Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 07.10.2014г. сряда в 19:25
отношение бивш служител
към обект/отдел цех кашони
в град Велико Търново

Обръщам се към собствениците на Мегапорт ООД гр. В. Търново, а именно Мирослав Ангелов и Георги Ангелов. Уважаеми господа, много е срамно да крадете от парите на работещите във Вашата фирма. Създали сте си система за това, като плащате по-голямата част от заплатите на работниците в плик, за които никъде не се рзписваме, като за тези пари не плащате на Държавата ни данъци, пенсионно осигуряване и здравно осигуряване, което е подсъдно. Ние не можем да си търсим законно тези пари, защото те официално не фигурират никъде. Но какъв морал имате Вие, да не се издължавате към работниците за положения от тях труд? Господа, най-учтиво Ви моля да ми платите парите, с които ме ощетихте, а именно, по 100лв. от заплатите за месеци май и юни, и 800лв. за месец юли. Началника на кашоните Петър Петров казва, че парите ги е взела касиерката на завод 1, а пък тя казва, че ги е взел Петър Петров. Моля разрешете този Ваш вътрешен проблем и ми платете парите. Нима не можете да управлявате подчинените си ръководители?  Аз не искам да пиша негативи за Вашата фирма, но в случай, че не ми се издължите, ще направя това, както в Интернет, така и в медиите. Освен това ще заведа съдебно дело да ми се плати за положения от мен труд в почивните и празнични дни, за което Вие няма как да отречете.

написано 04.09.2014г. петък в 12:23
отношение бивш служител
към обект/отдел Цех кашони
в град Велико Търново

Обръщам се към собствениците на Мегапорт ООД гр. В. Търново Г-н Мирослав Ангелов и Г-н Георги Ангелов, а също и към изпълнителния Директор Г-н Атанасов, във връзка с некоректното поведение на Н-к цех кашони Петър Петров, който ме ощети от заплата за месеци Май и Юни тази 1014г. с по около 100 лв, а за месец Юли ме от около 800лв от парите, давани в плик. Той се оправдава с касиерката на завод 1, че тя е взела парите, а пък тя казва, че Петров ги е взел. Не знам каква е истината, а може би двамата сса си ги поделили, защото за парите, давани в плик никъде не се разписваме. За целта съм оставил материали по случая на Г-н Петко Сърбов в 2 екземпляра, един за Г-н Мирослав Ангелов и един за Г-н Георги Ангелов, които моля да си ги потърсят. На Г-н Атанасов съм предал материала лично. В материала са описани редица нередности, касаещи производството на кашони,  които ако се отстранят, ще допринесат материално за фирмата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.05.2014г. четвъртък в 18:03
мнение от
отношение настоящ служител
в град Велико Търново

Искам да се обърна към"Мара Атанасава"-нали се сещаш защо името ти е в кавички,защото такова име във фирмата изобщо не съществува.Относно писаното от теб за Цветанка Асенова.-Много си украсила "елхата"Знаеш много добре,че тоалетните и съблекалните се намират в едно и също помещение дели ги само една каса на врата.Възможно е жената да е проверявала дали някой не се облича да си ходи преди да му е свършило работното време-на теб да не би случайно да ти е отворила вратата като клечиш...Вярно е,че често повишаваше тон,но в нейната смяна имаше ред и дисциплина.Познаваше машините,познаваше производството,познаваше поръчките-винаги знаеше коя къде да сложи,Чувала съм от жените в нейната смяна,че на нощните смени ,когато няма ОТК е минавала да проверява качеството на готовата продукция по 5-6 пъти.В нейната смяна почти не се намираше брак.Не съм я чувала никога да обижда с такива "епитети " хората каквито си написала.Незнам дали е редно да го пиша,но на много хора даваше пари назаем и със сигурност много хора и останаха длъжници когато напусна.А нали знаеш защо напусна-Поради грешка на оператор,който нямаше доблестта си да  я признае,въпреки че му е казала как трябва да работи."Мара" нали знаеш,че обиди в публичното пространство се наказват от изпълнителната власт по чл36......-конституцията на НРБ.Другият път ,като пишеш в публичното пространство не преписвай на хората епитети и не ги обиждай.В момента си спомням една поговорка "Никой не очерня някого ,ако не му пречи"-на теб тя с какво ти пречеше??????Накрая ще ти разкажа една притча:Някога имало един мъдрец.Когато хората ходели при него той им казвал и доброто и лошото ,което ги очаквало.-Когато на хората се случвало доброто те били щастливи,но когато им се случвало лошото те го намразявали,въпреки че то им било начертано от съдбата,а мъдреца просто го споменавал.Един човек не се стърпял и рекъл на мъдреца:"Мъдрецо,защо казваш и лошото на хората,което ги чака /нека да се случи,но не им го казвай ти/,защото те намразяват"А мъдрецът му отговорил-Щом ме мразят значи съм си свършил работата добре.....-Защо ти я разказвам ли,защото един от последните дни,в които видях Цветанка й казах,че всяко зло е за добро и че имаше хора,които я мразеха,но имаше и много,които я обичаха и то повечето-защото хората от смяната й казваха"че дали е ден,дали е нощ те се чвтат сигурни с нея-защото познава поръчките.Тя ми отговори:"Ние не сме дошли тук да се обичаме,аз просто си вършех работата"

