Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.10.2014г. петък в 19:04
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Гоце Делчев

Може ли някой да ми даде информация за позицията   Sales Operations Analyst, заплащане, как протича интервюто и каква е работната среда в Нестле !

написано 08.10.2014г. четвъртък в 21:17
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Фабрика Варна
в град Варна

Така рекламираната кампания на NESTLE за наемане на Х-стотин млади специалисти на работа не е нищо друго а само драстично намаление на заплатите! Това става по следния начин:


1.Съкращават служител с 20 години стаж и заплата ХХХХ лв.


2.Назначават млад "специалист" по стажантска програма за ХХХ лв.


ТОВА СЕ НАРИЧА ОПТИМИЗИРАНЕ НА СЪСТАВА!


Иначе за NESTLE (според кодекса на NESTLE) хората са най-глямото богатство на фирмата!!


ВЯТЪР И МЪГЛА!!! ИЗХВЪРЛЯТ ТЕ НА УЛИЦАТА СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ВСЕОТДАЕН ТРУД, БЕЗ ДА ИМ ПУКА! ВАЖНО Е ДА СЕ СВАЛЯТ РАЗХОДИ, А КАК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.08.2014г. петък в 14:30
отношение бивш служител

Подкрепям колегата "Малък дистрибутор", ще добавя само, че всичко в тази фирма е абсурдно, имам чувството, че от вчера са започнали така наречената дейност "бизнес" и тепърва прохождат. Няма да навлизам в подробности, ще кажа само - по никакъв повод и колкото и да ви се иска, НЕ започвайте работа в тази фирма. Големите обещания са им кукичката на която може да клъвнете. Само голи обещания, нищо друго. Има много "началници", договора е 100% в полза на "Нестле" и могат да го прекратят когато си поискат. Абсолютни използвачи, изискванията им са неоснователни поради причината, че не са създадени усовия за да се постигнат целите. Правят се ревизии и резултатите са винаги отчайващи, нямаш възможност да контролираш какво се товари на комютъра и ако нещо не отговаря на справката ти го пишат на твоя сметка и съответно ти удържат от парите които ще получиш след 2 месеца, апропо, за да работиш в "Нестле", трябва да имаш готови пари, иначе може да гладуваш... и да, накрая се оказва, че си работил за 400 - 450 лв на месец .... смях.  За да приключа, понеже може да се пише много, но няма смисъл, ще кажа НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА В НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.08.2014г. сряда в 11:58
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, искам да попитам дали някой е запознат със стажовете в производството на Нестле-София? Информираха ме че са по 3 месеца но за заплащане и дали си заслужава нищо. Ще бъда много благодарна ако някой ми даде по-подробна информация :)

написано 29.07.2014г. сряда в 12:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел И това е без значение
в град София

Здравейте! За работата в Нестле България АД гр. София, какво да Ви кажа. Скъсваш се от работа и пак понасяш критики и скандали, редовно се остава след работно време, което се заплащало допълнително - пхахаха. Уважението е никакво, заплащането е жалко и варира от земята до небето. Всеки ден, ходиш на работа и все ти пишат минус часове и като дойде шестмесечието за изравняване на заплатите - ти режат главата до кръста в заплатата. Все има някакви проблеми и ти се принуждаваш да ставаш ел. техник, ВиК и какво ли още не. Пращат те принудително отпуски и после защо нямаш отпуска. Идват хора и си отиват по простата причина, че работата е Отвратителна. Тотално некадърни шефове. Планиранията им за бъдещ период са направо смехотворни. Те един график за работа не могат да направят, а да не говорим за нещо повече. Никога не бих помогнал на някой да влезне в "матрицата" и после да ми "горят ушите". Недейте да се занимавате с тази простотия "Нестле България АД". Нито заплащането, нито уважението, нито нервите, нито нищо не си струва там. А и 60% от колегите са "страшни пичове и работници". Това да си работиш сам и да те гледат е нещо нормално. Аз извадих късмет, че попандах на свестни колеги, които работят редом с мен. На повечето места са страшни педер@си ...


