Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.01.2015г. неделя в 22:56
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Изобщо не започвайте,заплатата е добра,но с Вас се държат като с долни същества,а не като с хора.нищо не е позволено,а като ходиш до тоалетна те питат дали пушиш.има уволнения почти всеки ден,защото трябвало да сменят сегашния персонал.Гърците като ненормални по цял ден викат,а работа в тази фирма няма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88299 мнения за 7762 фирми!