|
Поради системни опити за неспазване на правилата на сайта,
мненията за тази фирма подлежат на проверка преди показването им.
|
||||||
|
Фирма:
Агенция за модели
Транскрипция / псевдоними
Agencia za modeli , Солунска 19 , ет.2
Централа София
Интернет страница
няма въведена
Сектори
няма въведени
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма Агенция за модели?
Какво е отношението на ръководството на Агенция за модели към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Агенция за модели?
Каква е атмосферата на работа в Агенция за модели и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в Агенция за модели?
Здравейте,аз също съм потърпевша от zonatamoda.com, или така наречения Redmodel, известен още с много имена. Тъй като Вие сте описали как действа тя, аз накратко ще напиша до къде стигнахме ние.
Платихме си 100лв за регистрация на дете, сред две седмици бяхме одобрени за ПРОЕКТ ЗА СТАТИСТИ: ЛОНДОН/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ-ЛЯТО 2013 ВЪЗЛОЖЕН Е ОТ "Туенти Сенчъри Фокс" със заглавие "РИМ" НА ФИРМА "РЕГИСТРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ" ЕООД ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ ПОЕМА ВСИЧКИ РАЗНОСКИ: САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ, ДОКУМЕНТ ЗА РАБОТА, МЕДИЦИНСКИ ЗАСТРАХОВКИ, ХОТЕЛ, ХРАНА И Е НАПРАВИЛ ПОДБОРА НА СТАТИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ТЪЙ КАТО цитирам: "БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА"! ЩЕ СЕ СНИМАТ НЯКОЛКО ДОКУМЕНТАЛНИ ПОРЕДИЦИ И ЗА ТОВА Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 3 МЕСЕЦА! ЗА КОИТО ЩЕ ПОЛУЧИ 7500 ЕВРО!!! След разговори с госпожата от директор продукция, с много надежда и заем решихме да направим професионално порт-фолио /бук/ срещу сумата от 399лв, за другите разходи няма да пиша, тъй като сме на 400км от София.
Получих Официален предварителен договор в който моля Ви се в едно от условията пише че;
Задължително условие е към предварителния договор е да бъде прикрепено копие на вносна бележка за депозирана сума от 594лв. към банкова сметка на Уникредит Булбанк с IBAN......................в полза на Ивайло Димитров - съхранение депозити. Депозираната сума са джобни пари и се възстановяват в пълен размер при заминаване с прилежащите документи, работна виза и самолетни билети.
А в предния документ Официална оферта пишеше, че се изисква сума от 300 Евро, която трябва да представя като минимални лични средства джобни с придружен документ от банка.
По каква причина трябва да привеждам пари по сметка на този господин?
Между другото установих, че не съм единствена и продължавам да откривам и други потърпевши /за голямо съжаление/. Тази фирма РЕД МОДЕЛ "легално " краде от държавата и народа от години насам. Нищо лично. Помислете дали в тази криза трябва да спонсорираме някой тарикат. написано 05.12.2012г. четвъртък в 16:17
мнение от Силва Михайловска
отношение клиент
към обект/отдел Агенция за модели в град София
Пиша ви , за да ви кажа , че тази агенция , макар и да не съществува с управление , набира момичета и момчета не се доверявайте ако ви кажат ще ви изпратим документи по куриер с еконт експрес и вие ще си платите 30тина леваи после пак ще си платите , за да ги изпратите .... Това е измама искат само да ви вземат паричките , както взеха от мен и от още много хора ..... Не мислете , че ще получите нещо , защото лъжите им са много изкусителни и знаят как да ви накарат да им дадете пари , то не бяха реклами, то не бяха филми в англия и искат само един депозит от 300 лева , който никога няма да си върнете , а филма може само да си го представяте преди да заспите. Ако разгледате сайта на redmodel.bg i fresh fashion ще видите , че незнайно как , но модели и от двете агенции са се снимали в ''троя'' . Има още много лъжи и заблуди , има и още сайтове , може да видите нещо в тази страничка http://www.facebook.com/statistitesaizmamnici?fref=ts всичко ще ви се изясни за миг , вижте кое е лицето зад всяка измама :АХМЕД АЛИ !!! написано 06.11.2012г. сряда в 15:10
мнение от Галина Костадинова
отношение кандидат за работа
в град Разград