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.11.2013г. в 20:24
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Конфекция
в град Велико Търново

Господин Ангелов,и господин Богданов,


обръщам се към Вас дано вземете под внимание писаното и ни осигурите най-после СПОКОЙСТВИЕ и НОРМАЛНА РАБОТА във фирмата като ОТСТРАНИТЕ от "власт" Цветанка Асенова!!!!!


Може ли тази "госпожа" без никакъв морал и отношение към хората в бригадата ни да сипе обидни думи като некадърници,олигофрени и малоумници и да я търпим а вие да си мълчите.


Може ли и в това ли се състоят задълженията й като "началник" да ни дебне в цеха и в тоалетната?!!!?!!


Ние предлагаме да я назначите като НАДЗИРАТЕЛ,защото тя се вълнува само от клюки,скандали и ровене на чужди бюра,а и УМСТВЕНИЯТ Й КАПАЦИТЕТ не позволява да е нещо повече!!!!!


НЕ СТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ДОСЕГА,ЧЕ ТЯ НЕ Е ДОБРЕ С НЕРВИТЕ И ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ПО-ЗЛЕ.


НИЕ не сме длъжни да я търпим,защото сме дошли в тази фирма да работим качествено и да си изкарваме парите!!!!!


Моля Ви вземете мерки хората да не напускат заради нея бригадата!!!!!! :-P 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.08.2013г. петък в 10:11
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел администрацията
в град Велико Търново

Фирмата е един от добрите работодатели в града. Заплатите са прилични и по-важното - се плащат на време. Забавяне от няколко дена може и да се случи, но това е смешно да се прави на проблем в икономическата криза в момента.


Работа има много, което само може да ни радва и да сме спокойни, че фирмата върви и се развива добре.


Някой хора са свикнали да мързелуват и да симулират дейност, ако сте от тях, от сега ви казвам - тук не е за вас. Спестете си времето и кандидатствайте другаде, вместо само да плюете по фирмата.


Свалям шапка на братя Ангелови, че дават хляб на ~650 човека. 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.08.2013г. неделя в 20:14
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел taina
в град Велико Търново

ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ М.АНГЕЛОВ.


господин АНГЕЛОВ с какви данни назначихте Й.Филипов и Пъшев да се разпореждат тези хора не разбират нищо от нищо .


Изтървахте кадарни хора. 


Атанасов е горе долу пощенска кутия и той горе долу не виждате ли


започвате да губите пари

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.02.2013г. в 19:06
отношение кандидат за работа
в град Велико Търново

Господин Управител,как може да бъде назначен такъв ръководител,като Цветанка Асенова,която със СЕЛСКАТА СИ ПРОСТАЩИНА да ръководи бригада от работници!?Та тя е за медицинско лечение в подходящо заведение!

написано 15.10.2012г. вторник в 12:36
отношение кандидат за работа
в град Велико Търново

Някой има ли информация за заплати и условия на работа във фирмата? Става въпрос за длъжността касиер-счетоводител във Велико Търново. Благодаря предварително !

написано 16.05.2012г. четвъртък в 11:41
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен

Аз пък искам да изкажа разочарованието си от тая фирма.Скоро бях на интервю там и стана ясно, че мъжете които търсят трябвало задулжително да могат да карат  мотокар.Като им казах,че нямам документ за мотокар и никога не съм карал, казаха, че организират специален курс със изпит, който  фирмата плаща.И гледаха по най- бързия начин да приключат с пародията на интервю, понеже съм нямал други въпроси.Явно си търсят балами, които да могат да работят 1000 длъжности наведнъж , без да имат съответния документ за това и после, ако дойдат проверяваюи да ги обуят хубаво с глоби.Пуста българска глава, все гледа да  мине тънко със селски шмекерии и тарикатщина.Ама иначе реват по местните вестници, че не можели да си намерят работници за трите смени и никой не искал да работи. Отделно , имам познати , които са подавали молба за работа при тях и даже и за интервю не ги търсят. А един бивш колега  веднага е почнал работа при тях.Явно всичко в Булгаристан  става на роднинския принцип-за едни винаги може, за други - не.По- скоро да фалира тая държава, защото ми писна от нмошеници, изедници и селски тарикати.

Показани мнения 1 - 10 от общо 15 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88409 мнения за 7771 фирми!