Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 07.01.2011г. събота в 16:35
отношение бивш служител
в град София

Здравейте! Миналата година преподавах в това училище и искам да Ви споделя някои неща за него. Материалната база му е добра, но работната среда е лоша. Училището се намира в Обеля 2, на удобно място и е известно като турското училище. Голяма част от преподавателите са от турски произход. През междучасията те си говорят на турски, а също и с учениците, които са турчета, и умишлено поставят преграда към нас българите. В учителската стая сядат от едната страна, дистанцирайки ни. Директно не съм усетила някакво презрение, но цялата тази изолация е много демотивираща и потискаща. Затова прецених, че е по- добре да напусна, както и други колеги сториха същото. Интересното е, че има текучество на учители, основно българи, защото не можем да се приспособим на условията. Освем това ние получаваме по- ниски заплати, отколкото нашите колеги от  Турция.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88326 мнения за 7764 фирми!