Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.06.2011г. неделя в 12:55
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте,


искам да споделя мнението си, като смятам, че ще е полезно за хората, който се колебаят по отношение на тази организация.


Много е странно, че въпреки огромното текучество в тази организация никъде няма форум, който да коментира, какво се случва там.


Истината за Посолството е много проста - всичко хубаво там се изчерпва с хубавата сграда и престижното име. Това не е място за професионалисти и специалисти, който държат на професионализъм и високо ниво. Това не е място също за хора със себеуважение и достойнство.


Американците се държат изключително арогантно, високомерно, неуважително и пренебрежително спрямо местния персонал. Откровено казано се държат като господари и възприемат служителите за техни слуги. Българите там са едни загубени душички, дуят се наляво и на дясно, че са служители в посолството на САЩ, а истината е че са жалки, низши гъзолизци.Българите вътре си правят такива мърсотии и интриги помежду си, само и само за да се сложат на някой американец, че ви е бедна фантазията. Най - важното качество и умение там е слагачеството. Категорично ви казвам, че там не е място за хора добри специалисти в областа си и със самоуважение.


Никога не вярвайте на HR-рите, всичко което обясняват и обещават е лъжа. Не се заблуждавайте по обещавани социални приобивки, не е това, което трябва да е. Огромната част от американците са изключително посредствени и на ниско ниво с лошо отношение, което им е позволено от специфичната атмосфера в посолството. Разбира се има изключения от правилото, но те са редки.


Заплатите въобще не са толкова високи, колкото се предполага и сигурноста на работното място е много ниска. Има българи, които са си намерили мястото там, но повечето са жалки същества. Бюрокрацията и хартията е огромна. Позициите, които си заслужават там са много много малко и то не за дълъг период от време, колкото да кажеш, че си работил в американско посолство. Връзкарщината, покровителсването и протекциите са нещо, което е на ниво. Не е както преди време, но пак го има.


Уверявам ви, че не подкрепям нито БСП, нито Атака, нито която и да било антиамерикаска организация. Меду другото тук в този форум има подобно мнение и за южнокорейското посолство, така че може би посолствата не са особено добри работодатели.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88402 мнения за 7771 фирми!