Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.11.2014г. в 20:39
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

И аз моля,за повече информация къде мога да се запозная с свободните места за работа и как става кандидастването.Ще очаквам вашия отговор.Благодаря ви предварително

написано 05.10.2014г. в 21:32
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте ! Аз искам да си подам документи на летище Бургас  за постоянни и сезонни служители , предпочитам постоянна работа естествено . Много коментари изчетох , но те не ме интересуват особенно . Искам само да ми дадете малко информация къде се кандидатства , къде мога да видя за свободни позиции ? Благодаря предварително!

написано 09.07.2014г. четвъртък в 11:23
отношение кандидат за работа
към обект/отдел без претенции
в град Бургас

Съвсем скоро завърших висше образование със специалност -психология/бакалавър/ в Пловдивски университет. Търся работа по специалността, но ми е трудно да съм конкурентен без стаж и опит. Обръщам се към Вас с моба за работа без претенции за дейност. Сериозен, отговорен и комуникативен съм. Мога да работя в екип и да проявявам креативност. Владея английски език на много добро ниво. Гово съм веднага на лична среща, ако прецените , че мога да ви бъда полезен.

написано 06.06.2014г. събота в 06:42
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел отдел ПОК
в град Бургас

 


 


ВНИМАНИЕ !!!         ВНИМАНИЕ !!!         ВНИМАНИЕ !!!


 


Здравейте,


имам от известно време желание да постъпя на работа в летище Бургас като работник товаро-разтоварна дейност- ТРД, в отдел перонно обслужване и карго - съкратено ПОК, всичко това било към фирма "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" - АД ( ФТСЕМ-АД ).


Колебая се да кандидатствам обаче, защото от сигурни достоверни източници чувам наистина ужасяваща информация, която се разпространява от няколко години. В карго сектора, където пращат работници ТРД, се извършва товарене/ разтоварване на сандъци, в които има ракети. По думите на хората, които са работили там, тези ракети са празни, тоест използвани ли, не знам точно какви части от ракети са това, но явно са високотехнологични ракети. Това са натовски ракети и нещото, което е констатирано при лична проверка на бивш работник е наличието на РАДИАЦИЯ ! Констатирал го е с личен, портативен гайгеров брояч, който е носил на връзката си ключове ! Нивото на радиация е надвишавало доста в пъти над допустимото ! Знаете радиацията какво причинява, нали? Това, най-вероятно са ракети с обеднен уран, използвани във военни мисии в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия. Този факт наистина буди тревога, защото работниците ТРД, които работели там не носели защитно облекло от всичките тези химикали и радиация! Защо се допуска всичко това? Никой ли не мисли за тези хора? Началниците там не знаят ли за всичко това?! Няма начин да не знаят...


Искам, преди да си подам документи, да разбера, искам някой да каже дали са взети някакви мерки в защита на работника - защитно облекло и т.н. Много моля някой да пише! 


Другото, което е, че специално в карго сектора, работниците там си имат работа и с ковчези, съдържащи тленни останки и въобще с всякакви други всевъзможни пратки, в които не знаеш точно какво има, а и никой не давал точно за всяка пратка информация.  Не може без специално защитно биологично облекло да се работи в такава среда...това е недопустимо...


Моля, пишете...


 


ВНИМАНИЕ !!!             ВНИМАНИЕ !!!               ВНИМАНИЕ !!!


 


 


.


 


 

написано 30.04.2014г. четвъртък в 11:15
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Директор
в град Бургас

Тези чиновнички в летище Бургас ще ме спукат от смях - "Човешки ресурси" ) В Джобс има сега обяви за шофьори - и Трите обяви са за ТОВАРАЧИ - все едно търсят шофьор а те търсят поредният балък който да им носи по 6000 -- 7000 куфара минимум - за 12 часа работа  и за 600 лв месечно ))  - 15 самолета (на тройка хора 200 куфара сваляне 200 качване = 400 за един самолет- има самолети по 300 куфара или стават 600 куфара  за 45 мин време  ))  ( дневно може да са над 150 самолета а "тройките" от хора са едва 7-8 ) винаги 3 -ма отиват за разтоварване и товарене на самолета )  ) Така че мислете преди да се набутате - отделно си прехвърляте пенсионното осигуряване в 'Съгласие" на ТИМ понеже няма да получите работа .защо ли ? защото ТИМ е концесионера на летище Бургас  както и собсвеник на Българиан Еър .Ще работите много ще получавате малко -ще ви пребъркват постоянно секюрити службите и ще ви свалят и малкото останало достойнство -понеже вие ще взимате най малко от всички сезонни работници на летището а ще работите най много - 6000 куфара по 20 кг средно тегло = 120 ТОНА !  за 12 часа толкова - Успех на всички  !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.02.2014г. събота в 16:03
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел рьонтген
в град Бургас

Две 12 часови и два дена почивка, само това разбрах от всичките излияния до сега. Трудовите взаимоотношения лоялни ли са, бруто/нето? Питам конкретно за оператор рентген.

написано 09.07.2013г. сряда в 12:33
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел без изисквания
в град Бургас

Здравейте. Благодаря за възможността да споделя намерението си, за работа в сферата ви. С добър руски, аматьорски английски, 20 години в медии, работа в екип, адаптивност. Без претенции за заплащане. По-близо до машините и морето. Благодаря.

написано 07.06.2013г. събота в 18:13
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел с туристи
в град Бургас

Добър ден. Казвам се Станислава . Родом съм от Бургас. През последните няколко години живея в Израел ,но към края на месец юни възнамерявам да се върна в България и да продължа да живея в родния си град Бургас. Много бих желала да се кандидатирам за работа на летище Бургас,  в сферата или в отдел с еврейски туристи, в качеството на екскурзовод или като посрещач и съответно отговорник за тяхното настаняване в съответни хотели и мотели в града ни. Преимущество - владея свободно иврит, български и руски език.  Общителна личност съм.


Благодаря . Чакам подходящи оферти за работа.


моя емейл за връзка  - [email protected]

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.04.2013г. сряда в 11:10
отношение -- няма данни --

Миленчо, как знаеш дали е добре или не, след като не си бил там???

Показани мнения 1 - 10 от общо 66 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87406 мнения за 7665 фирми!