Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.10.2013г. четвъртък в 12:54
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел driim trans eood
в град София

колеги даите някакво мнение за тази фирма

написано 21.04.2011г. петък в 13:46
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Международни шофьори
в град София

Давам оценка само за шофьорите, за администрацията други ще кажат. Работи се вътрешно само в европейския съюз по два или три месеца, един месец се почива. Това е по уговорка, но докато ти се обадят за следващ курс, минават два месеца. През това време како правиш? Парите ти са почти заминали, какво ще спестиш? Нищо. Подръжката на камионите е сложна работа, ако имаш проблем, всеки ден трябва да им се молиш да влезеш в сервиз че да бъде отремонтиран камиона. Гумите са последна грижа, щом могат да се търкалят, значи още не са за смяна, макар и с откъртени парчета. Когато се прибереш, трябва да ти изчистят отчета и да си вземеш остатъка от парите защото си вземал аванси. Ще чакаш до месец и половина за това, на вместо през това време да си свършиш всякаква работа и да мислиш вече пак да заминаваш. Няколко думи за диспечерите. Често пъти дават грешни адреси, дори без улица и номер, а ти ходи и се оправяй. Успех на колегите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88310 мнения за 7764 фирми!