Здравейте! Август месец попаднах на сайта зоната мода и попълних формата за регистрация ( регистрирах детето си ). След около 2 седмици ми звъннаха и казаха, че е одобрена и ми пратиха по еконт документите за регистрация, платих 99 лв и ги взех. На 15 септември след уговорка направихме фотосесия в София и дадох 50 лв да ми я смъкнат на диск. На 26 октомври ми се обадиха да ми кажат, че детето ми е избрано за статист в научно- популярен филм който ще се снима в Англия. Пратиха ми офертата където пише, че всички разходи транспорт, хотел, храна се поемат от тези, които са ни избрали + разходите на придружителя за непълнолетните. Снимките ще са 3 месеца, юли, август, септември 2013 г. Хонорара е 7500 евро. За целта трябва да се направи бук на български и английски, който струва 400 лв. Избрани били 100 мъже , 100 жени и 50 деца за статисти. Има ли и други с подобна оферта и дали е реална тя? Синът ми е поканен за статист за филма в Англия.Съответно аз ще съм с него,понеже е малолетен.Условията и хонорара са добри.Ще видим по-нататък:) и на мен ми предложиха за Англия но мн съмнителни ми изглеждат,и чета коментари за българия еоод и повечето са отрицателни,искат ми само за една фотосесия и портфолиото 399лв. а реално едва ли струва толкова.като ми пратиха оферта за работата в Англия ми казаха до 3 дни да им се обадя и да реша дали приемам или не,аз званях на другия ден и не отговаряха на нито един телефон които са дали.после след 1 седмица ми се обади няква жена и се предстажи за росица някоя си и се оправда че била в болница и не можела да отговори на телефона и ме убейдаваше да приема и колко било хубаво.после каза да и се обадя като реша и всъщност тя се обади явно зашото тя има зор да ми прибере парите ...и каза като я питах как и беше фамилията понеже запомних само малкото име и вика рая константинова и за се очудих и се усетих че лъже пак знам че е тя познах я по гласа.моля ви ако някои има повече информация за тази фирма или се е занимавал с нея да ми пише..но за сега мисля че са несериозни и лъжат написано 02.10.2012г. сряда в 21:00
мнение от Getzata
отношение кандидат за работа
към обект/отдел statist в град София
Абе писачи във форума, а пишете на български!!! И друго, всички идват тук за да спечелят някой лев, а вместо това, трябва да плащат?! Ако има ходили във външни продукции, като предложението за проект 2013 -Англия и получили пари, обадете се в защита! Що мълчите? Щтото бит и е...н не си признават! Заплащане
![]() Уважение
![]() Привилегии
![]() Фирмена сигурност
![]() Натоварване
![]() Потенциал
![]() Местоположение
![]() Колеги
![]() Работна среда
![]() написано 20.09.2012г. петък в 21:47
мнение от Анонимен
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Модел в град Пловдив
Значи искам да разкажа и аз за тази агенция!! Преди 10 мисеца се регистрирах избраха ме подписах сумати договора направих си фотосесия! Участвах в конкурса пролет 2012 спечелих първо място при жените! Конкурса свърши 15 юли 2012 и аз на следващия ден им се обадих и те казаха че са на море до края на месеца! обадих им се в началота на август и те казаха че още са на море и незнаят колегите им кога ще се върнат! обадих им се началото на този месец тоест септември! И те казаха ме ще проверят чаках ги 1 сед и пак им се обадих и те казаха (беше събота) че не са длъжни заради мен да работят!! А аз в събота бях на снимки! И малко ме излъгаха и ми затвориха телефона най нагло! Вчера мама им е званяла и те са казали че са раздадани пакетите! А аз като спечелила първо място не получих нищо! И те казали че са изпратили имейл на счетоводителката им! и чакат отговор! И щяли да ми си обадят! На мен не ми казват дали ще получа нещо аз ги чакам вече минаха 2 месеца от както е свършил конкурса и нямам нищо!! Искам да разбера ще получа ли нещо и дали ще ми се обадят за реклама!? Или ще ме излъжат като поредното дете!! Аз също съм дете на 13 години!! здравеите ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ Е ПОКАНЕН ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ФИЛМА В АНГЛИЯ? "Агенция за модели" която беше на Солунска 19 са направили нова схема за измама чрез нчколко сайта които са пуснали. Ако се регистрирате в новите им сайтове statisti.bg и rezentaciite.com да знаете че ще изгорите със 99 лева ще ви се обадят за да ви изпратят с куриер една бланка и вие трябва да платите на куриера 99 лева обещават ви участия и снимки на реклами за по 500 лева хонорари разбира се всичко отново е пълна лъжа както и докато бяха в лъскавият си офис на Солунска Заплащане
![]() Уважение
![]() Привилегии
![]() Фирмена сигурност
![]() Натоварване
![]() Потенциал
![]() Местоположение
![]() Колеги
![]() Работна среда
![]() искам всички тук да знаете че НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА МОДЕЛИ БЪЛГАРИЯ ООД (която се намираше на Солунска 19) е преименувана в "РЕГИСТРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ" ЕООД. Това е една и съща фирма с един и същ булстат просто е преименувана и вече е ЕООД а не ООД. Тоест ако попаднете някъде на "РЕГИСТРАЦИЯ БЪЛГАРИЯ" ЕООД имайте предвид тази информация която е доста важна защото дефакто отазд стоят същите хора които въртят същите далавери под ново име за пореден път
|
||||||
|
||||||