Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.12.2014г. четвъртък в 13:46
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел гр.Хасково
в град Хасково

За ПИБ ще разкажа от мое име, в качеството си на съпруга на бивш вече неин 10 годишен служител. 10 години прекарани в старание да се обучи, да се квалифицира и ако има шанс да стъпи едно стъпало по нагоре в йерархията. Старанието бу беше убито на два пъти, още в зародиш и под предлог, че той няма шанс за позицията, за която кандидатста, защото видите ли, той нямал необходимия стаж(???). Когато си подаде молбата за напускане на банката, никой не се запита защо аджеба този служител напуска, какво иска, не можем ли да му предложим нещо,което да го задържи. Знайно е, че специалисти в нашия прекрасен областен град по принцип липсват, а заплатите на служителите в клона на ПИБ не са актуализирани от 2008г. Тихичко си мина месецът предизвестие, на края на който тактично му беше съобщено, че е направено всичко възможно той да остане в банката ??? Уау, никой от нашето семейство не разбра, какво е направено всъщност. Видяхме единствено пълната апатия на ръководството и всички онези, от които зависеше оставането на един съвестен работник, който е дал десет години от живота си да бъде полезен със знанията си на банката и на клиентите си. И за да не е крайно негативен постът ми, държа да отбележа, че той работеше в прекрасен и сплотен колектив.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.12.2014г. четвъртък в 11:38
мнение от
отношение -- няма данни --

Добре че е добавил ПИБ накрая иначе ще си помисля че продава кебабчета на клиентите.Не знам в кой клон си на работа ,но трябва непременно да те разследват от ръководството как така и бонуси от 600 лева получаваш ,при положение ,че касиер не може да вземе бонуса ти като заплата.Не дей се хвали ,че сега предстои разследване за БАКШИШИТЕ.Представи си ,че имаш и за други и пиши какво мислиш и за другите заплати ,ти и тук нямаш представа от реалността.Но реално НЯМАТ право служители на банката да изнасят каквито и да е пари.Също е забранено да се получават пари на ръка .Това не е кварталният ти магазин.Щом за теб това е най-готиното място ,представи си че работиш в финансов холдинг ,като дилър на МВП и тогава 1200 нето ще ти се видят секундни печалби.С тези глупости ,без да имаш представа от реалността ,само се излагаш и имаш чувството че си придобил степен на шизофрения .


1 ако получаваше по 80 лева на ден по 20 работни дни са 1600 ,значи и тази сметка ти е обягнала ,трябва при положение ,че не вземаш по малко от 80 лева на ден да имаш 1600 нето на месец а при 100 на ден ,НО при положение че вземаш и повече от 100 на ден ,значи трябва да са поне 2200.Не казвам че и за 1200 нето трябва да кажеш че това е животът ти ,защото максималният осигурителен доход е много по-висок и щом ти се смяташ за по-малко от този който я получава  и  се осигурява за досойни старини ,прецени защо ти си по-малко и какво по-малко си.Реално заплатата Би трябвало да е тази ,ако се съобразяваха със стандарта на живот .На второ място си и неграмотен и не можеш въобще да Лъжеш ,нормалните хора ще ти се изсмеят .

написано 09.12.2014г. сряда в 16:51
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Най-готиното място за работа!!!Заплатата е 1200 лв.(нето ) + бонуси (около 600лв. на всеки три месеца)Има и много бакшиши от клиентите.С по малко от 80-100лв на ден не си тръгваш.Говоря зза касиер,за другите нямам наблюдение.Уникално е.ПИБ е моя живот.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.12.2014г. събота в 23:14
мнение от
отношение -- няма данни --

Почваш да стопляш ,ама идеята е да се разиграва театър ,пускат те обяви ,привикват си хора ,на които обесняват куп задължения ,ако случайно се навиеш ти дават малка заплата ,с която да ти кипне и да се откажеш.Така те пускат обявата многократно и си отчитат заплатите.Работа има свършена ,кандидатите обаче не били подходящи и пак наново.Все някой се навива ,който до няколко дена напуска и процедурата отново е в ход.Това също е работа.

написано 03.12.2014г. четвъртък в 16:09
отношение кандидат за работа
в град София

Тия в ПИБ са много смотани! По обява за Технически сътрудник, дори 600 лв. заплата не предлагат!!! Като ми избориха задълженията и отгожорносите за тази позиция, и 800 нето са малко! Що не се гръмнат!!!! Не случайно конкретната обява се публукува отново и отново месеци наред. За една и съща позиция......защото няма толкова луд да се навие на тия условия!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.10.2014г. събота в 11:19
мнение от
отношение -- няма данни --

Обявените позиции за технически и административен секретар се пускат от отдел ЧР ,само и само да се намират на работа ,също така има и други обяви по които няма да се назначават хора ,но се обявяват като свободни  за да създават направни надежди на кандидатстващите.

написано 14.10.2014г. сряда в 23:30
мнение от
отношение клиент
в град Стара Загора

Бях ваш клиент само 3 месеца, по-смешна банка няма. Служителките, служители няма защо ли.. та служителките са някакви елементарни хубавелки на по 20 годинки, избирани по конкурс за най-къса пола, най-въртелив задник и най-каменна физиономия с тъпо изражение тип Паметник.  Всичко това върви с непознаване на материята, надменно държание и пренебрежително отношение към клиенти с банкови сметки за по-малко от 100 000 € . 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.10.2014г. сряда в 14:56
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Интаресува ме на интервю и по-скоро второ за технически секретар изпитват ли ти дали владееш англйски език

написано 24.09.2014г. четвъртък в 17:37
мнение от
отношение настоящ служител

Работя от почти 1 година в кол центъра на картов отдел. Честно казано тази позиция ми дава възможност много бързо да вляза в ритъма на работа, да се запозная с всички продукти и най-важното – без никакъв опит до момента да натрупам знания в областта, която ме интересува. Научавам много нови неща и всички ми помагат. В началото бях малко притеснена и ми се виждаше сложно, но сега съм сигурна, че работата е за мен. Има доста шансове за развитие в банката, не само като длъжност, но и като учене на нови неща в бранша. Почти всички шефове са почнали работа от най-ниски позиции. И няма никакво текучество!!! Работила съм в друг кол център и оттам знам какво е яко текучество. Тука няма такова нещо. Обаче като навсякъде не може да стане веднага- трябва си доста работа и доказване, защото се работи на високи обороти и те оцентяван по резултата. Едва ли за една година работа може да очаквам развитие,аз още всеки ден научавам нови неща. Съвсем неизпълнимо е да искаш развитие след месец- два работа, това не може да стане никъде, особено в банка , която и да е. Работя с клиенти ежеминутно. Не е хубаво да мислиш за тях като за луди, надрусани, истерици и да ги наричаш така. Ако почна да го мисля така, ще трябва да си сменя работата, защото не е за мен и няма да се справям добре – тука много държат на доброто обслужване.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 338 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86794 мнения за 7609 фирми!