Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 19.08.2014г. сряда в 13:46
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте! Бих искала да знам нещо повече за новия проект на AIG "Claims". Знам, че като предстоящ проект още няма изградени мнения, но всяка информация за фирмата, ръководните кадри и очаквания за проекта биха били от полза. Благодаря предварително!

написано 14.08.2014г. петък в 14:10
мнение от
отношение -- няма данни --

КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ ЗА ПОЗИЦИИТЕ ВСЕ ПАК?МЕРСИ!

написано 04.04.2014г. събота в 20:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, някой има ли информация за работата в BPO центъра на AIG -какво е работното време, натоварването и за административните позиции с чужд език?

написано 03.04.2013г. четвъртък в 10:47
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Крайно некоректне фирма. Пълни измамници, така обучавт агентите си да лъжат, че просто няма накъде. Две години им давах пари, а после???? Неможело и стотинка да взема. Кожодери. Когато съблазняват хората са много добри какво ли необещават само да им дадеш пари. Не работете за тях, за да си нямате проглени с недоволни клиенти, задради ръководни личности който, който необясняват всичко а само шикалкавят. После като стане проглем ни лук яли ни лук мирисали. Във Варна за да се покрият даже са сменили името на фирмата.

написано 28.09.2010г. сряда в 20:46
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Велико Търново

застраховах се в тази компания внесох 500евро и за съпругата си 500 евро но поради трудният живот  криза---- нямам възможност да продължавам да плащам някои може ли да ми каже мога ли да си взема част от парите които дадох без да приценя че за напред не ще мога да плащам тъи като ме съкратиха от работа  някои ако знае има ли възможнос за разваляне на договора нека ми съобщи на емеил   [email protected] или на тел 0889940825   сашо   срещу възнаграждение  естественно

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2010г. събота в 14:00
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Благоевград

Кажете нещо повече ,към днешна дата за тази застрахователна компания.Обадиха ми се  и се чудя какво да правя.Кажете как е заплащането за застрахователните консултанти ,и има ли смисъл изобщо да се захващам.

написано 28.10.2009г. четвъртък в 00:55
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Когато си коректен към себе си и клиентите и можеш да се справиш с тази работа /защото тя не е за всеки един/, мяна как да не си доволен. Няма Мениджър във фирмата, който да се държи лошо с хората, ако ТИ се справяш и работиш с  удоволствие. А за тези които са работели и сега плюят- БРАВО, плюхте си във Пазвата- това е вашия бивш работодател!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.09.2009г. събота в 17:42
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте, поканенсъм на интервю за работа в ей ай джи за длъжността асистент обслужване на клиенти. Някой да ми каже нещо повече за тази длъжност.

написано 15.07.2009г. четвъртък в 18:29
мнение от
отношение клиент
Абсолютно некоректна към клиентите си компания! Имам нещастието да бъда техен клиент като кредитополучател. При подадени коректно уведомление и прилежащи документи нямам отговор вече 4 месеца! Междувременно, докато уточнявах до кого и къде да подам документите, установих че е абсолютен хаос по оформяне на досиетата на клиентите - на мен ми бяха предложени да подпиша Общи условия, които са били променени преди време. Разбирам, че няма да получа официален отговор с отказ, защото това ще доведе до съдебен иск от моя страна.
Повтарям още веднъж: абсолютно некоректни! Непрофесионализъм ! Безотговорност! И в крайна сметка, крадци!
Показани мнения 1 - 10 от общо 18 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87514 мнения за 7679 фирми!