Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.04.2013г. четвъртък в 10:47
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Крайно некоректне фирма. Пълни измамници, така обучавт агентите си да лъжат, че просто няма накъде. Две години им давах пари, а после???? Неможело и стотинка да взема. Кожодери. Когато съблазняват хората са много добри какво ли необещават само да им дадеш пари. Не работете за тях, за да си нямате проглени с недоволни клиенти, задради ръководни личности който, който необясняват всичко а само шикалкавят. После като стане проглем ни лук яли ни лук мирисали. Във Варна за да се покрият даже са сменили името на фирмата.

написано 28.09.2010г. сряда в 20:46
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Велико Търново

застраховах се в тази компания внесох 500евро и за съпругата си 500 евро но поради трудният живот  криза---- нямам възможност да продължавам да плащам някои може ли да ми каже мога ли да си взема част от парите които дадох без да приценя че за напред не ще мога да плащам тъи като ме съкратиха от работа  някои ако знае има ли възможнос за разваляне на договора нека ми съобщи на емеил   [email protected] или на тел 0889940825   сашо   срещу възнаграждение  естественно

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2010г. събота в 14:00
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Благоевград

Кажете нещо повече ,към днешна дата за тази застрахователна компания.Обадиха ми се  и се чудя какво да правя.Кажете как е заплащането за застрахователните консултанти ,и има ли смисъл изобщо да се захващам.

написано 28.10.2009г. четвъртък в 00:55
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Когато си коректен към себе си и клиентите и можеш да се справиш с тази работа /защото тя не е за всеки един/, мяна как да не си доволен. Няма Мениджър във фирмата, който да се държи лошо с хората, ако ТИ се справяш и работиш с  удоволствие. А за тези които са работели и сега плюят- БРАВО, плюхте си във Пазвата- това е вашия бивш работодател!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.09.2009г. събота в 17:42
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте, поканенсъм на интервю за работа в ей ай джи за длъжността асистент обслужване на клиенти. Някой да ми каже нещо повече за тази длъжност.

написано 15.07.2009г. четвъртък в 18:29
мнение от
отношение клиент
Абсолютно некоректна към клиентите си компания! Имам нещастието да бъда техен клиент като кредитополучател. При подадени коректно уведомление и прилежащи документи нямам отговор вече 4 месеца! Междувременно, докато уточнявах до кого и къде да подам документите, установих че е абсолютен хаос по оформяне на досиетата на клиентите - на мен ми бяха предложени да подпиша Общи условия, които са били променени преди време. Разбирам, че няма да получа официален отговор с отказ, защото това ще доведе до съдебен иск от моя страна.
Повтарям още веднъж: абсолютно некоректни! Непрофесионализъм ! Безотговорност! И в крайна сметка, крадци!
написано 01.12.2008г. вторник в 14:50
мнение от
отношение настоящ служител
в град София
Работя от 5 години и мога да ви кажа, че като среда и колеги е много готино. Излизаме заедно, купона е на 6.Вярно е че имаме ужасно много работа и се храним по бюрата, ама това да е. Имаше опити за лошо отношение, но това зависи до колко човек сам позволява и се бори за правата си. Факт е и че бавно се израства, но сигурно. Шефовете на конкуренцията са наши бивши редови кадри. Аз лично се научих на занаят тук и ще съм вечно благодарна. На негативно настроените ще кажа че фирмата има ядро, което е обект на непрекъснати покани от конкуренцията, но никой не мисли напускане.Жените раждат и се връщат и всичко си продължава. За съжаление всякакви външни на бизнеса като не оцелеят повече от година и после лошо било - аме не е, но зависи колко си готов да работиш, а най-вече колко знаеш и можеш!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.11.2008г. четвъртък в 15:57
анонимен">мнение от
отношение бивш служител
в град Варна
Като бивш слуйител мога да кажа че заплащането зависи от това дали си имал късмета да направиш застраховка на някого.Ако си успял за месеца може да се успокоиш и да си платиш осигуровките понеже си на граждански договор.А същевремено си задължен с работно време.През целият ден трябва да звъниш на непознати и познати и да ги убедиш ,че тябва да отделят от заетото си ежедневие половин час за да дойдат в офиса и да им обясним за продуктите на фирмата.Ако случаино някой се излъже да дойде мениджъра го поема и започва да му обяснява колко некадърен си.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.08.2008г. петък в 00:37
мнение от
отношение бивш служител
в град Пловдив
Интервюто при постъпване на работа е просто формалност, както и всичко останало. Няма неодобрени кандидати. За мой късмет не се задържах дълго там. Още при постъпването ми бяха спестени някои подробности, като например заплатата и това, че не съм на трудов договор. Нали знаете прословутия списък 100? В офиса в Пловдив за няколко години са минали няколко хиляди човека. Това го разбрах от чистачката разбира се. "Спестовните продукти" са си чиста проба измама - може да се застраховате срещу инфлацията, като си доплащате. Колегите всъщност си бяха доста мълчаливи, едната дори ми беше позната (цензурирано).

Ето какво всъщност смятат по-запознати от мен. (На руски)

http://www.aig-life.ru/index.html
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 15 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83376 мнения за 7277 фирми!