Всеки си има глава на раменете, но не правете моята ГРЕШКА !!!


Сега се чудя, как да я поправя...


П.П. Ако обичате хлебарки, мишки и всякакви такива гадини или просто учите за ветеринар - мястото ви е ТАМ !!! :D

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.07.2014г. събота в 22:23
отношение бивш служител

Виждам ,че има хора питащи за работа като малък дистрибутор на сладолед и искам да изкажа мнение и да "спася" някой от яко набутване ! Към момента положението за малките дистрибутори (МД) е повече от трагично !Нестле третира МД като роби - ниско заплащане, съчетано с много отговорности и работа ! Какво е МД и какви са му задълженията  ще обясня накратко - МД (малкия дистрибутор) е шофьор,товарач,разтоварач,МОЛ ,мърчандайзер ,следи за изтекъл срок и правилното функцонниране на фризерите ,отчита оборота по банков път . Той е външна фирма с която Нестле сключва договор за дистрибуция на стока ,в случая сладолед до клиенти на фирмата като му предоставят готов район ! Дават камион на който , по време на сезона (март-септември) си плащаш горивото ,като самоосигуряващо се лице си плащаш и здравните и социални осигуровки, както и на счетоводител ,който да води счетоводството на фирмата!  Дотук всичко изглежда идеално !  От тази година има условие МД да получават парите си 60 дни след издаването на фактурата т.е. за февруари пари получаваш през май ! Докато получиш пари дават аванс който по късно през сезона си го взимат !  И това не е болка за "умиране" ! Основният проблем, е че % който дават е прекалено малък ,а разходите са прекалено много и накрая на сезона като "удариш" чертата се получава месечна заплата около 600лв/месец за 7-те месеца през който си работил ! Почти е невъзможно да "хванеш" таргет, било то месечен или годишен  по простата причина -алчонстта на началниците, който поставят непостижими цели ! Тъй като целта е непостижима и за да докажат колко "много работят" те карат да рабориш и неделя  края на месеца  и въобще не ги интересува ,че МД е човек и има нужда от почивка ,както и че кара МПС над 3.5т оборудвано с тахограф и по този начин нарушава закона ! Много ще Ви е добре да Ви се работи нон стоп - 7 дни в седмицата за някакви смешни пари ,нали? Даже ако може да е без пари ще е още по-добре ! Лятото забравяш за отпуска ,пък зимата се чудиш как да "свържеш двата края" и изобщо не ти е до почивки ! Това е накратко "картинката"--  много часове на работа  , много отговорности , задължения и изисквания  ,постоянно недоволни началници ,защото "-винаги може повече" постоянно нарушаване на закона с извънредното работно време ит.н. и всичко това съчетано със средна заплата около 450лв. за 12месеца. Успех на всички който ще работят като МД в сладоледения бизнес на Нестле !!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.04.2014г. сряда в 11:28
отношение клиент
към обект/отдел Кафе аперитив ,,ФЕНИКС 1122,,
в град Монтана

Клиентите ми искат вашия сладолед и това ме стимулира непрекъснато да Ви претиснявам. Искам Славян Недев и Васил Василев да ми върнат фризерчето - може да не съм с най - голям % на продажба, но пък съм коректна и смятам, че ще ми помогнете. Благодаря Ви предварително.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.04.2014г. неделя в 09:30
отношение клиент
към обект/отдел Кафе аперитив ,,ФЕНИКС 1122,,
в град Монтана

      Аз и моите клиенти хапесваме Вашите сладоледи, но дойдоха и ми взеха фризерчето - продажбата ми била малка. Моля, за Вашето съдействие и ми помогнете отново да зарадвам клиентите в моето кафененце. Благодаря Ви предварително.                                              

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.03.2014г. четвъртък в 22:00
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Sales
в град Велико Търново

Здравейте, 


 


В Jobs.bg е публикувана обява за Супервайзор продажби за град Велико Търново. Някой може ли да даде допълнителна информация по темата. 


Благодаря предварително

Показани мнения 1 - 10 от общо 203 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88316 мнения за 7764 фирми!