Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.01.2015г. сряда в 15:17
отношение настоящ служител
в град София

Работя като техн. секретар от началото на ноември. Започнах с още 2 нови момичета. Една от старите служителки ми предаде работата, защото нея я повишиха. Работата е много приятна, на рецепция в административните сгради е и се срещаме с всякакви хора. Всички се обаждат на нас и трябва винаги да сме в час с всичко, за да знаем към кого какво да насочим. Научава се всичко за банката като структура, хора, работа. Непрекъснато се обучаваме. Началната заплата е много добра за хора без опит. Има здравно обслужване и осигуряване и служебни дрехи! Разбрах, че дават премии и има годишни бонуси. Ползваме ваучери за такси, като се налага да се ходим някъде по работа. Екипът е страшен!!! Всички са много мили и съдействат.


Това ми е третата работа. Работила съм около месец на подобна позиция в друга фирма и едвам издържах. Тука няма нищо общо.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.01.2015г. неделя в 18:01
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Колон на Банката София
в град София

Здравейте,


Бих желал да попитам освен основната заплата има ли в банката някакви социални придобивки - купони за пазаруване, допълнително здравно осигуряване,пари за дрехи, социални на ден за храна, транспорт или карта за градския транспорт, премии , бонус ,коледни и др


Благодаря за отговора предварително

написано 15.12.2014г. вторник в 11:15
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


Бихте ли ми казали какво е заплащането и отношението за технически секретар. 

написано 10.12.2014г. четвъртък в 13:46
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел гр.Хасково
в град Хасково

За ПИБ ще разкажа от мое име, в качеството си на съпруга на бивш вече неин 10 годишен служител. 10 години прекарани в старание да се обучи, да се квалифицира и ако има шанс да стъпи едно стъпало по нагоре в йерархията. Старанието бу беше убито на два пъти, още в зародиш и под предлог, че той няма шанс за позицията, за която кандидатста, защото видите ли, той нямал необходимия стаж(???). Когато си подаде молбата за напускане на банката, никой не се запита защо аджеба този служител напуска, какво иска, не можем ли да му предложим нещо,което да го задържи. Знайно е, че специалисти в нашия прекрасен областен град по принцип липсват, а заплатите на служителите в клона на ПИБ не са актуализирани от 2008г. Тихичко си мина месецът предизвестие, на края на който тактично му беше съобщено, че е направено всичко възможно той да остане в банката ??? Уау, никой от нашето семейство не разбра, какво е направено всъщност. Видяхме единствено пълната апатия на ръководството и всички онези, от които зависеше оставането на един съвестен работник, който е дал десет години от живота си да бъде полезен със знанията си на банката и на клиентите си. И за да не е крайно негативен постът ми, държа да отбележа, че той работеше в прекрасен и сплотен колектив.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.12.2014г. четвъртък в 11:38
мнение от
отношение -- няма данни --

Добре че е добавил ПИБ накрая иначе ще си помисля че продава кебабчета на клиентите.Не знам в кой клон си на работа ,но трябва непременно да те разследват от ръководството как така и бонуси от 600 лева получаваш ,при положение ,че касиер не може да вземе бонуса ти като заплата.Не дей се хвали ,че сега предстои разследване за БАКШИШИТЕ.Представи си ,че имаш и за други и пиши какво мислиш и за другите заплати ,ти и тук нямаш представа от реалността.Но реално НЯМАТ право служители на банката да изнасят каквито и да е пари.Също е забранено да се получават пари на ръка .Това не е кварталният ти магазин.Щом за теб това е най-готиното място ,представи си че работиш в финансов холдинг ,като дилър на МВП и тогава 1200 нето ще ти се видят секундни печалби.С тези глупости ,без да имаш представа от реалността ,само се излагаш и имаш чувството че си придобил степен на шизофрения .


1 ако получаваше по 80 лева на ден по 20 работни дни са 1600 ,значи и тази сметка ти е обягнала ,трябва при положение ,че не вземаш по малко от 80 лева на ден да имаш 1600 нето на месец а при 100 на ден ,НО при положение че вземаш и повече от 100 на ден ,значи трябва да са поне 2200.Не казвам че и за 1200 нето трябва да кажеш че това е животът ти ,защото максималният осигурителен доход е много по-висок и щом ти се смяташ за по-малко от този който я получава  и  се осигурява за досойни старини ,прецени защо ти си по-малко и какво по-малко си.Реално заплатата Би трябвало да е тази ,ако се съобразяваха със стандарта на живот .На второ място си и неграмотен и не можеш въобще да Лъжеш ,нормалните хора ще ти се изсмеят .

написано 09.12.2014г. сряда в 16:51
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Най-готиното място за работа!!!Заплатата е 1200 лв.(нето ) + бонуси (около 600лв. на всеки три месеца)Има и много бакшиши от клиентите.С по малко от 80-100лв на ден не си тръгваш.Говоря зза касиер,за другите нямам наблюдение.Уникално е.ПИБ е моя живот.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.12.2014г. събота в 23:14
мнение от
отношение -- няма данни --

Почваш да стопляш ,ама идеята е да се разиграва театър ,пускат те обяви ,привикват си хора ,на които обесняват куп задължения ,ако случайно се навиеш ти дават малка заплата ,с която да ти кипне и да се откажеш.Така те пускат обявата многократно и си отчитат заплатите.Работа има свършена ,кандидатите обаче не били подходящи и пак наново.Все някой се навива ,който до няколко дена напуска и процедурата отново е в ход.Това също е работа.

написано 03.12.2014г. четвъртък в 16:09
отношение кандидат за работа
в град София

Тия в ПИБ са много смотани! По обява за Технически сътрудник, дори 600 лв. заплата не предлагат!!! Като ми избориха задълженията и отгожорносите за тази позиция, и 800 нето са малко! Що не се гръмнат!!!! Не случайно конкретната обява се публукува отново и отново месеци наред. За една и съща позиция......защото няма толкова луд да се навие на тия условия!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.10.2014г. събота в 11:19
мнение от
отношение -- няма данни --

Обявените позиции за технически и административен секретар се пускат от отдел ЧР ,само и само да се намират на работа ,също така има и други обяви по които няма да се назначават хора ,но се обявяват като свободни  за да създават направни надежди на кандидатстващите.

Показани мнения 1 - 10 от общо 341 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88300 мнения за 7762 фирми!