Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 20.02.2014г. петък в 16:56
мнение от
отношение бивш служител
в град Бургас

Моят съвет е към всички които се замислят да кандидатстват в тази фирма, моля не го правете. Тези хора нямат човешко отношение към служителите си, дори към "управителите" на обекти. Тези наречени "управители" не зависи нищо от тях. Собственичката на фирмата взима всички решения без да се интересува от мнението на никой. Глобите на месец изяждат и без това мизерната заплата без никакво обяснение за какво се удържат пари. За отпуски не може и да става думи, защото след това се глобява работещия отново без предупреждение и без обяснение за какво. Има такова текучество на кадри, че всеки ден има нови хора. Пари се удържат дори от охраната. Последният месец охраната в магазина, за който аз  пиша взе 150 лв. за цял месец!!! Тези хора са пълни измамници и експлоататори. Ако не знаете какво е робовладелец започнете работа там и ще разберете!!!  


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.01.2013г. четвъртък в 10:57
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел apple
в град Бургас

Гледам обявите на Болерото и се чудя каква е тая нова професия ДОГРАМИСТ. хахахахахах 


Търсят дограмист хората. Нещо с дограми ще да е ама не се знае. 


Върховни селяни са тия божкеееее. Особено бати ти Димитър дето ходи и изгася лампите по магазините и не си кара мерцедеса щото много горял!!!!

написано 07.01.2013г. вторник в 11:21
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Burgas
в град Бургас

Хахахах колега прав си. Няма какво да добавя. За съжаление всички сегашни работодатели са такива. Имат всякакъв опит но не и управленски!!! Обаче докато има хора да работят за тях .....то и ситуацията няма да се промени. За това и напуснах и аз. Живота е кратък за да го пилеем.


Предното ми писмо беше написано с друга цел))

написано 16.11.2012г. събота в 23:16
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

В отговор на г-н Чавдаров:


Няма негативизъм, всичко е реално. И Болеро не ни храни, а ние си пазарим от него и си плащаме. А ако става въпрос за служителите - те са изкарали стократно това което получават. Но то е различно от договореното при започване на работа. Не ме разбирайте погрешно. Получават много по-малко от обещаното и удръжките /неправомерните/ са драстични. Що се отнася до лоялност и честност, много правилно не споменавате нищо за управителя на фирмата. Там просто каузата е изгубена.


"Фирмата е голяма сериозна и има какво да се научи от ......Керемедчиева."


Тук съм напълно съгласен с Вас г-н Чавдаров. Керемедчиева наистина е професионалист, но уморен и малко изгубил човешкото си лице. И от нея може много да се научи за т.н. "Див капитализъм", където работното време е като за месец и половина, а заплатата като за половин месец.


И Вие напуснахте защото се уморихте да наливате от пусто в празно.


И работещите в магазините на Болеро ходят като сенки от умора, смачкани от негативното отношение към тях, ниското заплащане.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.06.2012г. петък в 17:44
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел офис
в град Бургас

Искам и аз да кажа няколко думи за фирмата:


Нека хората да престанат с негативизма и да погледнат каква е реалността. Фирмата е лидер на пазара и храни достатъчно много хора. Ако всички работим честно и сме лоялни и се стремим към професионализъм............а какво да се притесняваме за работното си място!!!!!!!!


Навсякъде има проблеми........в големите фирми има големи проблеми. Но нали служителите са тези, които ги създават, респективно с труда си ги елиминират и с отношение. Какво ще стане ако си тръгне някой от работа с 15 мин по-късно. Разберете, че това не е секретарска работа и понякога не можеш да оставиш работата си по средата, нали.


