Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 19.02.2014г. четвъртък в 16:51
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел София
в град София

Доста странна и съмнителна посредническа фирма за подбор на кандидати за работа.Кандидатствах за складов работник за UNIVEG логистичната им база е в с.Мусачево на уреденото от тях интервю имах чувството че съм попаднал в някое ,,ШОУ,,със скрита камера толкова нелепости и глупости не бях чувал за 10минути да се изприказват че останах с впечатлението че нещо не е наред и то така се и оказа.Ако всичко вие толкова розово и сте толкова печени нормално ли е постоянно да се търсят работници НЕ МИСЛЯ така че имайте си едно наум драги ми кандидати за работа чрез НЕкорект-консулт.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.04.2013г. вторник в 18:43
отношение кандидат за работа

Здравейте:)


Бих искала да споделя ЛИЧНИТЕ си впечатления от Корект Консулт България.


В края на март, тази година, кандидатствах за работа по обява на Корект Консулт България. Обадих се по телефона преди да си изпратя документите. Още с първото обаждане останах изненадана от гласа по телефона, приятното и професионално отношение и съвети относно това, да си погледна още веднъж CV-то и много добре да опиша позициите, които съм заемала до момента, какво точно съм правила, допълнителни квалификации и т.н.


Направих го.


Бях в офиса два пъти - на интервю с г-жа Дамянова(управител) и с работодател. Атмосферата в офиса НЕ Е такава, каквато я описват "кандидатите" за работа. Напротив, имаше две вежливи, усмихнати и приветливи момичета и едно момче - това са хората, които видях.


А за г-жа Дамянова мога да кажа само добри и хубави неща:))).


Не бях избрана от работодателя, и въпреки това г-жа Дамянова през цялото време беше напълно ангажирана - с телефонни обаждания, изпращане на мейли също. Буквално беше до мен и с мен. Много енергична, наистина е професионалист, определено знае какво прави и защо го прави.


Не зная какво точно се е случвало с останалите кандидати, но смятам, че недоволни и „пишещи” хора има и винаги ще има. Също и такива, на които все някой друг им е виновен. А не се замислят дали отговарят на изискванията, имат ли квалификацията, опита, знанията, които се изискват за съответната позиция. ЖАЛКО ЗА ТЯХ:(


Човек трябва да има РЕАЛНА преценка за себе си преди да казва за другите- "те са непрофесионалисти, нищо не разбират и не си вършат работата". Наистина МНОГО ЖАЛКО. Да, не е приятно да не си избраният кандидат, но пък замислете се, мили хора - дали точно тази работа е за вас? Все пак, не живеем в комунистическите времена, когато просто някой някъде трябваше да работи и да си получава заплатата... Днес трябва наистина и в пълния смисъл на думата(ако държиш на себе си) да можеш и качествено да си вършиш работата и да си изпълняваш задълженията. Иначе няма никакъв шанс да се задършиш на работа, ако все пак си успял да поизлъжеш и да я получиш.


Та, това е от мен.


То, гроздето все за някой ще е кисело....


 


 


 

написано 25.10.2012г. петък в 16:24
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Миналата седмица бях на интервю за позиция в тяхната фирма - едночасов компютърен тест и на другия ден едночасово интервю с управителя на фирмата.


И двата пъти докато отивах към офиса към бях много негативно настроена, тъй като отделих време да проуча фирмата в интернет и се оказа, че онлайн репутацията им е под всякаква критика. Чета тук за някакви раплакани момичета и си викам тази само да се опита да ме обиди няма да й се дам... Много се чудих дали изобщо да ходя, но реших все пак лично да проверя за какво става въпрос... и Уви! ... SURPRISE ...шах с пешката и т.н. Посрещнаха ме усмихнати и дружелюбни дами на средна възраст. Интервюто с управителката мина приятно и неусетно. За мое огромно съжаление след няколко дни получих e-mail, в който пишеше че не са се спрели на мен. Разочаровах се, но все пак реших да попитам за причините, но отговор не получих. Живи и здрави.


Но като цяло си оставам с мнението, че управителката е една много вдъхновяваща жена, от която определено има какво да се научи.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.10.2012г. събота в 16:08
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Напълно подкрепям дотук мненията. Бях на интервю за работа при тях, което се състоеше в 1-часов компютърен тест и лично интервю с госпожа, която не благоволи да се представи.Отношението беше меко казано арогантно и подигравателно (имаше и др.кандидати с мен-даже разплакани) от въпросната, която нито каза името си нито длъжността си. Като цяло обстановката в офиса беше тягостна, г-жата крещеше, хилеше се и се подиграваше на служителките и кандидатите за работа, въпросите и бяха от сорта на дали бихте лъгали хората по телефона(т.е.търсещите работа),ще стоите ли в извънработно време да работите(естеств.за заплащане не се каза и дума),ще работите ли за мн.ниско заплащане по време на изпитателният срок, плюс куп безумни въпроси и намеци че съм едва ли не малоумна и т.н. Просто бягайте далеч от тази фирмичка!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.07.2012г. петък в 15:15
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Напълно подкрепям мненията по-долу! Добре, че успях да се размина само с един телефонен разговор, който ми беше напълно достатъчен, за да ми даде оценка на тази фирма. Госпожата с която разговарях щеше да ме набие още малко по телефона.


