Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 02.06.2011г. петък в 12:12
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел CKS
в град София

Заплащане -550лв +храна 70лв .


Уважение - според мен няма.


Привилегии - осигуровки на пълна заплата, поемат се медицински разноски до някаква сума, имаш още 4-5 дни отпуска за годината.


Фирмена сигурност - няма.


Ангажираност - има някои хора, които не могат да си вдигнат главата от работа, но има и други които не знаят за какво идват (болшинство).По закона на Мърфи - тези които работят взимат най-ниски заплати ...


 


Потенциял за развитие - както навсякъде - връзкарите и натегачите се издигат.Ако седиш и си работиш но нямаш горните " качества " единственото предимство е , че те товарят с още работа , за която не получаваш пари.


Колеги - има доста свстни колеги.Поздрави на Боби,Маги,Рая,Тишо .


За останалите мога да кажа - не отива за хора на Вашата възраст да се държите по-този начин - усмихвате се на човек в очите, а говорите зад гърба му.


 А това да се пишат доноси за колеги, мислех че вече е отживелица , но явно въм се лъгал.Тук е практика.Просто нямам думи ...


 


Работна среда - добра.


В заключение мога да кажа.Ако имате връзки за да започнете работа, работи ви се за малко пари, има кой да ви издържа докато работите, искате да работите с колеги, които пишат доноси за вас - ЦКС е Вашето място.


 


За някои от ръководителите начело за Ваня Боклиева  важи в пълна сила поговорката -дай му на човека власт и му гледайте сеира.


В общи линии ЦКС е едно умалено копие на нашата държава :)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.01.2011г. сряда в 11:24
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел районен кооперативен съюз
в град Сливен

ПРИЯТНО Е ДА СЕ РАБОТИ В СИСТЕМАТА НА ЦКС.СЪЩЕСТВУВАТ СТАРИТЕ ТРАДИЦИИ НА КОЛЕГИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ ВЪТРЕ В КОЛЕКТИВА.


НЕ ДОСТАТЪЧНО СЕ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ПОТРЕБИТЕЛНИТЕ КООПЕРАЦИИ ,ТЕЗИ КОИТО НЕ РАЗВИВАТ НИКАКВА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ ,ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ ОТДАВНА СА ЗАБРАВИЛИ ПОНЯТИЕТО РАБОТА И РАБОТНО ВРЕМЕ И МЯСТО ТЪЙ КАТО ЕДИНСТВЕНОТО ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЕ  Е ДА СЪБИРАТ ПРИХОДИТЕ ОТ НАЕМИ НА МАТЕРИАЛНАТА БАЗА.НЕ Е ВЪЗМОЖНО И ДА НАСТЪПИ ПРОМЯНА В РЪКОВОДСТВОТО. ИЗБОРА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ МАНИПУЛИРА И ТАКА ТОЙ СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ СТОИ В КЪЩИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ И ЩЕ БЪДЕ ТАКЪВ ДО КОГАТО Е ЖИВ.   

администраторът каза:
Не пишете коментарите си само с главни букви това се счита за висок тон в интернет и не се приема добре.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.09.2010г. събота в 12:12
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел София
в град София

Смешни заплати от по 600 лв (след 2 години ти вдигат заплатата с около 80лв) , изнервяща обстановка,


Уволнения и наказания за дребни неща .


 


Не си губете времето.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 4 от общо 4

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88314 мнения за 7764 фирми!