Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 30.01.2015г. събота в 15:55
мнение от
отношение -- няма данни --

най-новата им оферта валидна само два дни , ако заредиш 10 лв получаваш два бонус ,заедно с 20 мин към теленор.По реално казано нищо по-различно от това че с тези 100 минути ,за които ще ти удържат 2.50 ще получиш още 20 ,всичко валидно 30 дни. не е споменато ,че при всяко зареждане ти удържат 2.50.Това е политиката на  теленор , да ограбва уж предлагайки нещо ново.Но до кога ще взема неизговореното и кога ще престане да залъчва с уж еднократни промоциии,които ти вземат всичко по картата след 3 месеца.само 10 и трябва да си нащрек кога ще ти удържат парите от картата без да си ги изговорил и ще те оставят в неудобна ситуация ,когато трябва да се обадиш.

написано 25.01.2015г. в 16:49
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

 ЗДРАВЕЙТЕ,ТЪРСЯ СИ РАБОТА В СФЕРАТА НА ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ . ПОНЕЖЕ В JOBS.BG ОБЯВИТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ, А НЯКОИ ОБЯВИ ГИ ВЪРТЯТ ПРЕЗ ДЕН , ШЕ СЕ РАДВАМ ДА МИ ОСТЯВИТЕ Е-МАIL -I ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ - ПРИМЕРНИ РАБОТИ -СИСТЕМЕН АДМИНИСТРАТОР,ХЕЛПДЕСК, АТМ И ПОС ТЕРМИНАЛИ,СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР, ВЪВЕЖДАНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА ПРОГРАМИ И ПЕРИВФЕРНИ УСТРАОЙСТВА.

написано 22.01.2015г. петък в 08:53
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Здравейте,


Може ли някой да каже на кой адрес се намира корпоративен отдел на Теленор в Пловдив и как се казва регионалния им мениджър?


написано 13.01.2015г. сряда в 14:34
мнение от
отношение -- няма данни --

И за трети път предоставиха същата  като краен е 15.01 ,то наглост ,Но теленор минава всякакви граници на безобразие.Толкова неизгодна оферта няма и пак няма да има останали пари след 3 месечния период.Зареждаш 10 лв и една година напред ти се удължава  ,а след една година  ще заредиш отново и  нямаш пари в картата дотогава?Не ги е срам девет месеца няма да можеш да се обаждаш ,защото ще вземат всички средства на третия месец ,толкова неизгодни условия никога не е имало с глобул.

написано 02.01.2015г. събота в 11:05
мнение от
отношение -- няма данни --

ОТново същата измамна промоция беше предложена от теленор за срок до  четири дни имаш да заредиш , като краен беше 26 ти дек. Отново можеш да си продължиш с  една година И този път съобщението изпратено от оператор беше единтично  с предходното измамно предложение и след три месеца ти вземат остатъка от парите ,без да си ги изговорил.Е този път не им се вързах и не заредих.ЕДИН измамен по-малко от теленор.ТОЗИ ПЪТ ИЗМАМНАТА ИМ ПОЛИТИКА НА ГРАБЕЖ НЕ ПРОРАБОТИ.


ИМАШ валиден номер ,НО ТИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО средствата по нея без да си ги изговорил.ЕЙ това тяхното е наглост до краен предел ,НЕ стига че има толкова недоволни от тях ,ами продължават да се подиграват.


Тези от теленор  осъществяват пълен грабеж над потребителите си ,вземат неизговорените средства по картите ако изминат три месечен период и имаш останали неизговорени пари ,веднага като заредиш ти дават минути естествено количество което няма как да изговориш за краткия период ,ако ти останат и тях ти вземат без да си ги изговорил ,като принудително ти вземат пари за тях още в момента в който заредиш ,без да искаш това да се случва ,НО кой те пита ,грабят от всеки един както им допадне .Този път не се подведох с типичното предложение от оператор на теленор и да ми отмъкнат още средства ,които няма как да използвам ,защото веднага ще ми ги източат от картата.


Защо още не се е намесила комисията за защита на потребителите , как така ще те лъжат и ограбват  най-нагло и да те принуждават да заплащаш за това което не използваш и не си заявил че ще използваш ,а и да ти отмъкват средства които са ти останали за бъдещ период.Наглост и подигравка с бившите потребители на глобул ,ей това прави  нарушаващият   закона   грабителски теленор.

