Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.02.2015г. четвъртък в 18:18
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Център за споделени услуги
в град София

Здравейте Анна, бих искал да попитам какво е заплащането на агенти / мениджъри ако имате такава информация. Отделно вие в кое направление или департамент сте?


Поздрави,

написано 03.02.2015г. сряда в 21:45
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел център за споделени услуги
в град София

Често се остава overtime, който не се заплаща. Това не се съобщава на интервютата. Заплащането не е високо предвид естеството на работа. Бонуси - един годишен, евентуално края на март за миналата година. Критерии за получаване - доста размити.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.08.2014г. събота в 22:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Случайно се рових и видях, че няма мнения за центъра за споделени услуги и ето ме да напиша моето. Работя в компанията от около 6 месеца и до този момент съм много доволен. Колектива е супер (с много малко изключения.. нормално е!), тийм лидерите по-скоро са ок отново със същата скоба, но мениджърите нагоре са си просто супер - хора с много опит и знания, тежът си на мястото и няма младо и зелено. Фирмата не е побългарена, има какво да се научи и като цяло е много приятно място за работа. Заплащането е малко над средно за бранша и е както се договориш. Единствените по-осезаеми минуси са леко странната локация (комплекс ЕСТЕ в Изток, но ако си с метро си супер), само 20 дни отпуска стандартно, липсата на работа в някой от екипите което е може би временно и някой ИТ проблеми със системите. Кандидатствайте смело, определено е един от най-добрите шеърд сървисес центрове и едно много добро начало или развитие.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.08.2014г. сряда в 13:46
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте! Бих искала да знам нещо повече за новия проект на AIG "Claims". Знам, че като предстоящ проект още няма изградени мнения, но всяка информация за фирмата, ръководните кадри и очаквания за проекта биха били от полза. Благодаря предварително!

написано 14.08.2014г. петък в 14:10
мнение от
отношение -- няма данни --

КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ ЗА ПОЗИЦИИТЕ ВСЕ ПАК?МЕРСИ!

написано 04.04.2014г. събота в 20:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, някой има ли информация за работата в BPO центъра на AIG -какво е работното време, натоварването и за административните позиции с чужд език?

написано 03.04.2013г. четвъртък в 10:47
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Крайно некоректне фирма. Пълни измамници, така обучавт агентите си да лъжат, че просто няма накъде. Две години им давах пари, а после???? Неможело и стотинка да взема. Кожодери. Когато съблазняват хората са много добри какво ли необещават само да им дадеш пари. Не работете за тях, за да си нямате проглени с недоволни клиенти, задради ръководни личности който, който необясняват всичко а само шикалкавят. После като стане проглем ни лук яли ни лук мирисали. Във Варна за да се покрият даже са сменили името на фирмата.

написано 28.09.2010г. сряда в 20:46
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Велико Търново

застраховах се в тази компания внесох 500евро и за съпругата си 500 евро но поради трудният живот  криза---- нямам възможност да продължавам да плащам някои може ли да ми каже мога ли да си взема част от парите които дадох без да приценя че за напред не ще мога да плащам тъи като ме съкратиха от работа  някои ако знае има ли възможнос за разваляне на договора нека ми съобщи на емеил   [email protected] или на тел 0889940825   сашо   срещу възнаграждение  естественно

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2010г. събота в 14:00
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Благоевград

Кажете нещо повече ,към днешна дата за тази застрахователна компания.Обадиха ми се  и се чудя какво да правя.Кажете как е заплащането за застрахователните консултанти ,и има ли смисъл изобщо да се захващам.

Показани мнения 1 - 10 от общо 21 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88374 мнения за 7767 фирми!