Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 30.04.2011г. неделя в 23:19
мнение от
отношение настоящ служител
в град Русе

Като цяло съм доволен от условията на работа.Във фирмата всичко не е перфектно , но в коя фирма всичко е супер?Едно от нещата които ми направи добро впечатление е ,че като ти потрябва инструмент почти винаги можеш да намериш в инструменталната.А ако няма не след дълго се закупува и се доставя.Относно заплатата : всеки е подписвал молбата си собственоръчно и ако има претенций знае към кого да се обърне.А бе не е зле.Вярвам ,че всичко отива и за нас работниците на по добре.Знаете поговорката:"Като се спъне шефа падам аз."Дано не се спъват!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.03.2011г. вторник в 12:16
отношение бивш служител
в град Русе

не те зачитат за нищо само искат заплащане под всякаква критика работни условия нулеви колегиалност нулева  голям човекопоток постоянно се търсят работници там

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88316 мнения за 7764 фирми!