Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.07.2014г. неделя в 00:04
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

От няколко месеца съм в Глобул и съм доволен от компанията като работодател. Норвежците въвеждат нова култура на управление, която мотивира служителите. Има добри социални придобивки. Има регулярни обучения на персонала. За пръв път бих препоръчал компания, в която работя.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.06.2014г. вторник в 22:32
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

може ли някой да каже какви за условията в магазините.какви са регионалните и зоналните.идвам от др оператор и там всички е щуробаджанащина.регионални я братовчед на бившата директорка, а зоналния приятел на сегашния директор

написано 01.06.2014г. в 17:20
мнение от
отношение -- няма данни --

Споделете нещо за стажантската им програма? Какво е заплащането, отношението, дейностите?

написано 29.05.2014г. петък в 15:12
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Call Center
в град София

Да ви разкажа и аз малко за така прехваления работодател Глобул/Космо България Мобайл. Аз работих в Бизнес парк София в кол центъра в продължения на 5 години. В началото нещата бяха отлични като заплащане и условия, не толкова като отношние. Уви година след година зпочнаха да вървят все надолу и надолу. Стигна се до момент, в който работата растеше неимоверно с всяка година, персонала намаля двойно, а заплатите си оставах все същите. Отношението също сериозно се промени към хората, естествено към по-лошо. Четох коментарите на потребител Иванова от Варна по долу. Трябва да ви кажа,че думите и са АБСОЛЮТНА ИСТИНА. Във София е абсолютно същото. Само таргети, таргети и таргети. Работа по цял ден без почивки дори за обяд, постоянни събрания и заплахи, раздаване на молби за  напускане и какво ли не. Ако кандидатствате в Глобул имайте предвид, че това е ГАДНА РОБОВЛАДЕЛСКА ФИРМА. И не се шегувам и преувеличвам. Много от моите бивши колеги напуснаха, част от тях със здравословни проблеми заради огромния стрес. Ако решите да работите там да знаете за какво да сте подготвени. Няма да получите нищо друго освен яко бачкане, ниска заплата и отвратително оношение от тиймлидери и мениджъри. И в момента се, чувам постоянно с бивши колеги и си говорим. Нещата не само не са се променили ,а продължават да се влошават. Повечето не напускат, т.к. трудно намират друга работа и повечето имат заеми, семейства и т.н. Който, успя да си намери работа като мен мигновено напусна. Аз бях от хората, които по-често надигаха глава срещу несправедливостите там и естествено бях недолюбван от така наречения мениджмънт - също мотив да напусна. Така, че драги бъдещи РОБИ помислете преди да опитате!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.05.2014г. вторник в 18:44
мнение от
отношение -- няма данни --

Работил съм във Виваком, напрежението си беше голямо.Почнах държавна работа, там пък безпаричието е голямо така , че сложих нещата на кантар и реших да се върна към операторите не е лесно , но човек се адаптира. Искам мнение на служители след като са франнчаиз,какво е положението там с боноси собственици кои има по голяма власт собственика или регионалния, и местенето в друг магазин кои го решава

написано 01.05.2014г. петък в 09:50
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел GLOBUL / ГЛОБУЛ / Космо България Мобайл
в град Пловдив

съжалявам, че те питам тук, но изпушвам вече... искам да те попитам нещо. понеже бях останала без работа и нямах възможност да си плащам телефона и тн, получих писмо със закъснение "незабавно"... обаждах се не веднъж, срока за крайно плащане ми беше удължен сега до 25ти... вчера намерих пари и си платих за месеците, които ми беше спрян телефона 210лв... обадих се отново на оператора за да попитам дали с плащането, както се разбрахме с някакъв друг негов колега, че са щели да изчезнат, тъ той ми вика "не, отново ще си платите неустойките, но не 1645.73лв, а 510лв... искам и теб да попитам как така единия ми вика, че като си платя нещата, няма да има проблем, а другия не, ще си платите неустойка, но в много по-малък размер?

написано 01.01.2014г. четвъртък в 12:12
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Човешки ресурси
в град София

Здравейте, видях, че са пуснали обява за човек за подбор в отдел Човешки ресурси. Интересува ме как е в този отдел като цяло- атмосфера, възможност за развитие, заплащане, екип, условия? Благодаря на отзовалите се.

написано 07.11.2013г. петък в 09:54
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Много съм доволна от работата си в GLOBUL. Приятна атмосфера, добро заплащане, проявяване на разбиране от колегите и менижджмънта и възможност за реализиране на идеите. Единственото, което не ми харесва е прекалено честото седене извън работното време, но това не важи за цялата фирма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.08.2013г. четвъртък в 16:59
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

В друга компания не бих работила! Тук освен клиентите са важни и служителите на компанията. Има много негативни мнения от клиенти, но нека не забравяме, че това е сайт за работа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 339 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85025 мнения за 7410 фирми!