Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.02.2014г. петък в 12:35
мнение от
отношение клиент
в град Враца

Понеже видях че се води битка в този форум реших и аз да изкажа моето мнение по тази тема.


Казвам се Пламен и сам собственик на жилищна кооперация построена от основи до ключ в гр. Враца.


Незнам кои до колко познава лицето Басри и неговата фирма          БНА ПРОЕКТ ЕООД , но аз мога да кажа доста добри думи както за него така и за фирмата му. ЗА 2г тои ми построи жилищна кооперация близо 2000кв/м  в гр. Враца в която аз сега живея от близо 2г, това за мен не е малко като знам колко изльгани инвеститори има. Аз се запознах с лицето в нашия град кьдето тои правеше основен ремонт на месната болница , тя сьщо работи , до колкото имам имформация тои направи ремонт и на болницата в гр. Мездра. Знам и за изпьлнението му на  няколко кьщи в региона..  Относно качеството на строежа мога да кажа че е отлично , поне за сега проблеми няма. Лично аз не сажалявам че се доверих на тази фирма в лицето на Басри и екипа около него, получих и доста сьвети от тях относно строежа и сега живея в прекрасно жилище.....  Много се радвам че аз несам от хората, които се оплакват  в този форум. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.02.2014г. петък в 12:02
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел Технически рьководител
в град София

Аз сьм в тази фирма от 2013г работата е малко по натоварена ,но в това време да имаш сигурна работа е добре. Относно заплащането сам доволен , да има някакви закьснения но в рамките на нормалното. 


Проблеми има всяка фирма това е нормално все пак в Бьлгария живеем и нали казват криза е. Отношението на шефа кам работниците е добро а и те не са малко , в тази фирма работим между 20 и 30 работника.


Много добре знаем че е трудно да се угоди на всеки затова има и такива ,които не са доволни и затова има и тези форуми в които се оплакваме от другите а не отценяваме ние колко струваме.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.02.2014г. петък в 11:35
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел ОФИС
в град София

 Работя в тази фирма от 6-7г немога да кажа че несам доволен да има моменти когато има забавяне на пари но това е нещо нормално.


Вкоя строителна фирма дават редожно заплати , маи никаде.


Познавам доста от хората писали в този форум  само незнам защо всеки тарси вината някаде другаде а не се замисля " Аз работих в тази фирма 5месеца  какво направих аз за тази фирма ?" Тогава да пишеме кои е Басри Али ..... През това време докато бях там аз по цял ден бях в чатовете и саитовете за дрехи и какви ли не промоционални оферти, едва чаках да стане 17ч и изчезвам от офиса. През останалото време или гледах сериалите или си тьрсех нова работа " АМА С ТОЯ ОПИТ НИКЬДЕ И НИКОИ НЕ МЕ ИСКА"   и така натрупах 3-4 заплати, които Басри Али трябва да ми ги плати. Когато тои ми каже че няма пари аз напускам и отижам или в инспекцията или завеждам дело. А като си погледна трудовата книжка ..... РАБОТИЛ СЬМ НА ПЕТ МЕСТА ПО ТРИ МЕСЕЦА  И СЕ ПИТАМ ..... " ЗАЩО ВСИЧКИ РАБОТОДАТЕЛИ СА ТАКИВА?????????

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.12.2013г. събота в 21:43
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте!


Евала за изявлението Басри Али! Зад евтиният си морал можеш ли да застанеш? Или зад долнопробните си лъжи и действия?


Написаното дотук от толкова много хора – все излъгани и подведени е факт.


За времето, в което имах допирни точки с „БНА-ПРОЕКТ” ЕООД и Басри Мехмед Али се наслушах на стотиците лъжи и заучени фрази оттук и там; криенето и невдигането/ затварянето на телефона; нагледах се на жалките му номера; слушах заплахите му.


Адресът, който е написал е сменен; личния телефон, който е оставил едва ли би вдигнал. Всичко, което е написал е лъжа и някакъв опит да се защити. Думите и действията му се разминават тотално. Същият този човек няма смелостта да се изправи лице в лице с хората, които е завлякъл. Той не уважава нито себе си, нито останалите.


