Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 07.11.2013г. петък в 09:54
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Много съм доволна от работата си в GLOBUL. Приятна атмосфера, добро заплащане, проявяване на разбиране от колегите и менижджмънта и възможност за реализиране на идеите. Единственото, което не ми харесва е прекалено честото седене извън работното време, но това не важи за цялата фирма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.08.2013г. четвъртък в 16:59
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

В друга компания не бих работила! Тук освен клиентите са важни и служителите на компанията. Има много негативни мнения от клиенти, но нека не забравяме, че това е сайт за работа.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.08.2013г. неделя в 22:38
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел колхозен пазар

Благодаря за "светването". Нито съм ходил да се абонирам, нито да задавам въпроси, нито да дигам скандали. А какво правят тогава там като не са служителки на Глобул?! Продават парцали ли? Или не им влиза в задълженията да ме обслужат, като съм абонат?! Явно аз не съм разбрал, простете! Объркал съм се от голямата табела ГЛОБУЛ! Ах..

написано 16.08.2013г. събота в 14:03
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Само да ви светна, че "девойките" от Колхозен пазар не са служители на Globul. Оттам ви идват и всичките проблеми - ходите по всякакви дупки да ви абонират, а когато стане проблем- тичате във фирмените магазини да вдигате панаири и да се правите на велики.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2013г. вторник в 00:42
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Варна-колхозен пазар
в град Варна

Да вземете да си обучите персонала на обноски! Особенно девойките на колхозния пазар(чернокоса дама, на средна възраст) беше толкова НАД НЕЩАТА, че има опашка в офиса и, че чак излезе да изпуши една цигара. Не може на един компютър да работи само една, при положение, че там има още два. На всичко отгоре 10минути я чаках да се наприказва, не че беше нещо свързано с услугите на Глобул, дано поне се е разбрала с приятелката си...

написано 06.08.2013г. сряда в 20:42
мнение от
отношение бивш служител
в град Аврен

За да спрете сим картата трябва да посетите офис на Глобул/Германос независимо къде се намира и да си подадете заявление за прекратяване на договор. Никой служител няма право да ви отказва да си прекратите договора.

написано 06.08.2013г. сряда в 14:21
мнение от
отношение -- няма данни --

Една молба към всички разочаровани и бивши служители : Напишете ми последователността от стъпки, които трябва да предприема за прекратяване на договор с глобул.


Непрекъснатото звънене от различни номера за " излязла оферта" , " подарък лично за мен" и всякакви простотии вече ме изнерви тотално и не искам да имам нищо общо с тази компания.


Искам да знам във всеки ли офис мога да подам заявление ,и до колко дни следва спиране на сим картата.


Вярно ли е, че се пишат черни точки за служителите, ако точно в този офис има прекратен договор, защото има едни хубавци от германос, които вече станаха много досадни, и ако си мислят че ще отида да преподпиша договор много са се объркали.

написано 26.07.2013г. събота в 09:41
отношение бивш служител
в град Варна

Я да вземем сега да ги преброим тези служители в регион Варна, дето били там от 10 години....Я, май е само 1! Каква изненада!!! Даже не съм сигурен дали и той е още там, предвид безочието и наглата самоувереност на мениджмънта на местно ниво. За всички останали - текучеството е в такива размери, че не ти трябва да работиш там, за да го видиш.


Естествено, че тези които имат смелостта да напишат нещо тук са само бивши служители - останалите са толкова смачкани от постоянния тормоз на мениджмънта, че след като се приберат след 12 - часова смяна, в която са получавали sms-и с меко казано идиотско съдържание, клиентите цял ден им крещят, че са измамници, някой им е спрял бонуса за пореден път, още преди да е изтекъл месеца, в който трябва да си изпълнят конкретната цел, едва ли им е до това да се оплакват. Все пак, това са нормални хора, които ходят на работа, за да си изкарват прехраната.


Абсолютно всяка една дума тук, по повод на отпуските, спирането на бонусите, отвратителната работна атмосфера и отношението на мениджмънта е вярна и ако някой твърди друго или е сляп или е безочлив.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.07.2013г. вторник в 09:49
мнение от
отношение -- няма данни --

Уважеми Настоящ Служител,


Само да уточня - и на мен много често глобул ми звъни да ми каже че имам подарък - и когато им кажа да ми го изпратят по пощата отговорът знаете ли какъв е?


Ааааааааааааа , чакайте сега да ви обясним, то тоз подарък ви се полага, когато сключите договор за 24 месеца.... Ами хайде да се разкарате, защото ако вие по цял ден звъните за тъпотии, някои хора наистина работят, и лично аз нямам никакво време да ви слушам простотиите за "излязла оферта"


А тъй ли? Хайде да не правите хората на боядисани врабчета с тъпите си оферти, и по - добре да обясните какви са стъпките за прекратяване на договор в Глобул?


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 332 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81412 мнения за 7088 фирми!