Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.12.2009г. четвъртък в 16:39
отношение кандидат за работа
в град Шумен

бих искала да кандидаствам за работа в фирмата  но незнам как и каде.някои ако може да ми помогне да го направи на е-мел:[email protected]

написано 08.11.2009г. в 20:11
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пазарджик

Моля ви ако някой може да ми каже телефон за връзка с представител на компанията,или  адрес на електрнна поща на фирмата в пловдив да ми пише на моята поща [email protected]  088768080.


Бих желал да кандидатствам за работа във фирмата чувам само добри отзиви ,моля ви пишете ми.


Благодаря предварително

написано 15.06.2009г. вторник в 14:45
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Сачи -Прослав
в град Пловдив
Когато работех там заплащането бе перфектно.Всички ползваха социалните придобивки-транспорт
и т.н Работата на смени не ми хареса.Да работиш в екип е много приятно, а началник-цеха е харизматична личност.Наистина нямах много свободно време,но нали идеални работни места не съществуват.Добро място е за работа,заради интересните хора,който работят там.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.05.2009г. вторник в 18:27
отношение представител на управлението
към обект/отдел производство
в град Пловдив
аз съм работила в "Сачи" като оператор на всички машини но по принцип на македонката ЗАПЛАТАТ МИ ХАРЕСВА ЕКИПА СЪЩО може би за напред щях да се развия но излезнах в майчинство сега се интересувам за работни места защото бих искала пак да се върна но разбрах че нямя работни места Аз съм доволна от фирмата
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.02.2009г. събота в 19:34
мнение от
отношение клиент
Давайте мнения за работодателя и работната среда-тук нас това ни интересува
написано 04.01.2009г. в 14:15
мнение от
отношение клиент
в град Варна
те хубаво слагат кожи и кокали , и , да , мила гражданко, ядем ги на село , но Сачи продават продукта си под логото "кренвиршите от месо" , а месо в тях няма
написано 20.10.2008г. вторник в 14:51
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Маркетинг и продажба
в град Бургас
Тези кренвирши когато излязоха на пазара бяха мноого вкусни и имаше месо в тях а днес изядох един които уж трябваше да има пилешко месо нищо общо беше едно меко нещо даже не знам какво има в него не искам и да знам защото повече никога няма да си взема такива отвратителни месни кренвирши и ще казвам на всички мои познати да не правят грешка като мен
написано 05.09.2008г. събота в 10:44
отношение бивш служител
в град Пловдив
Еееееееееее де!Вие ги изкарахте по-черни и от дявола. Не мога да се саглася с Вас. Работила съм там 3 години и половина докато бях студентка и то редовно обучение.Така че смело мога да заявя, че благодарение на Сачи успях да се дипломирам.Благодарение на смените и доброто заплащане.Освен това успях и да израстна професионално - имам 2 повишения.А по отношение на продуктите на фирмата не мисля , че са чак толкова лоши.Ако знаете как ми се хапва сега една топла Лионска наденица...ммммм - много е хубава.Фактът , че има кожи не е кой знае какво - навсякъде ги слагат.Но за сведение поне се почистват много добре и се изваряват.Нима като заколите прасе на село не ядете кожи скъпи граждани?Ядете и още как и като гледам още сте живи.:)Така че гледайте по-оптимистично на нещата и не петнете името и продуктите на фирмата.Има мноооооого по-кофти фирми в България - да речем италианските- плащат малко , искат много работа и уважение никакво. Така че скъпи съграждани ЦЕНЕТЕ РОДНОТО!!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.11.2007г. четвъртък в 21:49
мнение от
отношение -- няма данни --
Затуй ли кренвиршите са тъй евтини, тъй ги отбягвам и са само хубави на реклама по телевизора? За сведение, няма на пазара месо под 7-8 лв/кг. Тоест, не може да е от месо и да струва 4-5лв на кг. И от 50% месо не може да е.
Показани мнения 1 - 10 от общо 13 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88348 мнения за 7766 фирми!