Неизплатените заплати на Ивелина, Фани, Веселина, Росица и многото други хора минаващи оттам; партньорите, които е завлякъл нямат значение! Важното е да има чужди жени, уиски и оргии!


За бъдещите партньори, клиенти и служители: „БНА-ПРОЕКТ” ЕООД, „ХИДРО ИНВЕСТ ПРОЕКТ” ЕООД, „ЛЕТИЩЕ КЪРДЖАЛИ” ЕООД И „АВТО - КАМЕНКА” ООД (съдружник) са с един и същи собственик и управител – Басри Мехмед Али. Изброените са със запори върху дружествените дялове. Както и следното:


http://rsvratsa.bg/rs/acts/2013/GRD/0913/01634513/05492313.htm


От всичко изписано дотук можете да разберете къде бихте попаднали и с какъв човек ще си имате работа. Загуба на време е да се занимавате с Басри Мехмед Али и фирмите му.


 

написано 14.12.2013г. неделя в 17:11
мнение от
отношение -- няма данни --

БНА-ПРОЕКТ и ХИДРО ИНВЕСТ ПРОЕКТ


Здравейте! Целта, поради която ще направя няколко уточнения за "Хидро инвест проект", е най-вече, за да предпазя бъдещи клиенти и бъдещи служители на това посмешище, наречено "фирма".


 


1. "Хидро инвест проект" и "Бна проект" са собственост на Басри Мехмед Али - най-големият и долен измамник, срещан някога. Фирма "Хидро инвест проект" не функционира, има капитал от 200 лв., който разбира се е запориран от бивши служители, фирми и клиенти, които са имали глупостта да влязат в някакви отношения с нея. Обявите за работа се пускат от името на "Хидро Инвест проект", защото за нея няма нищо конкретно в Интернет и хората не могат да се ориентират за какво става дума. Иначе служителите се назначават в "Бна проект", договорите с фирми доставчици и клиенти също се сключват с нея. Когато напишете "Бна проект" в Google ще ви излезе абсолютно вярна и проверена информация (с изключение изявленията на Басри Мехмед Али - собственикът), а именно: че това е фирма, в която служителите не получават заплати, осигуровките им не се плащат и ако на някого му се наложи да излезе в майчинство, да се пенсионира и др. няма да получи нищо от държавата, защото осигуровките не са внесени.


 


2. Клиените на фирмата биват подлъгвани да внесат аванс при сключване на договор за строително-монтажни работи, който аванс е около 50% от дължимата по договор сума, а след това получават безкрайни обещания, че утре се започва строителството, че времето не е хубаво и затова още не се работи по обекта и т.н. Хората, които са попаднали в този омагьосан кръг са безброй много и за жалост дори и да осъдят Бна Проект или Хидро Инвест проект за неизпълнен договор и да си изкарат изпълнителен лист, не получават нищо, защото Басри Али използва банковите си сметки по 1 път, колкото да получи аванс, а след това ги оставя празни, защото знае, че ще бъдат запорирани. Внесете ли един път аванс като клиенти, никога повече няма да си върнете парите, нито пък ще ви бъде свършена работата, за която сте платили. Това е така, защото фирмата е ЕООД и отговаря само с размера на капитала, който отдавна е запориран от други кредитори.


 


3. Доста често Басри Али си сменя телефонните номера, за да избегне стотиците позвънявания на ден от служители, клиенти и фирми, които го питат кога ще си получат парите. Най-смешното е, че и Бна Проект и Хидро инвест проект и Басри Али като физичеко лице имат огромни задължения и към 3-те мобилни оператора и телефоните, които той използва са на името на някой добросъвестен служител, който се е излъгал да подпише договор от свое име с мобилен оператор. Като резултат не стига, че не е получил никаква заплата, но се оказва и длъжник за чужди телефонни сметки.


