Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 30.04.2014г. четвъртък в 19:12
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел [email protected]
в град Стара Загора

МОШЕНИЦИ И АРОГАНТНИ ДО КОСТИТЕ НА МОЗЪКА СИ!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.04.2014г. неделя в 23:23
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел казичене
в град София

това е наи лошата фирма с наи некадърните началници с наи лошите колежки на  които можеш да попаднеш

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.05.2013г. четвъртък в 14:28
мнение от
отношение -- няма данни --

Искам да попитам как от централна гара да стигна до Чипита?

написано 18.03.2013г. вторник в 12:02
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Относно мнението на АН (бивш служител) - няколко мнения преди моето. Мнението на АН е типичния пример за акция и активно мероприятие на ПР отдела на компанията.


А именно - единствено хвалби без да се посочи нито едно негативно нещо или условия или ситуация; оценки с максимално високата степен и то с избягване на новите възможности на сайта и администраторите за реакция на такива акции.


Поставени са всички оценки максимални и точно с една степен надолу за да не бъде разпознато мнението като типична ПР акция от администраторите на сайта.


Моля админите да си свършат работата и да изтрият въпросното мнение и точките от него.

написано 26.10.2012г. събота в 14:03
мнение от
отношение бивш служител

Здравейте и от мен. Това, което ще напиша за фирмата е, че написаното от Борисова е абсолютно вярно с една разлика. Тя е написала за постъпилите на работа пролетта, затова работят около 6 месеца, а аз ще ви предупредя, че лятото също набират работници (юли, август) и те работят само 2-3 месеца, в края на октомври винаги има съкращения. Предупреждавам всички, които искат да кандидастват за работа в Чипита да знаят, че са за временно. Това в интервюто не се казва.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.01.2012г. в 02:40
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел BR
в град София

Работила съм повече от 8 години в Чипита. Като цяло съм доволна от фирмата! Започнах с огромен ентусиазъм и желание, защото имах нужда от тази работа. Не очаквах да е лесно и може би затова издържах толкова време. А през тези години имаше много трудности, наистина - работа на три смени, не винаги с определено работно място (местят те там, където имат нужда от човек), почивните дни не са ти сигурни (обаждали са ми се вкъщи в последния момент, но пък са ме питали дали мога да отида), самата работа беше тежка, динамична,  някои позиции бяха неподходящи за жени, често ставаха аварии по линиите, но... никой никого не задържа насила! От друга страна пък имаше и плюсове, които оценявах, защото липсваха в много други фирми!  Преди малко повече от две години напуснах по собствено желание - чувствах се вече амортизирана, много изморена и изнервена. Сега обаче пазя само приятни спомени - както за момичетата от администрацията, така и за повечето началник-смени, и най-вече за момичетата, с които сме се трудили рамо до рамо, и които винаги много съм уважавала!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.01.2012г. вторник в 12:00
мнение от
отношение бивш служител
в град София

КЪМ РОСЕН


Какъв ли "приятел" е този дето да ти каже това???!!!Започни работа там щом толкова го желаеш, то е казано че човек най- добре сам да опита нещо за да се убеди! Успех!

написано 06.01.2012г. събота в 17:20
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Казичене
в град София

Имам приятел който работи там и ми е разказвал че фирмата е коректна както със заплащането така и с работното време.Отношението към служителите също е добро.Това са основателни причини за да желая да стана част от този екип.

написано 04.11.2011г. събота в 16:13
мнение от
отношение бивш служител

Моля ви- много внимавайте с тази фирма! Даже ви саветвам изобщо да не се захващате с нея! Авсолютно НЕКОРЕКТНИ вав всяко едно отношение- работното време- винаги неясно и дори да си почивка може да ти се случи да се обадят и най- безцеремонно да те уведомят че си на работа без изобщо да се поинтересуват дали случайно очаквайки че денят ти по график е свободен не си планувал нещо. Отношение на началници-арогантно и нечовешко, никога не ти дават право на защита и на ползване на правата, заложени ти в договора, дори колкото и невероятно да ви се стори- забрана за почивки, включително и при нощна смяна, крещят, викат, обиждат, заплашват с уволнение...За работата- тежка, в повечето случай непосилна, колежки- пред шефовете- безлични, мазни, лицемерни, треперещи от страх да не пострадат, забили глави в земята, когато шефовете са далече- коренно различни- готови да те разкъсат. Заплащане- как най-точно да се изразя- МНОГО ПОД ОБЕЩАНОТО при назначението, скоро дори минималната работна заплата в България може да го надвиши, е мисля че и сами може да се сетите за какви цифри става дума и дали е редно в едно производство с нощни смени да се възнаграждава така труда на човек. И накрая нещо също много важно- постоянното им назначаване на персонал за срок от 6 месеца и с изтичането му- ВЪН! Така бях назначена и аз и цял куп други колежки, естествено бяха много любезни, толкова усилия положиха да ни убедят че там се цени труда, че шефовете наблюдават старанието и труда на всеки и след изтичане на 6- те месеца ако изпълняваш задачите си договора ти ще бъде подновен- НИЩО ПОДОБНО! Изгониха ни ВСИЧКИ НОВОНАЗНАЧЕНИ! Защо- защото Чипита се нуждае от нови работници всяко лято, направиха във всеки цех, или линия както го наричат по една нова смяна която заместваше другите 3 смени стари работници да си ползват отпуските, лашкаха ни навсякяде докато "ВЕЧНИТЕ РАБОТНИЦИ" се изредят с отпуските и после естествено вече сме ненужни и вън, защото сме им удобни- без никакви ангажименти кам нас, без да ни пращат на борса, просто ВЪН!До другото лято, когато зарибят поредната партида наивни и добри хора! Е това е което исках да споделя, доколкото обаче се порових из предишните мнения- не казвам нищо ново май, гледам доста хора преди мен са изпитали това, но все пак исках да го кажа с най- добри намерения кам всички вас, които може в даден момент да се замислите за работа там- просто не си струва!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 130 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83207 мнения за 7259 фирми!