А на другарката, която се е представила по-долу за служител на фирмата и я възхвалява и коментира как сами сме си били виновни, бих споделил: Научете се първо вие да бъдете по-позитивни особено към хората, които се обръщат към вас. Определено на младите хора им е омръзнало да се борят и да бъдат шантажирани от такива като вас. Затова все повече млади хора се борят да работят за международни компании, защото там средата е наистина позитивна, работи се с лекота /макар и по 12 часа на ден понякога/, но никой не се оплаква, защото хората оценят отношението към тях.


И не се оплаквайте, когато бизнеса не ви върви. Не ви е виновна нито кризата, нито липсата на кадри. Кадри има много, но работят за квалифицирани компании. Виновни сте си само вие, защото както гласи старата поговорка: "От цървула, трандафор не става".


Вземете отворете една сергия на пазара за зарзават, защото поведението ви отговаря точно за амбулантна търговия.

написано 09.04.2012г. вторник в 14:00
мнение от
отношение клиент
в град София

Днес бях на интервю във въпросната фирма, което продължи точно 8 минути. Такова абсурдно и арогантно поведение от страна на интервюиращата досега не бях срещал. Изобщо не счете за нужно да се представи, тонът и беше такъв, сякаш ми е шеф, а аз съм сгафил служител. Прекъсването на интервюирания и хвърлянето на твърдения/обвинения не ги има за нищо тази госпожа. В крайна сметка реших да не си губя повече времето и напуснах интервюто. Трудно ми е да си обясня как може да съществува подобна фирма...

написано 05.03.2012г. вторник в 23:54
отношение кандидат за работа
в град София

Аз също не мога да се сдържа да не споделя впечатлението си от тези "професионалистки". Разбирам, че фрмата има дългогодишна история при това с негативни коментари... Поздравления на целия екип за положените усилия!!! Когато чета по-долу писалите, разбирам че при всички "интервютата" протичат по един и същи начин, с една и също озлобление и агресия. Явно този техен характерен арогантен стил на работа е с утвърдена практика. Уважаеми дами, защо не престанете да се мъчите с тази работа, явно не е за вас? Намерете друг начин да изливате Вашето недоволство от живота и да избивате явно доста измъчващите ви комплекси.


Надявам се, че с този мой пост ще допринеса да популяризирам още по-горещо вашата "реклама" и дано съм успяла да предотвратя да се държите по този меко казано непрофесионален начин и с други хора, които се надяват, че може да им помогнете.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.02.2012г. петък в 12:05
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, и аз искам да изкажа недоволството си от въпросната фирма. Явно въпросите, които се задават са едни и същи за всички кандидати за работа, защото аз получих същите въпроси от типа на какво работя роидтелите ви, семейна ли сте, какво разбирате под бизнес облекло Служителката  беше ужасно недружелюбна и накрая ми каза,че чрез тези въпроси искала просто да разбере в каква среда съм била възпитавана. Направих един екселски тест на компютъра- справих се отчасти( за това не казвам нищо, ), но почти никаква информация не ми се даде за фирмата. Преди мен имаше друго момиче, на което едва ли не се развикаха за какво е дошла и че нямали сметка да я обучават. Мисля, че има и по- културен начин да кажеш на някого, че не е подходящ за дадена позиция. Не си губете времето с тази фирма.  

написано 09.02.2012г. петък в 09:23
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте! Вчера се явих на интервю във въпросната фирма и останах много разочарована от интервюиращата дама,която така и не  благоволи да се представи! Не си заслужава да си губите времето във тази измислена фирмица! Интервюто ми протече половин час в който ми бяха задавани напълно налудничеви въпроси от рода на това какво работят родителите ми .., възнамеряваме ли със мъжа ми скоро да имаме деца ... и др.! Извинете, но не разбирам, какво я засяга моя личен живот! На всеки отговор даден от мен,който явно че не и изнасяше ми повдигаше вежди. Направи ми впечатление, че въпросната г-жа започна да ми говори за бизнес етикета, как трябва да се обличам за длъжността която кандидатствам, а в случая се питам дали въобще тя е наясно с него - посрещаща ме с раздърпания си пуловер? В крайна сметка трябваше да направя някакъв комп. тест с който явно, че не се справих напълно, след което имаше отново някакви физиономии от нейна страна и буквално си ме "изгони".  Отношението и държанието и бяхае напълно НЕкоректни. Съжалявам за загубеното време и не си заслужава да се занимавате с тази фирма!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 16 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87518 мнения за 7679 фирми!