 


4. Ако някой от вас има неблагоразумието да започне работа в Бна проект или Хидро инвест проект, първото което ще чуе е как това, което пише в интернет е дело на зложелатели, на хора, които са били некадърни и злобеят, че са уволнении, както и куп други глупости. Не вярвайте на Басри Мехмед Али - той е лъжец от класа, бива го да омайва с мили приказки, да обещава големи заплати, бонуси и прочие.


 


5. Има десетки бивши служители, които пускат сигнали в Инспекцията по труда за неизплатени възнаграждения, но Инспекцията е ограничена до налагането на парична санкция на фирмата, която санкция държавата не може да събере, поради липсата на каквито и да е средства във фирмата. Много са и бившите служители, които са осъдили фирмите, изкарали са си изпълнителни листове, но не могат да си получат парите, защото банковите сметки са празни и си остават само с голите надежди.


 


6. Бна проект и Хидро инвест проект нямат нито един завършен строеж, а съществуват вече 6-7 години. Няма нито един клиент, който да не е бил излъган. През последната година фирмата се стреми да сключва договори за строителство на метални халета, като за да спечели клиенти обявява цена, която е в пъти по-ниска от цената, обявената от други фирми. Така най-често Басри Али си намира клиенти. Да не говорим, че ги омайва като им изрежда десетки градове на територията на страната, в които уж е построил халета - пълна лъжа. Понякога дори използва снимки, свалени от Интернет, твърдейки, че това са халета, построени от него.


 


7. Фирмите са регистрирани на адрес: гр. София, ж.к. :Младост 2". бл. 257А, но разбира се това е бивш адрес на фирмата (наемът за който офис още не е платен на хазяите). Истинският адрес, на който Басри Али крие офиса си, е: гр. София, ж.к. "Младост 2", бл. 261А, вх.1, ет. 4, ап.10. Най-новите телефони, на които можете да откриете Басри Мехмед Али, са: 0898 51 49 91 и 0898 68 66 03


 


Мили хора, мога да продължа да изреждам безобразията, които се вършат в Бна проект и Хидро инвест проект, цял ден, но мисля, че гореописаните факти ще са ви достатъчни, за да не се подлъгвате да станете служители или клиенти на Бна проект или Хидро инвест проект.


 


В заключение - когато търсите фирма строител, когато кандидатствате по обява за работа - винаги пърто четете внимателно за каква фирма става дума и не си подарявайте труда и парите на Басри Мехмед Али.

написано 16.10.2013г. четвъртък в 21:16
отношение бивш служител
към обект/отдел юридически
в град София

Изказвам се с името си Росица Делирадева. Бивш служител на БНА Проект от 21.05.2013г. до 07.06.2013г. Собственикът Басри Али и на мен ми дължи неизплатено парично възнагражделие, но само за 1 месец, понеже не продължих дейността си в измисления му свят. До днес обаче не съм получила и стотинка от възнаграждението от 1000 лева за месец. Така, че бъдещи партньори и служители на БНА Проект, ако не искате да бъдете обрани и подведени, внимавайте! Офисът на Басри Али е: жк. Младост 2, бл. 261, ет.4, ап. 10.  Ако не вярвате  - проверете!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.10.2013г. вторник в 14:31
отношение бивш служител
в град София

Здравейте, първо бих искал да ви се представя. Казвам се  Ивелина Качаунова, работих в "БНА - ПРОЕКТ" ЕООД в периода 31.03.2012 - 15.05.2013 година. Причината, поради която напуснах - неизплатени работни  заплати - 4 /четири/ на брой.  Пиша в този форум по няколко причини:


1: Не понасям наглостта, безпринципността и лъжата. А собственикът на "БНА - ПРОЕКТ" е написал лъжи. Не може един човек, който не си вдига телефона от година и повече да говори за диалог, не може човек, който в продължение на повече от половин година плащаше заплатите на служителите си ...утре, всеки ден утре...да говори за принципи.Не може работодател, който дължи толкова пари - в случая говоря за неизплатени заплати, да говори за отговорност.


2:Искам да предупредя хората, които работят или ще работят при г-н Али. Не се поддавайте на лъжи и химери, защото вероятността да бъдете завлечени като мен , Фани и много други мои колеги е огромна.


