Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 31.05.2011г. сряда в 13:02
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Това е пародия на телевизия,нямат никакво качество,а служителките им са толкова груби и глупави,че просто е удоволствие да минеш към друга телевизия.Явно във фирмата е имало конкурс за набавяне на глупави и вулгарни служителки.Евала на собственика, явно и тои нищо не разбира от  телевизия,след като набавя такъв некадърен колектив,но явно тази телевизия е към своя край,защото съм сигурна ,че много клиенти ще постъпят като мен,ще се махнат,не стига че си плащаш за нещо което не можеш да гледаш ами отгоре на това и да те нагрубяват и обиждат.Радвам се че вече няма да ползвам тяхните скапани услуги.

написано 01.11.2010г. вторник в 11:07
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

От скоро съм абонат на кабеларката. за сега съм доволен от качеството на телевизията. но интернета е под всякаква критика. много много баван бях свикнал на диджи ком за 20 лева такса бърз нет а даже и телевизия

написано 30.10.2010г. неделя в 16:43
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

1 От 2 дена чакам да доидат да ми сменят приемника.Никаква отговорност от тяхна страна.Мисля след като свърши месеца да се откажа от техните т.н. услуги.


2  Нямат никакви собствени предавания,новините им са под всякаква критика,а водещата нявява странни мисли в мен.Това е от мен.Забога хора.........не използваите тяхните (услуги),има и други телевизии.

написано 13.10.2010г. четвъртък в 13:01
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Рн е пълна дупка.Тва е от мен.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.10.2010г. четвъртък в 07:08
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Наи - тъпата кабеларка.Интернета им не е на ниво,само сривове.Като се обадя чакам с часове да доидат.Това е за мазохисти,ако вие сте такива,това е вашата кабелна телевизия.

написано 04.10.2010г. вторник в 12:36
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Не съм доволен от (европейската)кабеларка.Може би има хора,които си разбират от работата,но не го показват.Администрацията им е много некомпетентна и бавно мислеща.С радост се отказвам от техните услуги.Това да ти се спират с часове програмите без причина,лошо качество на сигнала и др.не са за мен.Предпочитам да си гледам телевизия през нета,отколкото чрез тях.Дано съм помогнал с избора на кабеларка:)

написано 04.01.2010г. вторник в 12:22
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Абонат
в град Бургас

Според мен на тази телевизия вече не си заслужава.Първо че ме прецакаха с HBO-то за един месец,второ качеството не ме радва и трето са пълни нещастници и къде ги видяхте тези 170 програми и от който са пълна скръп.Да бяха пусна ли нещо по-хубаво като кодирани канали а не толкова много порно от който и от половината от тях не стават за нищо.Вече на Канал 0 не им вярвам каквото и да направят защото сигурно може и да се повтори и с тази оферта която са пуснали.Бях платил за една година телевизията и плащането стана на 29 декем. миналата година и нали дойде си декем. и на 1-ви декем.2009 ми спряха HBO-то а нали трябва на 31 този месец да ми го спрът и казаха е станала грашка аз вашите грешки ги знам.Повече на кабеларки никога.Весели Празници.Значи днеска си върнах приемниците на Канал 0 и разбрах защото сами спрели платените канали по-рано и това е по-грешка на касиерката на самата телевизия в к-с "Лазур".И ето каква е самата прицина тази проста служителка смята че от 29.12.2009 до 30.11.2009 са тринайсед месеца което е пълна глупост и са точно 11 месеца и от 29.12.2008 до 29.12.2009 и е точно една година и би трябва тогава да ми спрът каналите. Е не стига как може да наемът такива не грамотни хора като тази жена от касата в квартал Лазур.Моят съвет към вас да не ходити в тази телевизия защото могат пак да се направят че е пак станало грешка.Не се включвайте в кабелна телевизия RN-TV Бургас. Защо ни е клиентите да си патим от такива служители като тази касиерка това е просташко долно.

написано 20.11.2009г. събота в 21:55
отношение бивш служител
към обект/отдел офис
в град Бургас

Там е място което Стивън Кинг, Дийн Кунц, Куентин Тарантино и Роналд Емерих няма да могат да опишат с филм!  (  АД  )

написано 24.10.2009г. неделя в 00:26
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел канал0
в град Бургас

Не мога да разбера едно нещо. Всички които пишат лоши неща, не се обявяват с истинските си имена. Служители с такива имена няма и е нямало никога. ЕР ЕН е най-стабилната медия в Бургас. Заплатите са много добри и се дават редовно, въпреки кризата. Всички знаем за Жоро от Варна, че е злобар и се мъчи да наклевети Геро. Геро обаче бъобще не му пука защото всички от екипа го обичаме и уважаваме. Разбирам, че Жоро е бесен, че се налага да работи в СКАТ Варна, но той си е виновен сам. Да би мирно стояло, не би чудо видяло! В ЕР ЕН е супер.


 

администраторът каза:
Прочетете правилата! Ако не разбирате нещо, ползвайте жокер!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 36 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88299 мнения за 7762 фирми!