Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 07.11.2014г. събота в 10:23
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Дупницa
в град Дупница

Увaжaеми колеги, не прaвете грешкaтa дa зaпочнете рaботa в тaзи фирмa нa цветaн цветaнов, aко искaте дa рaботите нa ненормaлно рaботно време , дa ви осигурявaт нa 4 чaсa при рaботни понякогa достигaщи 14 чaсa, но не по- мaлко от 10 чaсa . Ще взимaте нищожнa зaплaтa, ще рaботите нa непрекъснaто нa строшенa и зaтормозенa техникa, кaто непрекъснaто вaс ще обвинявaт зa товa, ще ви нaкърнявaт достойнството ви с обиди и  псувни , ще ви мaчкaт кaто охлюви , ще трябвa дa се нaучите дa рaботите нa всичко в тaзи фирмa, дори и дa нямaте нужните документи зa тaкaвa дейност , с риск зa вaс единственно и aко не желaете дa рaботите товa което ви кaзвaт зaпочвaт с обиди и псувни и нaкрaя ви бият шутa. Умолявaм ви колеги, зaрaди вaшaтa сигурност нaй- вече, не зaпочвaйте рaботa в тaзи фирмa, дори и не питaйте нaстоящи служители кaкви сa условиятa, те просто ще ви излъжaт, сaмо и сaмо дa не последвaт съдбaтa нa тези които предпочетохa мизериятa от товa дa бъдaт мaчкaни , тормозени , унижaвaни публично и още безброй много причини. Хубaв ден ви желaя и помислете добре колеги преди дa предприемете тaкaвa стъпкa и после дa съжелявaте.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.08.2014г. неделя в 18:50
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Лицето Цветан Цветанов е пълен ...й. Не си струва да се унижавате за негова сметка той просто не става дупнешки ка...л

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.05.2013г. неделя в 01:18
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София
в град София

Доста време се чудех,дали да коментирам,защото работех там отдавна,и вода изтече от тогава,но реших ,че имам право да споделя мнение, като подкряпям думите на Татяна и Владимир.


Наемат те за едно,а в последствие се оказва ,че си общ персонал-и няма нищо общо това ,което вършиш ,с това за което си нает ..Отношението е без коментар-по мое време работехме жени-повечето ,от които наплашени и в очаквне Владетеля шеф да нахлуе в лошо настроение и да ни стъжни работата с обиди и понакога псувни, няма точна и коректно потвърдена координация между шеф и подчинен-казва ти се едно,но никога не се потвърждава със СМС или по електронната поща ,така в първия момент се отмятат и се твърди противоположното,спорът е безсмислен,защото"прост човек и силен вятър нямат спиране"..пригответе се да ви се звъни събота и неделя,или след работно време,както и след напускане,може да се стигне до груби думи и заплахи,които са на думи ,но някои ги преживяват тежко.Заплатата е малка за това,което вършите,а психическият стрес огромен..налага се да си "човек оркестър"защото хората са кът и бягат.Има хора,абсолютно некомпетентни и без необходимото образование за позициите ,които заемат,имащи сериозни проблеми в правописа ,и то на официални документи,но имат мнение за всеки въпрос-те се разпореждат и дават заповеди,а по-късно когато фалът вече е на лице-се отмятат и гледат в празното пространство,или укорително,без лице да поемат отговорността за стореното.Няма колеги-в софийския офис не се задържат,но за сметка на това и стените имат уши.Все пак ако се решите -желая ви здрави нерви и успех

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.04.2013г. петък в 00:27
отношение -- няма данни --
в град София

Страшно некоректна фипма ако уважавате себе си  стойте на страна.

написано 25.02.2011г. събота в 20:44
мнение от
отношение настоящ служител
в град Бяла

Отношенията с колегите са трудни но ако си вършиш работата съвестно шефовете се отнасят добре с теб. Заплащането е адекватно на свършената работа. Вземат те на работа дори и да нямаш подходяща квалификация

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.02.2011г. вторник в 11:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София

Здравейте,


Няма да се впускам в подробности-предната публикация е  на 100% вярна...колеги няма-всеки е сам за себе си-давам 2 заради неколцина свестни хора,но не и колеги,понеже колегиалност,там просто  НЯМА...онези,които  работят там малко по малко се зомбират .Нервите не си струват-всеки се убеждава след няколко месеца,а ако останете да работите трябва да сте по-тихи и от тревата и да сте готови да приемате всякакви обиди и критики-колеги са били обиждани   НЕДОПУСТИМО.Ако сте мазохисти и харесвате да Ви обиждат и да късате нерви ,без  възможност за развитие-ТОВА Е МЯСТОТО

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.02.2011г. сряда в 12:57
отношение бивш служител
в град София

 Искам да предупредя хората да не се подлъгват да работят в тази фирма и в която и да е фирма, която се представлява от лицето Цветан Цветанов. Условията за работа са ужасни, както и отношението. Колеги няма, защото просто не се задържа никой.

Показани мнения 1 - 8 от общо 8

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88287 мнения за 7761 фирми!