3. Достоверността на написаното от Фани е 100%. Аз бях там през цялото време и всичко написано от нея е истина, дори на моменти е смекчено.


4. Всички, които имат отношение с въпросното дружество трябва да са наясно с "Принципния му Управител". Този човек рано или късно трябва да спре с измамите, но не знам как ще стане. Това е неговата природа!


  На финал ще отбележа, че към настоящия момент с господин Али сме в съдебни отношения. надявам се законът да свърши своята работа, ако не Аз няма да се откажа, защото това е въпрос освен на пари и на принципи.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.02.2013г. неделя в 13:36
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Строителство
в град София

Здравейте, позволявам си да се намеся с мнени за фирма Бна проект, тъй като самия управител участва в дискусията.


Заставам с името си...и всеки обвързан с фирмата може да провери истинността на това, което пиша.


За цялото време, през което работех в Бна, използвах личният си компютър като служебен, личният си автомобил също, имаше дни когато работният ден завършваше в 23 часа...в замяна получих всичко на всичко 3 работни заплата много обещания за бонус като приключим обекта и още около 5 не изплатени заплати, въобще да не споменавам работата в извън работно време....


Нямам намерение въобще да коментирам химерните обещания за професионално израстване...


И само за да няма неясноти....в момента сме в съдебни отношения с фирмит, чийто управител е г-н Али. И също така нямам нищо общо с конкурентна фирма или организация.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.12.2012г. четвъртък в 18:07
отношение настоящ служител
в град София
 

Изявление от „БНА-ПРОЕКТ” ЕООД, в лицето на своя управител Басри Мехмед Али.


 


Поради зачестилите, крайно недробожелателни отзиви и мнения за „БНА-ПРОЕКТ” ЕООД, както и поради поместените личностни нападки срещу мен, смятам за необходимо да взема отношение по тези въпроси.


 


Бих се радвал, ако за всички пишещи и четящи стане ясно, че нито аз, нито фирмата бягаме от каквато и да е отговорност. Вратите ни са отворени, телефоните също.


 


За контакти:


Адрес: ж.к. Младост 2, бл. 257А, ет 1., София 1799


Телефон: 0896 278515


E-mail: [email protected]


 


Ако сред вас има хора, които по каквато и да било причина се чувстват ощетени, онеправдани, подведени или просто недоволни от работата ни, моля да се обърнат към нас. Далеч съм от мисълта да давам съвети на когото и да било как да търси правата си, но се страхувам, че форумите не са най-конструктивното решение, ако чувствате, че имате някакъв проблем с „БНА-ПРОЕКТ” ЕООД или с мен самия.


 


„БНА-ПРОЕКТ” ЕООД и лично аз, заставаме зад всичко, построено от нас, зад всеки договор и срок, зад всяка къща и сграда. Ако някъде, по някакъв начин, несъзнателно сме постигнали качество, неотговарящо на вашите критерии и очаквания, моля, свържете се с нас и нека потърсим решението заедно.


 


„БНА-ПРОЕКТ” ЕООД вече 5 години гради име на българския пазар. Анонимни и злонамерени клевети в интернет пространството няма да почернят това име, но не му и помагат. Далеч съм от мисълта, че ще успея да вразумя авторите на злостни и необосновани нападки, не се наемам и да гадая причините за техния произход. Смятам за чиста загуба на време и енергия навлизането в непродуктивна полемика с озлобени по принцип хора, на които да обяснявам, че нямам сестра. По тази причина, отново приканвам всеки, който смята, че има какво да изисква от „БНА-ПРОЕКТ” ЕООД и лично от мен, да заповяда в офиса на фирмата в удобно за него време.


 


Иситната винаги има поне две страни. Елате да ги обсъдим.


 


Използвам случая да подравя всички с коледните и новогодишни празници, да ви пожелая здраве, успехи и лично щастие през новата 2013-та година.


 


С уважение:


Басри Мехмед Али


„БНА-ПРОЕКТ” ЕООД


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 12 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88402 мнения за 7771 фирми!