Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 04.04.2013г. петък в 00:27
отношение -- няма данни --
в град София

Страшно некоректна фипма ако уважавате себе си  стойте на страна.

написано 25.02.2011г. събота в 20:44
мнение от
отношение настоящ служител
в град Бяла

Отношенията с колегите са трудни но ако си вършиш работата съвестно шефовете се отнасят добре с теб. Заплащането е адекватно на свършената работа. Вземат те на работа дори и да нямаш подходяща квалификация

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.02.2011г. вторник в 11:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София

Здравейте,


Няма да се впускам в подробности-предната публикация е  на 100% вярна...колеги няма-всеки е сам за себе си-давам 2 заради неколцина свестни хора,но не и колеги,понеже колегиалност,там просто  НЯМА...онези,които  работят там малко по малко се зомбират .Нервите не си струват-всеки се убеждава след няколко месеца,а ако останете да работите трябва да сте по-тихи и от тревата и да сте готови да приемате всякакви обиди и критики-колеги са били обиждани   НЕДОПУСТИМО.Ако сте мазохисти и харесвате да Ви обиждат и да късате нерви ,без  възможност за развитие-ТОВА Е МЯСТОТО

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.02.2011г. сряда в 12:57
отношение бивш служител
в град София

 Искам да предупредя хората да не се подлъгват да работят в тази фирма и в която и да е фирма, която се представлява от лицето Цветан Цветанов. Условията за работа са ужасни, както и отношението. Колеги няма, защото просто не се задържа никой.

Показани мнения 1 - 5 от общо 5

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83259 мнения за 7264 фирми!