Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 16.07.2014г. четвъртък в 11:36
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Изключително съм разочарован от ПИБ работих един месец и веднага се махнах. За къртовският труд който се полага дават невероятно мизерните 550 лв. това е пълна подигравка с хората не започвайте работа в тази банка освен ако не искате да работите за жълти стотинки и да се смазвате от работа без да имате никакъв шанс за развитие запознах се с колеги които работят там от 7 години и не са мръднали грам в никакво отношение. Бонуси за годинатра я има я не не се взимат всяка година за тримесечие да не говориме. Никакво поущрение за положения труд, работил съм много работи, но такава мизерия като в ПИБ не бях виждал ще отказвам всички познати които искат да станат техни клиенти тази банка заслужава да фалира жалко, че преднамерените атаки към тях не успяха да ги разклатят много. Казвам го не за друго и не от злоба просто трябва да има справедливост и защото се подиграват с персонала си ( не говоря за хората на по високи позиции, подиграват се с хората, които им вършат истинската работа). Не се прецаквайте да започвате работа в ПИБ и не си правете никакви илюзии за развитие освен ако нямате огромни връзки там.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.07.2014г. в 21:51
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел централа
в град София

Здравейте,тук искам да изразя благодарността си към колегите от офис Драган Цанков - фронт и каса.Всички показаха колко са компетентни и как се работи в екип.В дните на злонамерена атака към банката,те се справиха професионално.Специални поздравления на Теодора Колева - справи се блестящо,в тази напрегната ситуация ,в която бяхме ( 27.06.2014).Доказа на какво е способна.Браво на всички -Адриана,Вероника,Даниела,Люси ,Миро,Мария,София,Цеца,Даниел,Хриси.На колегите от Охраната и Инкасото - страхотни сте.Дано вече ни оценят.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.06.2014г. неделя в 18:02
мнение от
отношение настоящ служител
в град Ардино

Ненормално отношение,непроменяни от години заплати...среда,в която няма развитие за хората с потенциал,измислена управа...


Зад лъскавите реклами се крие една разрушителна за психиката на служителите среда,абсурден подбор на новите служители (неграмотни и елементарни хубавелки),които на всичкото отгоре са и по-добре платени, от тези които работят там от години-това е ПИБ!


На никой който уважава себе си,има акъл и желание да се развива не пожелавам да попадне в този ужас!


Поздрави

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.06.2014г. четвъртък в 17:08
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте, интересува ме заплащането и условията на труд за позиция Кредитен експерт физически лица?

написано 31.05.2014г. неделя в 19:51
мнение от
отношение клиент
в град София

Истина ли е това, което чух от приятел за ПИБ Централата в София, че не се разрешава да се говори по телефона ?

написано 21.05.2014г. четвъртък в 16:20
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравейте.


 


Аз съм Тони и работя като специалист в дирекция Управление на човешкия капитал във Fibank. Искам да предоставя повече информация за подбора ни за Технически секретар. Това са служителите, които работят на Информация в различните сгради на Банката. Изискванията са специфични – търсим делови и представителни хора, ползващи отлично англ. език (писмено и най-вече говоримо), студенти в или завършили икономически специалности с насоченост в банковата и финансова сфера; с умения за анализ на информация и клиентоориентирано поведение в комуникация.


Имаме активно и почти непрекъснато търсене за позицията, защото длъжността обикновено е първата стъпка в кариерното развитие на служителите при нас. Добре представящите се служители насочваме към експертни и по-високи позиции в банката. Затова инвестираме в наемането на хора с висок потенциал като релевантно образование, езикова подготовка, социални компетенции и мотивация за дългосрочна работа в банкова институция - за да ползваме вътрешен ресурс при заемането на по-високи/отговорни длъжности.


По всяка публикувана обява за длъжността има средно над 600 кандидати. Не повече от 4% отговарят на базисните изисквания в обявата. От тях в интервю избираме най-подходящите според нашите изисквания. Много кандидати се отказват в хода на подбора, защото работата не е лесна - макар, че привидно изглежда несложна, изисква много съобразителност, умения за бораване с голям обем информация и висок ресурс за работа под напрежение.


В момента търсим 2-ма души - на мястото на служители, избрани да започнат работа в като специалисти в дирекция Трежъри и на фронт офис.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.05.2014г. сряда в 16:19
мнение от
отношение -- няма данни --

Относно обявата за технически секретар, която излиза от една година, аз бях на интервю с млада hr служителка, която ме пита ккави оценки съм имала в училище. От факта, че съм завършила английска гимназия заключи, че не зная бизнес английски, а само литературен. Всъщност въпросите нямат никакво значение нито уменията и знанията ви, нито нищо.Пускат обяви и правят интервюта на конвейр от години.


Както прочетох веднъж в един коментар, фирмите клатят влака,симулирайки, че  върви, а в същото време машинист няма, а циганите са откраднали релсите. На гърба на последните корабокрушенци останали в БГ

написано 19.05.2014г. вторник в 17:00
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

В никакъв случай не започвайте работа като охрана в ПИБ. Ниска заплата, местене насам-натам, и ставате общ работник. В инкасото е същата работа и по-зле а шефчето - Владо е най-мазното и подкупно човче. Да не ти е шеф. То това си има и добри страни де, щото той си има тарифа за всичко – искаш да се смениш с някой ама той не иска – няма проблем, отиваш при Владо и се "разбирате". Каже ли ти че нямаш проблеми очаквай много проблеми. Чудя се как тоя дребосък се изживява като плейбой и как му се връзват, ама като ги знам колко са плиткоумни жените в тая банка хич не се учудвам впрочем. Лесно ще го познаете, дребен, нафукан, харчи парите на богатата си жена за да сваля "невинните" служителки.Сигурно е оправил половината персонал от София и провинцията. И не само от банката. Често ги засичам с една перхидролка от техномаркета. Жена му толкоз ли е тъпа? Чудя се и как ли некой по-нервен съпруг още го му е сменил физиономията, ама има време. Ама това не е моя работа. Ако сега покрай сливането го сменят може и да остана, ама яко се е окопал. И лъже като за добър ден. Лъже Пафката лъже колегите си, всички. Как му вярват не знам.


 


Ако имате каквато и да е друга възможност та ако ще и чинии да миете дим да ви нема. Интриги, лъжи, ожас. На всяка позиция. Там избират жените по красота и тъпота а мъжете може само да са тъпи. И да имат самочувсвие все едно не работят в банка а в НАСА.Тук някой каза че заплатите били добри за бранша. По-голяма глупост няма - заплатите са смешни. Аз се омтам в най-скоро време.

написано 19.05.2014г. вторник в 16:13
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте, 


От известно време следя обявите за работа в банковия сектор. Направи ми впечатление, че ПИБ пускат обява за позиция "Технически секретар" през 1-2 седмици. Няколко пъти съм кандидатствала за нея, но не са ме търсили за интервю, въпреки че отговарям на изискванията, посочени в обявата. Естествено, допускам, че има по-добри кандидатури от моята, но все пак бих искала да чуя/прочета мнения за тази позиция от служители или кандидатствали, стигнали до интервю.Предварително благодаря!


Успешен ден!

Показани мнения 1 - 10 от общо 325 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83909 мнения за 7323 фирми!