Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 01.06.2012г. събота в 09:46
отношение представител на управлението

Уауу... :)! Вижда се какъв професионалист сме изпуснали ... с много богат речник , очевидно имайки в предвид описанието на служителите във фирмата и се има даже и за особенно красив с проблеми със страха и се вижда че даже не може да се въздържа...Ами скъпи професионалисте не знам как сме те изпуснали а виждам че си доста добре запознат с нещата които се случват в тоалетната ииии ... не е малко :) .И не говори за ниво защото се вижда какво е твоето а и въобще че тази дума ти е много непозната какво значи точно . А иначе дали ние сме зле или “ВИЕ”… вижда се !

Успех колега и на добър час и нека твоето пожелание бъде и твое верую /ако въобще знаеш и какво значи тази дума/ !

написано 18.05.2012г. събота в 13:32
в град София

Ех миличките ми те...професионалистите :) написали се анонимни защото нямат смелост да си кажат нещата в очите с истинските им имена. Няма бивши служители на Лазер Лоджистик ООД отишли в други транспортни фирми и да е останал за дълго само с едно изключение . Но виждайки се и от брилянтният правопис на български от написалите скучаещи през нощта хора се вижда на какво ниво са самите те ... а и ние самите колко сме пропуснали ... Успех скъпи професионалисти и на добър час !

написано 29.04.2012г. в 23:13
към обект/отдел Спедитор
в град София

След като първият ми коментар бе изтрит от администраторите защото бях написал истината, искам само да предупредя колегите да не си губят времето с тази 'фирма'

Загуба на време е и излишно потрошени нерви. Казвам го като потърпевш. Отвратително отношение към персонала, никакво въспитание на ръководителите. Какво може да се очаква от главен менаджер-бивш шофьор, и офис менаджер със нулево възпитание и с епично самочуствие на велика професионалиска !!!

Предупреждавам ви не ходете даже на интервю там не си губете времето !!!

написано 12.04.2012г. петък в 22:56
отношение бивш служител

И аз изкарах няколко месеца в тази фирма. Напълно съм съгласен с колегите. Не си губете времето, абсолютно безмислено е да започвате работа там. За времето което работих, се смениха около 10 човека и всичките бяха нормални, възпитани и образовани колеги. Там просто функционира така, работиш малко и те махат, ако не те махнат те, се махаш ти, защото става непоносимо. Сега работя в подобна фирма и не искам да ви казвам каква огромна разлика има. Има добри фирми, потърпете и търсете, не си губете времето там. Успех на всички.

написано 12.04.2012г. петък в 19:19
отношение бивш служител

Не си губете времето, ако не ви махнат, ще се махнете сами. Нервите, интригите и лицемерието са безгранични.

написано 10.04.2012г. сряда в 12:04
отношение бивш служител

Не се лъжете изобщо да ходите до бившите краварници във Нови Искър дето се помещава тъи наречената фирмичка,ще останете много разочаровани и излъгани от неприятелската атмосфера която се усеща още от първият работен ден.Всичко описано по горе от колегата е абсолютно вярно и няма смисъл да се повтаряме-колегата само може да се радва че го разбра на време и не си загуби времето както повечето от бившите служители.Всичко се прави със цел офиса да не остава без персонал и се наемат всякакъв вид хора на малки заплати, които не са във състояние да се справят със многоброините проблеми и предизвикателства които управата на фирмата нарочно обостря за да има повод за дразги.Препоръчвам ви да внимавате със фирми като тази която всеки месец търси офис служител,а вие ще сте и всичко друго !

написано 01.06.2011г. четвъртък в 14:05

Здравейте,

задълженията в нашата фирма се дават според възможностите на кандидатите ни за работа ,а на човекът който е написал тези думи видимият му капацитет беше и на под складов работник ,може би за това се е получило така.При предишният си работодател това момче изтъква като причина за напускане че е имал неразбирателство с екипа ето че и при нас среща същият проблем, определено явно не му върви с екипите .

Смятам че едва ли от 1 - 8 часов работен ден можеш да добиеш представа от естеството на дейността на фирмата .

Пожелаваме ти успех в търсенето на подходящият си работодател!

Извиняваме се за причиненият дискомфорт доведен от неподобаващото поведение на шефката , надяваме се да не са били много "болезнени" и с необратим ефект за Вас.

Поздрави от несплотеният екип на Лазер Лоджистик ООД!

написано 21.03.2011г. вторник в 22:25
отношение кандидат за работа

Здравейте,

Пиша това мнение, за да Ви предпазя от кандидатстване в тази фирма.

Явих се на интервю по обява за работа в горепосочената фирма. Когато се съгласих да започна работа първия път ми беше казано,че са си намерили човек, а на следващата седмица ме повикаха, защото мястото се е освободило отново. Днес ми беше първия и последен ден като работник към тази фирма поради следните причини:

1. Фирмата няма идея какво прави;

2. "Шефката" не се държеше подобаващо за заеманата от нея длъжност.

3. Не знаеха за какво са ме взели и какво ще правя. За това разтоварвах и товарих камион с други "офис асистенти".

4. Приятелската работната атмосфера в "сплотен колектив" е само на думи.

Бих могъл да опиша случките през изминалия работнен ден, но не мисля да влизам в подробности. Стажът натрупан през този ден ми беше достатъчен.

Препоръчвам Ви да избягвате тази фирма.

Показани мнения 1 - 9 от общо 9

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

74684 мнения за 6353 фирми!