Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.04.2014г. сряда в 11:28
отношение клиент
към обект/отдел Кафе аперитив ,,ФЕНИКС 1122,,
в град Монтана

Клиентите ми искат вашия сладолед и това ме стимулира непрекъснато да Ви претиснявам. Искам Славян Недев и Васил Василев да ми върнат фризерчето - може да не съм с най - голям % на продажба, но пък съм коректна и смятам, че ще ми помогнете. Благодаря Ви предварително.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.04.2014г. неделя в 09:30
отношение клиент
към обект/отдел Кафе аперитив ,,ФЕНИКС 1122,,
в град Монтана

      Аз и моите клиенти хапесваме Вашите сладоледи, но дойдоха и ми взеха фризерчето - продажбата ми била малка. Моля, за Вашето съдействие и ми помогнете отново да зарадвам клиентите в моето кафененце. Благодаря Ви предварително.                                              

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.03.2014г. четвъртък в 22:00
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Sales
в град Велико Търново

Здравейте, 


 


В Jobs.bg е публикувана обява за Супервайзор продажби за град Велико Търново. Някой може ли да даде допълнителна информация по темата. 


Благодаря предварително

написано 08.03.2014г. неделя в 18:47
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Бизнеса със сладоледи

Дълго време не се решавах да напиша моето мнение което предполагам , че се покрива с мнението на голям процент от работещите в бизнеса със сладоледи на Нестле . Нестле наследи от ДЕЛТА една просперираща компания , с устойчив растеж , прекрасен професионален екип от професионалисти , познати и предпочитани марки , изградени и утвърдени бази , наложени от времето и практиката отдели и добри практики в менажирането на екипите , прекрасен мениджърски екип в лицето на г-н Караянис . Всичко това вече е история и благодарение на слабият мениджънт на Алджида/Това ще се промени /  все още нещата се крепят . Но да се върнем на Нестле , изгониха утвърдените кадри на ДЕЛТА и назначиха парашутисти които хабер си нямат от този бизнес , начело с едно очевидно недоразумение което в момента е бизнес мениждър Живко Колев . Този "човек" съсипа една просперираща компания и за съжаление продължава да стои начело и да прави неща които будат по скоро съжаление . Назначи си марионетка от Варна за търговски директор с което предизвика недуомение в старите служители . Обръщам се към ръководството на Нестле : Господа , за да запазите авторитета на компанията , за да спасите бизнеса със сладоледи , за да върнете доверието на служителите на една световна компания и най вече да се извините на всички служители , на всички потребители - ИЗГОНЕТЕ , ОТСТРАНЕТЕ , очевидното недоразумение живко колев . Това лице съсипа една просперираща компания и е срам за компания като Нестле . Вие можете ли да го сравните с г-н КАРАЯНИС ?????


Нека бъдем все па реалисти .


Това го пиша с цялото си уважение и респект към компания като Нестле поставила се в състояние едно лице което най голямото му преимущество и качество е , че знае английски език  . Спасете една велика компания от едно очевидно недоразумение . 


Колев , подай си оставката сам и освободи нашата компания от присъствието си  !!!!!!

написано 06.03.2014г. петък в 15:59
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Дистрибуция - сладоледи
в град София

Голямо разочарование е такава голяма фирма като Нестле да няма заинтересованост от наистина ценни и кадърни служители!


Забележете какъв въпрос има във въпросника за кандидатсване за работа:  "3. Какво е минималното чисто възнаграждение, което очаквате за конкретната позиция?*"


Значи те се интересуват от това, колко е прага на собственото ти унизение да работиш за тях, а не действително как ще работиш и какво ще предложиш като професионализъм!


Г-н Колев, веднъж или два пъти съм ви виждал да влизате в залите за складиране на сладолед (за по 10-15 мин.) и тези пъти излизахте настръхнал от студ като таралеж. Ние изкарваме и по 10-11 часа дневно за мижавите пари който бюджетирате за този отдел - просто е срамота. Най-лошото е, че не замисляте като наемате хора за толкова малко пари, че те не се стимулират по никакъв начин да работят и по този начин го отнасят колегите им като мръзнат в камерите и заради тях.


