Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.06.2014г. вторник в 08:36
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел цба коме
в град София

Фирмата е западаща.Не започвайте работа там ,ще работите като вол за 450 лева , ще ви удържат за бракове , за кражби на клиенти за което вие нямате никаква вина но фирмата трябва от някъде да си избие загубите което е абсолютно противозаконно.Изисквания имат много но условията на труд са отвратителни дори нормален работен фиш не ти дават като хората а някаква квитанция на която ти пишат каквото си искат.Допотопна работа а магазините им все повече заприличват на изоставени соц магазини не се влагат пари за нищо и положението в повечето обекти е плачевно.Не се лъжете да започвате работа там, загуба на нерви и време!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.05.2014г. четвъртък в 11:20
отношение клиент
в град Русе

Бояне, когато назначаваш управители, избирай ги поне да са пораснали на акъл, защото той като такъв не отговаря само за семействата на ''подчинените'' си, ами с живота и здравето на цял квартал, но как да ме разбереш за к'во говоря като и ти си НЕДОРАСЪЛ! Мое мнение е да се махаш по скоро, да не правиш бели и на други места, а който те е поставил там, като КОМАНДИР на всички, е допуснал голяма грешка. Дано някой по виш от теб прочете това дане допуска повече роднински връзки, лапешки авантюри и етнически назначения .... защото добре знаем до какво води това... до облаги и то нерегламентирани. това е от мен. Давам и лични срещи, стига някой да е заинтересован и да е достатъчно зрял да осмисли ситуациите, до които доведе самият ТИ. с уважение: АЗ

написано 14.05.2014г. четвъртък в 15:14
мнение от
отношение клиент
в град Варна

ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА ПАЗАРУВАХ И ЗАПЛАТИХ С ДЕБИТНА КАРТА НА ПОС ТЕРМИНАЛ ,ИЗДАДОХА МИ КАСОВА БЕЛЕЖКА И СИ ОТИДОХ,СЛЕД 2 СЕДМИЦИ МИ СЕ ОБАДИХА,4Е ТРЯБВА ДА СЕ ЯВЯ В МАГАЗИНА -АСПАРУХОЖО ДА СИ ПЛАТЯ ОТНОВО СМЕТКАТА ОТ 102 ЛЕВА,ЗАЩОТО В ТЯХНАТа сметка не е постЬпила такаВа сума.СЛЕД КАТО ОТКАЗАХ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЯХ ,ТЬЙ КАТО САМ СИ ПЛАТИЛА И ИЗЛЯЗЛА С КАСОВА БЕЛЕЖКА  НЕ МЕ ЗАСЯГА КАКВО Е СТАНАЛО.НЕ САМ О4АКВАЛА ,4Е СЛЕД ТОВА ЩЕ МЕ РЕКЕТИРАТ ОТНОВО СЛЕД ДВА МЕСЕЦА.ДНЕС МИ СЕ ОБАДИХА И МЕ ЗАПЛАШИХА ,4Е ЩЕ МЕ ПРЕДАДАТ НА ПРВНИЯТ ИМ ОТДЕЛ ,КАКВОТО И ДА ЗНА4И ТОВА.ОПИТАХ СЕ ДА СТИГНА ДО НЯКОЙ ОТ ТОЗИ ОТДЕЛ НО НА ТЕЛ;052463065 =ПРЕДСТАВИ СЕ КАТО ИНФОРМАЦИЯ СЛЕД КАТО 4У ЗА ПОЛАКВАНЕ МИ ЗАТВОРИ ЯДОСАНО И ДО КРАЯ НА РАБОТНИЯ ДЕН НЕ МИ ВДИГНА ТЕЛЕФОНА.    МИЛИ ХОРА ,КЛИЕНТИ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ВЕРИГА МАГАЗИНИ И ПО СПЕЦИАЛНО В АСПАРУХОВО.СМЯТАМ ДА СЕ ОБАДЯ В ПОЛИЦИЯТА АКО НЕ ПРЕСТАНАТ ДА МЕ РЕКЕТИРАТ!

