Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.03.2013г. четвъртък в 18:02
мнение от
отношение бивш служител
в град Плевен

Мога да кажа, че в трудовия си стаж вече 10 години на най-различни места, попаднах на най- неподходящото място, в по калпава фирма никога несъм работил, само едни неизпълними изисквания, при който и дари и да си изпълниш таргета който са ти възложили, няма да си получиш така наречения бонус, бавят заплатите, карат те да се подписваш на някакви валчери за храна, при което ти намаляват от заплатата и накрая и ваучери няма, сега разбрах че вече и на граждански договор назначават и дори и заплата няма.....


най- некадърната фирма в която можех да работя, съжалявам , че си изгубих времето там!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.12.2012г. четвъртък в 12:03
мнение от
отношение -- няма данни --

Разочарованието ми от тази фирма е голямо. Шуробаджанащината и тук е на много високо ниво. Измислят си поводи за да не те вземат на работа, а да назначат техен човек, независимо от способностите му. Явно да си добър в това, което трябва да правиш не е решаващо за тях. Мисля, че това говори достатъчно за управленските способности във фирмата. "Служителите са най - ценният ни актив" - да, но ако са ми роднини.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.09.2012г. събота в 18:34
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Чувам от бивши колеги, че положението във фирмата е много зле :) Преди не беше чак толкова, но мизерните заплати се отразяват на месечния бюджет. Познат ми обясни, че в цяла Бг се бавят заплатите  и пари, които се водят под масата се чакат и не се дават от "президента на фирмата" с месеци. Тези пари под масата ще излязът и на яве от НАП, но ще бъде малко бавно. Заплатите са намалели чувствителното, а разликата се дава (няма дата) когато си поискат. Така, че по - добре не работете в тази фирма пари няма да видите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.06.2012г. сряда в 16:14
мнение от
отношение настоящ служител
в град София
Единственото което мога да добавя е, че докато агенцията отхвърля кадри като тебе , няма вариант да "пропадне"!
написано 18.05.2012г. събота в 21:03
отношение -- няма данни --

В отговор на написаното от "анонимното девойче"


... Мило момиче, лично аз бих била изключително кратка на твое място, ако пишех толкова неграмотно, колкото теб. Трябваше ми много време, 2 литра кока-кола, кутия цигари и малко остана да посегна към алкохола ПРЕпрочитайки написаното, за да разбера какво се опитваш да кажеш, къде започват и къде свършват изреченията ти. Пак не съм сигурна, че успях.... Преди да решиш, че си достатъчно добра, за да работиш в която и да е фирма, може би трябва да се замислиш дали да не се образоваш малко. Световен факт - както пишеш, така и говориш. Хубаво е да се разбираш сам, но в Мост Финанс Мениджмънт е важно и другите да те разбират. Учителите, за които говориш, всъщност са служители, които те въвеждат в работата, а не те учат да работиш. За учителите казах къде да се върнеш.   "Убочение"... Сериозно!? Ако трябва да извадя всички грешки, май е по-добре да ти копитам текста...


Изразявайки мнението си с идеята, че злепоставяш Мост Финанс Мениджмънт, всъщност го направи със себе си. Да се надяваме, че никой работодател няма да прочете поста ти и все пак да намериш работа, в която ценят необразованите с дипломи.


 

написано 17.02.2012г. събота в 10:26
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Хора не си губете времето и си търсете сериозна и добре платена работа. Приоритета на фирмата са слабообразовани и хора без интереси и бъдеще? Вие такива ли сте?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.02.2012г. петък в 11:33
мнение от
отношение бивш служител
в град София

хаххах прочетох всичко изписано по-долу и мога да кажа само едно  - пълна лъжа е как фирмата процъфтява, а хората са доволни. Всички опити тази фирма да стане нормална се провалят благодарение на компетентното и менажиране. Хората там са нещастни и подтиснати, заплащането е направо жалко и смешно, а и ти изплащат на 2 половини с месеци назад. бонуси - никакви или и да има се започва едно заяждане и глобяване ( забележете че липсва основание от КТ ) само и само да не се дадат. Социална политика - 0, но и тя не била необходима, понеже имало 2000000 безработни, един ще си отиде, друг ще дойде. Обучения - няма, назначават те и ти казват - "Оправяй се!" Но най-ужасното от всичко е пренебрежителното отношение и желанието да те смачкат да те накарат да се чувстваш боклук. Разбира се ако даваха пари поне над 500 можеше да се преглътне но на какво основание си мисли уважаемие г-н изпълнителен директор че може да мачка служителите си????


с една дума- по-добре на на бюрото по труда или вкъщи, но не и там, в Мост Финанс само хапчетата си за нерви няма да можете да си закупите, а какво остава за останалото...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.12.2011г. петък в 15:54
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Оператор център за обаждания
в град София

Моля,някой от вас да сподели как протича интервюто за работа на позицията ''Оператор център за обаждания''.Тъй като в обявата за работа в jobs.bg е упоменато,че става въпрос за ненормирано работно време,какво му е казано по този въпрос,дори ако е  обсъждана заплатата,моля да споделите.Не вярвам да е повече от 500 лв (нето).Успех на всеки,който е кандидатствал за тази позиция.:)

написано 08.11.2011г. сряда в 09:41
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Аз пък не съм доволна от работата. По цял ден говориш с агресивни и арогантни хора по телефона, които ти викат и псуват. И това за никакви пари. Трябва да ги убеждаваш, да ги разпитваш и да си адски настоятелен. А бонусът е на база постигнат таргет. Абе не си заслужава нервите..

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 16 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87464 мнения за 7673 фирми!