Разберете, че тези хора ви изкарват заплатите, защото ако не са те вътре да мръзнат, любимите ви дистрибутори никога няма да влезнат да си приготвят сладоледа за да си изпълнят поръчките.


В този ред на мисли, как ли си оправдявате многохилядната си заплата след като нямате и на идея как да назначите хора, които да се грижат за стоката и като цяло за всичко....

написано 18.02.2014г. сряда в 13:17
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Nestle
в град София

Здравейте! Искам да попитам за позоциите шофьор и помощник щофьор как са условията, заплащането? То е ясно, че  в малко фирми положението розово, но коректни ли са откъм заплащане и струват ли си парите? Мерси!

написано 18.01.2014г. неделя в 13:42
мнение от
отношение -- няма данни --

А защо служителя трябва да дава??? Защо фирмата първо не даде, и тогава да получи - така де, нали за да получиш трябва да дадеш. Егати комунистическия лозунг. Ти дай, пък се надявай да получиш. И от къде се предполага служителя да е съгласен да даде? Който се е сългасил да го тъпчат и унижават си е виновен сам. Всички своеволия, които даден работодател прави се случват защото работещите се страхуват и допускат да се отнасят така с тях. Уважавайте собственото си аз, и не се съгласявайте някакви наследници на ченгесаро-коунисическата пасмина да ви карат да работите повече от записаното в договора. Ако ви карат да работите събота и неделя това е извънрден труд, който трябва да се плати. Не може да се сърдите ако ходите събота и неделя на работа, или се налага да стоите извънредно а не ви се заплаща. Когато започнете да уважавате себе си, тогава може да искате да ви уважава и работодателя.  Държавата и инспекцията по труда спят дълбок сън за своеволията които правят работодателите, и не ни остава нищо друго освен сами да променим нещата. Не казвам, че ще стане от днесза утре, защото това е процес, но от всеки един зависят нещата да се променят. Ако ви е страх и си мълчите всичко ще продължава по същия начин.


 

написано 18.01.2014г. неделя в 11:26
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел продажби
в град София

Мнението на "не/кадърен тракторист" обяснява много точно каква е ситуацията в действителност, някой беше казал как "трябва да дадеш за да получиш", ами съжалявам, но дадох достатъчно и нищо не получих в много дълъг период от живота ми! Хора даващи не с години, а с десетилетия, но получаващи само негативи!Относно "целите" поставяни от "горе" са несериозни, нереални, некомпетентни. невъзможни, непостижими, неправилни.Тоест тормоз до последно работно време от 9:30 до 5:30 ХА!до 21 22 23 ако се наложи (без перувеличение) и до повече.Не, заплатата не е достатъчна за това което даваш от себе си !бонус?>! хаха , трябва да се ограничават разходите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.12.2013г. събота в 12:43
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Дистрибуция
в град Хасково

Здравейте,


Започвам по Нестленски начин  пращане на писма!


Доста коментари попрочетох и останах изумен,как така за една от най-големите фирми на пазара в България пък и света има толкова много негативни мнения? Работил съм там,но поради стечение на обстиятелствата и АКЪЛ напуснах фирмата която ми даде много ! Наистина в ръководството от София има много некъдърници от както махнаха Гърците както ТОЙ ги наричаше(Сташимир Грънчаров) едно нагло копеленце което нищо не разбира като регионален,но добър като инспектор безпорно(просто са му объркали длъжноста на лицемерчето) и неговият пряк началник на който слагаше червен килим като идва Живко Колев -  бизнес мениджър който наистина погуби дивизията ice cream  отчитат завишени проценти,таргети и писане на така любимите им благодарствени мейли до простолюдните им работещи служители (колко му трябва на човек) с който да стимулират продажбите и да спестят така трябващите им вечно бонуси. Страното в случая ми е къде са Човешки ресурси един голям отдел писерушки с големи заплати неуправдани виждайки писаното във форума? До преди 4-5 г.   ice cream беше много добре и заплати и много социални придобивки. 


Поздрави


На г-н Колев 


и приято довършване на фалита

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 197 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83299 мнения за 7268 фирми!