Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 21.03.2014г. събота в 00:34
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Пловдив

Нека и аз си изкажа мнението.Преди 6 месеца ме поканиха на интервю в Централата на Пловдив.Премина нормално,дори бяха доста приятелски настроени квесторите.Питаха ме елементарни неща за мене,които се учудих че Новият им Директор нямаше маже би достатъчна информация.Казаха да изчакам от София всичко се решавало.След седмица  поне останах  приятно изненадан че получих поне отговор на емейла си-с културен отказ,разбира се.Учудих се ,че позицията за която кандидатствах беше доста под моя опит и знания т.к.имах няколко години прекъсване в този бранш .Естествено не е приятно,започваш да се чувстваш ненужен и т.н.Интересното е че днес отидох в същия ФЦ да направя превод елементарен.Имаше 5 клиента на опашка и ни обслужваха точно 55 минути което ме изуми.А са само млади момичета и момчетаНе си дадоха зор въобще за нищо,дори по две се бяха събрали и си клюкариха.А най-ме възмути че пред всички в салона коментираха тръгващите си клиенти.А това са млади хора.Да подчертая че не съм  стар,напротив в Христовата възраст.Така че,за пореден път се убедих кака се започва в банковия сектор- Връзки,връзки,и много дебели връзки.Благодаря за вниманието!

написано 19.03.2014г. четвъртък в 23:26
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел проблемни кредити
в град София

Ходих преди 3 седмици на интервю в централата за експерт влошени кредити. Щяха да се обаждат да ме информират за резултата в рамките на седмица. Пропуснаха. Днес са пуснали нова обява за същата позиция, че са добавили и позиция за проблемни кредити. А изискванията ми се виждат занижени спрямо предходните обяви. Хората с опит много пари ли искаме що ли ? Несериозно ми се вижда...

написано 17.03.2014г. вторник в 10:43
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Обслужване на клиенти
в град София

Изкарах почти една година в ПИБ.Докато траеше обучението всичко изглеждаше нормално.След започване на самостоятелна работа започнаха проблемите.1-во-започнаха да ме изпращат в различни офиси през ден!Например сутринта в 8:00 ми званят да ми кажат,че трябва вместо в офис Витоша(който е на 10 мин пеша от нас) да отида в офиса на Опълченска (който в трафик е поне на 50 мин).При положение,че трябва да съм там в 8:45?!!Друг сериозен минус е "спестяването" на информацията относно дежурствата-когато се явих на интервюто за работа,никой не ми каза,че поне веднъж в месеца се дават дежурства в работещите 7 дни офиси.Особено приятно е,когато се отработва някакъв празник в събота,а в неделя си дежурен до 22 часа!Или 3 почивни дни,но си дежурен в средният от тях-красота!Заплатите са изключително ниски,а има изисквания за официално облекло-костюми,ризи,обувки-всичко си купуваш сам?!!!Роднинската връзка в тази банка също е много "силна"-с връзки и приятелства всичко се постига!За стреса е излишно да говорим-общо взето работата не си заслужава!Като прибавим и неграмотното отношение на Живка Колева моят съвет е-Далеч от ПИБ!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.01.2014г. четвъртък в 11:13
отношение клиент
към обект/отдел касиери
в град София

Уважаеми господа работодатели и г-н главен касиер на ПИБ, няма да ви губя времето с празни приказки. Време е да обърнете внимание на по възрастните касиерки. Визирам около 50 годишна ниска с очила, за съжаление не успях да видя името й, но ми направи впечатление, че ухае на алкохол когато разговаря с мен. Влезнах случайно в офиса ви на бул. Гоце Делчев под блока защото имах намерение да закупя монета, но веднага се отвратих и след две минути обяснение от нейна страна се отказах веднага. Освен , че лъхаше на бъчва се държеше доста властно и началнически. Посещавал съм и други ваши офиси но тази силно ме "впечатли" с поведението си и маниерничеството си. Благодаря ви и Ви пожелавам по красиви и не така аругантни и неприятни на вид касиерки.

написано 24.01.2014г. събота в 20:57
мнение от
отношение клиент

С интерес прочетох мненията. Аз съм клиент на банката от около месец и първите ми впечатления са много добри. От любопитство реших да прегледам темата. Изненадан съм от това, че заплащането е толкова ниско. Аз нямам представа за заплатите в този сектор, но 650 лв. по твърденията на преждеписали е смешна заплата.

написано 12.01.2014г. в 23:03
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел СОБО
в град София

Какво стана с одобрението към 3ти етап, казаха ми, че ще звънят до 10ти януари  да кажат окончателен отговор, какъвто и да е обещаха, че ще звънят ! Но нямам обаждане, при вас, как е ? Става на въпрос за СОБО в град София

написано 08.01.2014г. четвъртък в 12:14
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел клиентско обслужване
в град София

някой знае ли какво представлява второто интервю за СОБО и каква е заплата за същата длъжност в София

написано 15.11.2013г. събота в 19:33
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Клинетско обслужване
в град Тунджа

Работя в ПИБ от 2 години,истината е,че намразих живота си,ежедневно съм под непрестанен срес и напрежението в работа дава отражение на семейството ми.Работя на позиция СОБО,на няма и 500 лева заплата съм,не мога дори да използвам пълноценно обедната си почивка,защото винаги съм длъжна да се съобразявам с клиентския поток в салона.Да отида до тоалетна за 1 минута е истински мираж,не получавам нищо за това,че владея английски и само аз поемам притока на чужденци в офиса,които и правят най-сложните банкови операции.Не мога да използвам годишния си отпуск,тогава когато имам нужда,има си график и м.януари още трябва са съм наясно кога ще имам нужда да свърша нещо за себе си.Ходя на работа с 38,5 температура,защото ако ми се наложи да изляза в болничен повече от веднъж в годината за 2 дни ,получавам обаждане,че често ми се случва.Длъжни сме да ходим по измислените им семинари в хотели,в които една супа и вода струва 12 лева,а ни подсигуряват единствено 20 лева командировъчни,с които и таксито не може да си платиш,а с тази заплата се лишаваш не само от нормален живот ,а и от самочуствие,че работиш в ''банка''.Няма коледни,13 заплати и никакви допълнителни средства,които да са в помощ на оскъдния бюджет,а празненствата организирани от банката са с куверт,който сам си плащаш...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.11.2013г. неделя в 12:43
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Разлог

Ще кандидатствам за работа в ПИБ за длъжност Специалист общи банкови операции. За това се иска мотивационно писмо, но никъде не е посочено към кого точно да се адресира то. Моля, кажете ми ако знаете.

Показани мнения 1 - 10 от общо 316 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81276 мнения за 7076 фирми!