... Еми никакви обаждания от тяхна страна в продължение на 3 седмици. Звънях над 4 пъти и всеки път ми казваха, че ТОЧНО днес е денят за обратна връзка, че екипът в София ги забавя...Загубиха ми времето.Лъжат че ще правят обучения, а 3 седмици по-късно-нищо, явно поне в Пловдив чакат тепърва да си построят сградата за офиси, но събират хора и им губят времето. Мислех си че само тук практикуват това поведение.Пожелавам ви успех- в София поне има много контактни центрове, по-добре се преориентирайте. Фирма, за която това не са единични случаи не изглежда много надеждна.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.02.2015г. в 10:47
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте.


Преминах през тест, интерво с HR и интервю с мениджър на проекта, за който кандидатствах, на теста съм убедена, че съм безупречна, интервюто също според мен мина добре. Обещаха ми да се свържат с мен до петък (преди два дни) или с оферта, или за да ме информират, че не са се спрели на мен. И в същия ден вместо да получа някаква обратна връзка, видях, че пак са качили същите обяви в jobs.bg. Какво означава това, "много благодарим на кандидатите, ама ъ-ъ, и даже няма да се хабим да ги информираме"? Или "набираме още кандидатури, за да имаме по-голям избор"?


Трябва ли да очаквам нещо оттук нататък или това е просто техният начин да ме отсвирят?


Често ли се случва такова неуважение при комуникацията с кандидатите (като при това изрично ми беше казано, че и да не бъда селектирана, пак ще се свържат с мен)? Не мога да разбера какво толкова им струва масово на HR-ите да изпратят един кратък автоматизиран имейл до всички кандидати, на които не са се прели, просто за информация. Човек трябва да има ясна представа какво се случва. Ако е не, не - здрве да е. Неудобно им е да пращат откази? Съмнявам се. Искат да си имат кандидатурата ти и да ти се обадят след 187542 години, ако съвсем я закъсат и им трябва спешно човек? Много моля ако някой, който е запознат с този момент, чете това, да ми отговори.

написано 26.01.2015г. вторник в 15:52
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Има ли някой от кандидатите били на интервю за работа в Пловдив, който да е получил обратна връзка?

написано 25.01.2015г. в 23:10
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Z
в град София

Нелошо място като за първа работа, атмосферата добра и доста неформална, а и са коректни с заплащането. Нерядко стават сакатлъци в изчисляването на разните пера от заплатата и се доизплащат следващия месец, но предвид добрата основна заплата това се преживява. Социалните придобивки са стандартните за BPO сектора - 60лв ваучери за храна и допълнителна здравна осигуровка, както и разни там партита. Има и фитнес/танци което е доста готино и може да спести по 40-50лв месечно на занимаващите се с такива неща. Има и транспорт до населеното място, където се намира офиса (София се вижда в далечината). Почивките са добре организирани (30м обедна + 30м други), така че се избягва престояването на село, но като цяло мястото не е върха.


При подписване на договор внимавайте за предизвестия и пр., които пишат в договора, 100% ще се опитат да ви подхлъзнат. Текучеството е немално и постоянно се търсят нови хора, пуска се овъртайм за работещите в момента и тн. Натоварването не е огромно, но си го има, повечето процедури поне в моя проект се променят през ден и като цяло работата не е супер ефективна.


Отношението на мениджмънта е меко казано подигравателно. За човешкия фактор се мисли много малко. Последния пример за това е отмяната на всички отпуски през месеца в комбинация с план за 1мил.бонуси за неболедуващи и редовно присъстващи служители, които пестят електричество. Виж, за кучета, котки и социално-значими занимания винаги има време и средства.


Успех на кандидатите за новооткриващия се офис в Пловдив, ще ви трябва!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.01.2015г. в 18:43
мнение от
отношение -- няма данни --

Хора със средни познания по английски имат ли възможност да бъдат назначени. Като бъда назначен, колко време трае обучението и дават ли заплата по време на обучението ? 

Показани мнения 1 - 10 от общо 32 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88314 мнения за 7764 фирми!