Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.02.2013г. сряда в 16:04
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Балмакс
в град София

Въздух под налягане. Господин Балев - изключително некоректен човек. Работих за него в Балмакс за околко година. Постоянно бавеше заплатите, телефоните не спираха да звънят от разни фирми, които не можеха да си съберат плащанията от него. Голямо текучество на персонал. Много лъжи и обещания. Има един тесен кръг около него, хора които са се задържали за повече време по ред причини, но като цяло не става. Последна заплата - забравете, осигуровки - на минимален праг, социална политика - липсва, бонуси - никакви.  


Не си губете времето дори да ходите н аинтервю.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.11.2011г. четвъртък в 00:47
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ресторант Капанина св.Влас
в град Несебър
Абсолютно некоректни собственик и управител. Типични измамници в бранша! Постоянно забавят договорените плащания и след като някои работник напусне му казват: Ще ти платиме, ама друг път! Раборих летният сезон за тях и видях много колеги завлечени като мен от тях.
Надявам се фирми като тази скоро да започнат да изчезват, защото нищо добро не чака бранша с такива като тях.
Имат още два ресторанта ''Карера'' в София и ''Ла Гондола" в Банско.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.08.2011г. петък в 17:21
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел готвач
в град София

Абсолютно некоректно отношение както към настоящи така и към бивши работници.Неплащане на заплати,лошо отношение и подвеждане относно трудови правоотношения.От доста време вече съм бивш служител и все още не мога да си получа заработените от мен пари.СЪВЕТ : ИЗБЯГВАЙТЕ ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С ТАЗИ ФИРМА !!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 4 от общо 4

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!