Не искам да прозвучи като клише, но наистина вярвам, че трябва хората да се замислят наистина как си вършат работата и после да очакват отношение от фирмата. Пиша това за всички, които работят в Болеро и за всички, които ще започнат. Фирмата е голяма сериозна и има какво да се научи ........специално от Керемедчиева. Преди да съдите за фирма или за хора, гледайте фактите. А фактите са, че Болеро марката се познава от всички отварят се нови магазини и се плаща редовно ( което си е за хвалба тия времена). Във време на тотална криза в Европа и в БГ замислете се в каква фирма работите и дали трябва да се гордеете с това. Аз мисля - да! Но апелът ми е всички да са малко по позитивни и да слушат , когато ръководството им говори.


Проблемите ги създават служителите и пак те могат да ги разрешат!


Сега някой да не каже ,че пише настоящ служител- аз напсунах сам, защото искам да заминавам в чужбина и си имам лични причини.


Пожелавам на всички късмет и повече усмивки. Вършете си работата, както най-добре можете, бъдете честни, лоялни и ще се пенсионирате в Болеро. Какво повече може да се желае като се замисли човек.

написано 01.06.2012г. събота в 09:56
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел счетоводство
в град Бургас

След къртовска работа,ставане по-никое време,тъпкане на човешките права,прескачане на закони,продаване на стока с изтекъл срок на  всичкото отгоре и мошеници!Браво на семейство КЕРЕМЕКЧИЕВИ!Питам само едно?Докога в нашата татковина,ще се търси сметка само от дребните фирми,а такива като магазини "БОЛЕРО"ще бъдат оставени да лъжат хората/работници/ да обещават,а после да не си спазват обещанията,на всичкото отгоре напуснал работник след като си е намерил друга работа,да не може да работи,защото хора като сем Д и П Керемекчиеви пречат.Накратко,работих дълго време в тези магазини,понеже съм с малко дете се раздавах много до момента в които трябваше да си получа заплатата оказа се,че няма нищо общо с  реалноста,след кото казах,че напускам,бях измамен първо документално,а след това и финансово,бях освободен за един ден и глобен парично със сумата от една работна заплата за това,че не съм спазил срока на предизвестие,е аджеба,не си ли правят каквото си искат? пълна пародия,на РАБОТОДАТЕЛИ. Сега вече научих закона.Уви,след дъжд качулка,след като не беше заплатено.Искам да попитам докога ще се търпи това унижение,докога ще се тъпкат човешките права,докога лица като Д. Керемекчиев ще прави каквото си иска с хората които му изкарват пари?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.06.2010г. вторник в 13:02
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел супермаркет "Болеро"-Созопол
в град Созопол

Здравейте! На всички които сте решили да работите в супермаркет "Болеро"-Созопол ,ще Ви кажа реда и условията на работа.Там МОЛ е г-жаПенка КЕРЕМЕДЧИЕВА. За тези които не я познават ще им кажа:Не си заслужава да работите в магазините на тази жена! Тя е един от най- некоректните работодатели!Първо ,ще Ви обещае ,че заплатата е 600 лв.,след като работите два месеца,накрая на втория месец,ще Ви плати-350 лв.защото ще ви удържи от заплатата,всичката стока от магазина с изтекъл срок,за което Вие няма да имате ВИНА,защото стоките се прехвърлят от един магазин на друг.Второ ще ви обещае че ще сте на постоянна работа,но като мине летния сезон ,ще Ви намери кусур че не работите както трябва и ще ви изгони,а истината е че падат оборотите след летния сезон,а Созопол е малък град и през зимния период няма много клиенти!!! Трето ,ще Ви обещае че през летния сезон ще ползвате една почивка,а през зимния две,но трябва да знаете,че винаги ще имате един почивен ден в седмицата!!! Четвърто ако се разболеете или искате отпуск за нещо,ще Ви отговори г-жата,че комунизмът отдавна умрял и отсъствията по болест или отпуск се отработват,т.е. работите без почивка.За какъв професионален напредък може да се говори като работниците и служителите са постоянно притиснати,тъпкани и унижавани!!! Аз работих там и знам!! Всичко това съм го изпитала и не само аз,но и другите колеги! Направете си изводи!!! 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда

Показани мнения 1 - 8 от общо 8

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81296 мнения за 7077 фирми!