Фирма:
няма въведена
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма ЯНА АД?
Какво е отношението на ръководството на ЯНА АД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага ЯНА АД?
Каква е атмосферата на работа в ЯНА АД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в ЯНА АД?
Какво става апретурата? Тая ваща много ви е орязала.Ма явно не е очаквала такава реакция , и затова сега тя и оная дето ви вкарва труда гледат като н.....и! Що като Куртев е казал да вкара наново картите пред вас и да ги изчисли тя не иска?Щото ще се види колко ви е откраднала от труда.Недоумение буди изказването и че повече от основната заплата и допълнителните не можете да получавате.Уж нищо не е пипала , пък повече не може? Тая направо се оплита в собствените си ЛЪЖИ !!! Норменият работник получава колкото си изкара, няма фиксирана заплата като щатния. Да вземем да направим залози коя първо ще бъде бита? Макар че нея когато и да я пребиете ,все ще е КЪСНО!!!Вече ми е ясно защо все някои от вас се карал с нея , някои я псувал........... Заплащане
![]() Работна среда
![]() Че то пипането на заработките си е практика от години в тази фирма! Докато не набиете стабилно някои отговорен за това , нещата няма да се оправят.А не ги пипа само началничката ви, и в асуто ги пипат.Колкото по малко взимате вие толкова повече взимат други.Или пуснете една жалба и ги садете .Тия пари ги вземах преди години когато напуснах. написано 12.05.2013г. в 13:03
мнение от ТЪП РАБОТНИК
отношение настоящ служител
към обект/отдел апретура в град Плевен
Госпожо КОМПЛЕКСАРСКА , нямаш ли малко срам ?????? То бива , бива .........ама ти се оля! Заработки под 400 лева си е жива подигравка! Нали щеше да поставиш на таблото нормите и разценките, та всеки да провери какво изкарва ?За да немислим че сме рязани. Или това беше поредната ти лъжа? То кога ли си казвала истината??????????? Обвиняваш работниците за собствените си грешки. „Извън завода всички сме равни” та когато „оправяш” ония деветимата , гледаи да не те оправят те. Че повечето са 100+ килограма и зор ще видиш.
![]() Работна среда
![]() fuck all old baldy fat small dick americans who believe they can fuck a teen from eastern europe for a few coins. we are not on a slave market...... yes i am an eastern euro whore :) are you aware that you have on life and the only sex you get is your hand ? ввв О,неразумний юруде!Като изказваш мнение от чуждо име,защо не се замисли,че тази началничка поне е грамотна и няма да допусне елементарните правописни грешки,които ти така неграмотно си нацвъкал.Та следващия път като решиш да се правиш на ''началничка'',се замисли докъде ти стигат знанията за правопис и че,елементарно,Уотсън,поне собствените и фамилни имена се пишат с главна буква.И да ти кажа честно,вече ме е срам да кажа,че съм работила в Яна,не заради директори,началници и заплата,а заради такива бивши неграмотни колеги,които търсят причината за провалите си не в себе си,а в всички останали. много лошо говори за един "началник" когато толерира непрестаните нарушения на вътршният ред от един работник, а от другите иска още и още и още.............. когато други се радват на сплотен колектив, а тои-"вие не трябва да сте се сработили.за това ще ви разместя. не трябва да сте приятели." а как да коментирам постояното биене вав гардите и повтарянето"АЗ,АЗ,АЗ.........." наближило е времето някои истини да излезат на яве. Още се чудя как хора като десислава и тем подобни още не са яли бой някъде.Не ги ли е страх тези хора да си вършат простотиите.Как тези хора като нея куртев,резашки,сачански и други спят спокойно. написано 28.12.2012г. събота в 13:12
мнение от НАЧАЛНИЧКАТА
в град Плевен
като не ви изнася НАПУСКАИТЕ.зимаите си торбичките и си отиваите,има гладни ,ще доидат на вашите места.не сте незаменими.като останете гладни тогава ще питате............. знаете ли колко барзо мога да ви уволня?ще ви отрежа,ще ви сложа такса на парите и ще ви глобя!!!!!!!!!!! нямате личен живот.щом е казано че събота и неделя се работи , вие сте длъжни да изпълнявате.събота и неделя са РАБОТНИ дни.длъжни сте да доидете и да работите дори и със удължено работно време.на вас извънредният труд неможе да се плаща.на които не му изнася да си търси работа на друго място. за Яна нямам думи подиграват се с тези които ги създават. с тези които им построиха кащи . те нямат съвест те опорочиха всики човешки цености .заплати на 27 или 28 премиите си взеха рано на музиката пари на челото ми да викат музикантите да им шияти последно тотална смяна на бригадирки началник цехове и директори в пенсия за да има развитие иначе язък за завода амин. Заплащане
![]() написано 19.12.2012г. четвъртък в 17:54
мнение от санчо панса
в град Плевен
имало аванс , а? па другото след пликчетата, ако остане. Заплащане
![]()