Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.05.2011г. събота в 16:17
мнение от
отношение клиент
в град Аврен

Ами връзка с тази фирма има в интернет   www.store.bg това е сайта на фирмата,от там можеш да си извадиш контакти....

написано 13.05.2011г. събота в 13:30
мнение от
отношение -- няма данни --

извинявам се може ли някой да ми даде някакво инфо за връзка с тази фиема,благодаря предварително

написано 09.07.2010г. събота в 09:39
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Това са глупости! Всеки,който си върши добре работата във фирмата, няма повод да се оплаква. Целият екип е супер готин и всеки с готовност помага на другите, ако има нещо неразбрано. За пръв работя в толкова сплотен екип и още не мога да се нарадвам, чеме взеха в тази фирма. Интриги няма, а ако имаскандали, то е защото някой не си е свършил работата. Относно работенето извънредно, аз си го правя изцяло по мое желание. Работата ми доставя удоволствие и гледам да си я свърша същия ден, за да имам повече време на следващия и да свърша още повече. Не мисля, че някой цели да се издига с интриги и да се прави на важен. Всеки си има свои задължения и всеки може да помоли някого да свърши нещо, ако мисли, че пита правилния човек. Възлагането на задачки не е начин да се покажеш колко си велик, а израз на желание за по-бързо и ефективно приключване на дадената задача. Ако всеки чака някой друг сам да се сети да свърши нещо, няма да се стигне доникъде. Има си дневни норми,които трябва да се изпълняват. Дали ще ги изпълниш за 5 часа или за 10, това си зависи от теб. Не може да се мотаеш някъде и да губиш време, а след това да се оплакваш, че седиш извънредно.


Относно заплащането - няма да коментирам. Мога само да кажа, че когато пуснах молба за работа във фирмата, заплатата, която беше описана в обявата, е по-ниска от тази, която взимам. Определено ясмятах за ниска, но въпреки това се зарадвах, когато ме викнаха на интервю, понеже точно такъв екип търсех - млад, амбициозен и... леко чалнат. Отново повтарям - радвам се, че работя в тази фирма и поне засега нямам никакви намерения да я напускам.

Показани мнения 1 - 4 от общо 4

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87462 мнения за 7673 фирми!