Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 09.07.2013г. сряда в 12:33
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел без изисквания
в град Бургас

Здравейте. Благодаря за възможността да споделя намерението си, за работа в сферата ви. С добър руски, аматьорски английски, 20 години в медии, работа в екип, адаптивност. Без претенции за заплащане. По-близо до машините и морето. Благодаря.

написано 07.06.2013г. събота в 18:13
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел с туристи
в град Бургас

Добър ден. Казвам се Станислава . Родом съм от Бургас. През последните няколко години живея в Израел ,но към края на месец юни възнамерявам да се върна в България и да продължа да живея в родния си град Бургас. Много бих желала да се кандидатирам за работа на летище Бургас,  в сферата или в отдел с еврейски туристи, в качеството на екскурзовод или като посрещач и съответно отговорник за тяхното настаняване в съответни хотели и мотели в града ни. Преимущество - владея свободно иврит, български и руски език.  Общителна личност съм.


Благодаря . Чакам подходящи оферти за работа.


моя емейл за връзка  - sami_77@mail.ru

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.04.2013г. сряда в 11:10
отношение -- няма данни --

Миленчо, как знаеш дали е добре или не, след като не си бил там???

написано 08.04.2013г. вторник в 18:18
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Добре е да работиш на летище Бургас . Само не знам как да се влиза на него !!!

написано 03.05.2012г. петък в 15:03
мнение от
отношение кандидат за работа

моля някой да каже какво представлява теста  по английски за чек ин?

написано 19.03.2012г. вторник в 00:29
мнение от
отношение -- няма данни --

Мой познат и бивш колега  който беше там сезонен работник не се върна повече. Беше едно лято  ренгенов оператор, но наистина   голямата разлика между заплащането на сезонните и постоянните служители го накара да се откаже.   В момента налива бензин на бензиностанция и 750 лв, си ги получава без проблем цяла година ( пак при същия график - дневна нощна два почива), а на летището никога не е стигал  толкова.  Разбираеми са опитите тук на разни "настоящи служители" да се обясняват като ученички за едно или друго - какъв бил колектива, как заплащането е било над средното...


Кое му е над средното заплащене? Един бензинджия взема повече от един човек, който е с минимум английски, а повечето знаят и втори западен език. Говорих с мои познати във Варна и там било същото. Искат да знаеш езици, искат да работиш на ренген... и накрая един продавач на бензиностанция получава повече.


 

написано 17.03.2012г. неделя в 22:14
мнение от
отношение -- няма данни --

Настоящи служителю, бъдете доволен, че летището изобщо работи и си получавате заплатата, защото това е компромис. В съвременните нормативни документи касаещи сигурността на гражданското въздухоплаване е недопустимо да има пряка видимост между посрещачите в обществената зона, и пътниците излизащи от салон " пристигане" ( давам го като пример)!!! И това изискване в книжките и законите го пише, и ако бяхте ги чели щяхте да го знаете.


Относно това какви са проблемите и в каква сфера  - отново се учите на грешен опит . Хората са използвали основната идея на сайта: всеки да си изрази мнението.  И когато си в състояние да платиш по един същ справедлив начин на служителите си, за една и съща позиция, без значение дали е сезонна или не , тогава ще претенедираш за професионализъм от отсрещната страна, защото ти от твоя страна не делиш хората, и тогава имаш право да изискваш от тях.

написано 11.03.2012г. в 15:00
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел летище Бургас
в град Бургас

Здравейте на всички!


Само като погледна стила и правописа и ми е ясно кой стои зад написаното. След първата грешка не ми е необходимо да чета.


Само, че ми е странно как може да напишете думата "шьофйор" по време на кандидатстването ви на работа и да си мислите, че ще бъдете взети. Не визирам никого лично. Това е извадка от кандидатски бисери.


Много моля списващите да прочетат някоя книга, преди да седнат да пишат. Освен неграмотността, зад написаното стои и вашата некадърност. Най-лошото е, че ще го прочетат и деца, подрастващи и ще мултиплицират вашата оскъдица на знания. Дано не изглеждате борец за права и свободи, който да се следва!


Иначе сте първи, когато се налага да коментирате негативно някого или нещо. Е да, ама когато трябва да седнете и да прочетете закон или да вземете решение, което да си отстоявате, ви няма никакви. Оплакващите се от компанията и от другите си колеги - защо не проявихте доблестта да запознаете своите началници с проблемите, които са ви развълнували - със спящите, некадърните и тези, които посочвате като бъдещите "постоянни". Началникът не е Господ за да види през нощта кой спи и кой не. Ако началникът дойде на вечерна проверка вие почвате да се предупреждавате по GSM-ите, дори личните и сами, лично опорочавате резултата, нали? Там идва момента на вашата лоялност. Но нея я няма, когато трябва да я проявите, а сега е лесно да се пише под всякакви, почти анонимни имена.


Нека всеки свърши това, което трябва! Но да го свърши с професионализъм и така, че да му хареса, а не само да покрие на минимум изискванията на началника. Като погледне назад и да си каже без срам: "Това аз го направих".


Ако всеки от нас бъде професионалист, дори и в отношенията си с другите, тогава ще има право да изисква от другите същото. Ако вие не сте такъв, моля не исиквайте от другите и то по този анинимен начин!


Поздрави!

написано 02.03.2012г. събота в 09:40
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Как става приема на документи и датите за приемане на документи. През интернет ли се пдават само или на място. Линк към документите за попълване? Благодаря.

Показани мнения 1 - 10 от общо 60 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81396 мнения за 7088 фирми!