Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.05.2012г. сряда в 11:21
мнение от
отношение -- няма данни --

Никой ли не знае какви са заплатите в тази фирма относно посочената позиция...

написано 16.05.2012г. четвъртък в 11:24
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Благоевград

Здравейте! Някой може ли да поясни условията за работа в тази компания. Работна среда, придобивки... Сега видях тяхна обява за сервизен инженер, изброени една камара изисквания, никъде нищо не е обявено като заплащане. В един момент може да се получи така, че човека който притежава всичко това да чуе заплата, която е обидна за него, и с това да излезе че си е изгубил времето за кандидатстване, интервюта и т.н. Още повече , че местоработата е Благоевград, значи трябва да предвидиш време , да отидеш до там, в случай че те извикат на интервю. Всякаква информация ще ми бъде полезна. Благодарност на всички, които ще се отзоват.

Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88374 мнения за 7767 фирми!