Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.09.2013г. събота в 16:55
мнение от
отношение клиент

 Фирмата е склад на едро за железария и строителни материали. Клиент съм им от 13 години. Мога да кажа, че досега персоналът само се увеличава, не намалява. Мъжете се приемат само за общи работници - работа има много, може да забравите за 8 часов работен ден - работи се и в събота минимум до 14.00. Има само един почевен ден! Но не знам някой да е напуснал! Заплащането е много добро, бъдете сигурни! Старите работници знам, че взимат около 1000 и нагоре. Жени приемат само за работа на компютър за изписване на стока на клиенти като мен. Там където работят те е уютно и има климатици. Те си тръгват в нормално време - разбирай около 17.00 часа, нещо което не може да се каже за мъжете. Ако има да се разтоварва ТИР със стока може да стоят и до 21.00..... Перспектива за развитие естествено няма - това не е ноу-хау фирма! Няма много накъде да се развиваш! Шефа е Филип Баев и под него всички са подчинени! Под него са 4-5-а от първите му, най-стари работници, те сега имат отговорни и контролни функции, на касата е леля му, така че който смята много да се "развива" - да забрави, няма накъде. Там работиш здраво и получаваш много добра заплата! Който не е свикнал да работи - да не кандидатства там!

написано 20.06.2012г. четвъртък в 15:20
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Пловдив

Много странно, пак имат обява и пак никакви изисквания с високо заплащане.

написано 22.05.2012г. сряда в 20:29
мнение от
отношение кандидат за работа

Защо през три месеца търсят нов оперативен счетоводител - да не би да не плащат заплати?

написано 23.04.2012г. вторник в 21:52
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

Вижте мнението по точковата ситема по- долу

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.03.2012г. четвъртък в 13:35
мнение от
отношение -- няма данни --

Ами какво да ви кажа , куцо кьораво и съкато се явява на интервю за работа.Голяма безработица горе долу около 300-400 човека може и повече да са .Така е като не са написали никакви изисквания ами само заплата.

написано 20.03.2012г. сряда в 09:20
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Предлагат работа за оператор на компютър - вчера, днес и утре следобяд. Моля, ако някой вече се е явил да сподели как е протекло интервюто, има ли много желаещи, на каква възраст са? Подозрителна е стартовата заплата, която предлагат - 750 лв.??? При това, няма никакви изисквания???

написано 12.03.2012г. вторник в 15:11
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Ако някой има информация за фирмата, или по-точно условията на работа като работно време, заплащане специално за мястото за "служители в офис за изписване на стока на компютър", моля да пише.


Благодаря предварително!

написано 11.10.2011г. сряда в 17:31
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив

Много работа - 10- 12 часа на ден.Заплащане редовно и добро - това се отнася за общите работници, всички други взимат средно и работят по 9 часа, има осигурена храна,обедна почивка 15 мин,персоналът е доста неграмотен и прост,потенциал за развитие няма.Карат те да миеш тоалетните, където ходят всички клиенти и служители по график един път в месеца,работодателят не желая да наеме чистачка!!!Осигуровките са на прага.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.05.2011г. четвъртък в 16:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Фирма ФТБ ЕООД по много странен начин набира кадри????????


Публикува обява за едно работно място в различни варианти без име и каквито и да са координати за връзка??????


И защо ли го прави?????

Показани мнения 1 - 10 от общо 10

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88363 мнения за 7767 фирми!