Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.04.2010г. петък в 18:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ел.монтьор
в град Бургас

Никаква социална политика.Започва се с нещо като интервю/който не е почукал на него не са отворили/,обещавайки заплащане на заработка от МИНИМУМ 800 до 1500 лв,трудов договор,нормални работни взаимоотношения.Дотук добре,но вдействителност е доста различно:


 трудовия договор е с изпитателен срок 6 мес.,с презункция приключване на обекта и кой откъде е,


извозват те с некъв уникален автобус - с табела климатик,но без парно,всички седалки са мокри/трябва да си носиш нещо за сядане/,вън спира да вали - вътре не,


отношението е като към крепостни селяни - карат те да работиш при минус 15 ,нищо че след седмица ще свършат материалите ,ще си седиш вкъщи един месец и ще чакаш да ти звъннат,


командировки има,но не и командировъчни


въпросната заработка е за цялата бригада - 40 души,от които естествено доста са с ръцете в джобовете,не бързат да не вземе да свърши работата.Накрая ти хвърлят 500лв и ти се чудиш кво става и къде са тия 800 -1500 лв.


Няма да продължавам повече да не издребнявам.Ако Ви се работи от 7 сутрин до 7 вечер за 500лв.на месец,с несигурност дали утре ще си на работа или в неплатен поради липса на материали - това е вашето място.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88375 мнения за 7767 фирми!