написано 12.12.2014г. събота в 08:55
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел клиенти
в град София

"хората си изкарват така парите агитират ако отидеш вземат процент какво се учудваш"


  Това нещо е ясно ама да се звъни в събота и неделя по обяд когато хората са в почивка е прекалено. А някой път 5-6 служители да звънят в един ден е още по гадно. Не им знам политиката ама да го забранят това нещо иначе ще изгубят много клиенти.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.12.2014г. петък в 17:09
мнение от
отношение -- няма данни --

ВАУЧЕРИТЕ ,които преди се зареждаха с 10 лева и важаха за година напред ,като от десетте лева не се одържаха средства  при зареждане ,сега трябва да зареждаш на всеки два или три месеца с по 6 или 10 лева ,в зависимост от това за колко време ще  искаш да ти се продължи срокът на валидност .След изтичане на този период веднага парите останали по сметката ти стават 0 ,а при зареждане веднага ти одържат и 2.50.Това тяхното минава всякаква граница.Не стига че при зареждане губиш 2.50 на момента ,но и в края на срока на зареждане ти отнемат неизговорените средства.При закупуването на Ваучер преди с глобул нямаше такива условия  ,нечовечни са  от тази новата теленор.Това потъпква  човешките права ,защото неизговорените средства Не трябва да ги губиш.Това е ужасната компания ,която сменя условията в полза и единствено на себе си.Принуждават те да заредиш в кратък период от време ,а веднага след това ти одържат 2.50 ,а след изтичане на този кратък период от два месеца губиш и останалите средства.Това е НЕЧОВЕЧНО.При глобул беше къде къде много по-добре зареждаш за 10 лева ,ваучерът ти се подновява за една година и с десетте лева можеш да ги ползваш през този период,когато решиш.Накрая на периодът ако случайно си забравил да заредиш или не си могъл ,ти се връщаха останалите средства.Теленор е ужасна компания потъпкваща човешките права.


 


 


Преди два дни дойде тяхната еднократна оферта ,при която ако заредиш за 10 лева ,ти дават бонус от 2 лева и срокът на картата ти се подновява с година.Това което спестиха е ,че  при зареждането веднага ти удържат 2.50 лв ,като тези пари ги оправдават с незначими минути ,които са с валидност две седмици ,но и с това че три месеца след това зареждане ще загубиш всички останали средства по-картата.Останалият период няма да имаш нито стотинка в картата.Тоест това унищожава всякакви човешки права.Губиш парите си ,без да си ги изговорил.Ето каква е целта на теленор да вземе и неизговорените средства ,да не говориме че това което взема също не отговаря на изговореното,но  го оправдава с  минути ,които определено са ти излишни.Ужасни са от теленор.Решиш да се обадиш на петия месец и ако преди това не си се обаждал с глобул  знаеше че десетте лева са си там ,сега трябва да ходиш да зареждаш на три месеца или да останеш без мобилна връзка.Това е повече от ужасно което правят тези от теленор.Промениха условията по ваучерите с глобул и сега условията са несъответстващи на принципа говориш - плащаш ,неговориш неплащаш ,сега и да неговориш ще ти одържат всичко на третия месец и ще го загубиш ,ако решиш да се обадиш в рамките на  останалите месеци до края няма да имаш с какво  в картата,защото ще са изсмукали парите без да си ги изговорил.А и са увеличили стойността на разговор с другиге,откъдето пак печелят ,без да обърнат внимание на това ,че винаги трябва да имаш средства да се обадиш ,ако това се наложи и трябва да знаеш че може да разчиташ на моб.телефон ,ако знаеш че е валидна една година .Това е човешко право а вашето е злоупотреба с това че сме се съгласили да бъдем абонати на глобул ,с техните условия .Вашите са ужасни .Дано все повече абонати решат да се откажат от тези неизгодни  условия.Тоа са промените които правят и начинът по който споделят за част от условията ,без да кажат и останалата част ,която се оказва неизгодна.Хубаво дават за 10 лева и два бонус ,но впоследствие се оказва ,че ще си ги вземат 2.50 ,ще ти дадат неизгодни минути ,за период за който е ясно че няма да ги изговориш ,а и  след три месеца ще загубиш всички пари по картата.Това трябваше да бъде споделено ,но се скри от теленор .Не бъдете абонати на компания ,която не е искрена към клиентите и ги поставя след свършен факт.

написано 03.12.2014г. четвъртък в 16:43
отношение -- няма данни --

хората си изкарват така парите агитират ако отидеш вземат процент какво се учудваш

написано 01.12.2014г. вторник в 20:33
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел клиенти
в град София

Здравейте,


  Клиент съм на Глобул вече Теленор от доста време, но много започна да ме дразни това със поканите за промоции и подновяване на договорите. Постоянно звънене, няма събота няма неделя. От всички офиси звънят и те канят, ела тука, ела тука. Много е досадно. Имам карти на Виваком, а преди на М тел, веднъж не са ме притеснили за подновяване ама тия нямат спирачки. Има ли вариант да се спре това ????? Ако няма как да се прекрати досаждането ще се разделим. Някой има ли същия проблем и как се е справил с него ?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 354 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88354 мнения за 7766 фирми!