написано 11.05.2014г. в 14:19
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел софия
в град София

Не започвайте работа в тази измикярска верига .Удържат ви за всичко за кражби за брак което не е редно .Клиентите си крадат колкото си искат не назначават охрана за да не плащат заплата и кражбите ги удържат на вас от големите заплати! Персонала не достига и е много работа за никакви пари !Отпуските трябва да ходиш и да заместваш колеги което е убийствено на фона на часовете които работиш и не ти се заплаща допълнително .Изобщо търсете си друга работа ако имате възможност в цба е хамалогия за малко пари и пълна мизерия!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.03.2014г. събота в 12:32
мнение от
отношение бивш служител

ало АНОНИМНАТА ти кьорава ли си? хората са изписали цял роман за негативите на ЦБА, а ти искаш да ходиш на интервю !!!!!!!!! защо си го причиняваш? толкова ли си закъсала ма ? не се ли уважаваш поне малко ? Явно НЕ ! Да естествено, че те режат от заплата, не получаваш цялата си под предтекста, че имаш много осигуровки. Аз за краткото време, в което бях там не съм плащал никакви развалени стоки, но колегите плащаха и то доста мащабни суми, много често оставахме извънредно на работа, като това не се заплащаше ест. Не задавай глупави и излишни въпроси, просто прочети коментарите 5-6 страници назад и ще ти стане ясно ! Съвет : търси си друга работа !!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.03.2014г. събота в 09:37
мнение от
отношение -- няма данни --

някой може ли да ми каже наистина последно колко пари ще вземам , ако започна работа там, днес съм на интервю след обед и по телефона предварително ми казаха че поне 410лв трябвало да вземам, 350лв заплата и 60лв ваучери,  а като чета коментарите направо се замислям дали да ходя, имам познати който са работили преди в тази фирма и ми казаха че никога не вземаш това което трябвало. реже ли ги с по около 100лв, защо ? вярно ли е това?също така управителите посточнно ги карали да плащат някакви развалени стоки, а не им ги давали, кво като е развалена, нали си я плащаш значи трябва да ти я дадат, и постоянно се сменял персона, всеки работел по 2-3 месеца и все нови и нови. моля ви дайте мнение за да знам дали да ходя на това интервю след обед 

написано 26.02.2014г. четвъртък в 22:58
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Варна

 До SSS ти си поредния гъзоблизец сиг. в тая фирма щото съм виждал такива като тебе 

написано 26.02.2014г. четвъртък в 13:30
мнение от
отношение клиент
в град София

Здравейте отново.


Първо приода не е от четири, а от шест месеца. Това е видно от написаното преди. За справка КТ. Не разбирайте, че не се прилага след дадения период. Има се предвид следното: общият брой работни часове за този период (не по голям от 6 месеца) се разпределят във всеки месец по осмотрение на работодателя, като задължително се спазват междудневните и междуседмичните почивки. Накрая като събереш работните часове на служителя за този период и ги сравниш с работните часове по календар за същия период - те трябва да са равни числа в идеалния случай. Пример: имаш сумирано изчисляване за 2 месеца- Януари и Февруари. Януари е 22 работни дни по календар с по 8 работни часа. Това е 176 работни часа. Февруари е 20 работни дни по календар с по 8 работни часа-160 работни часа. Общо за двата месеца 336 работни часа. Ако се налага ще се работи се работи 184 часа (23 работни дни) Януари и 152 часа (19 работни дни) Февруари. Следва същият цикъл и за следващите двумесечия. Ако това е упоменато в договора на служителя, то може да не се пуска и заповед от отговорно лице. Ако човек работи по 9 часа например за февруари ще работи не 19, а 17 дни. Ако дневната му почивка е по дълга от 30 минутя, то тя не се брои за работно време.


Така, че не е добре да се правят свободни интерпретации.


А, ако не се спазват нормите е друг въпрос. Нали така...


 


 


 


 

написано 26.02.2014г. четвъртък в 02:36
мнение от
отношение настоящ служител

До "Неазависим" - Нека все пак, да не четем по диагонал и да отбележите, че сумираното изчисляване на работното време, което сте посочили НЕ МОЖЕ да се прилага за повече от 4 месеца. А в случая говорим за постоянна заетост над посочения период.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 150 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84726 мнения за 7382 фирми!