Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.02.2010г. сряда в 15:02
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Гара Искър
в град София

Работех при Росен до преди 2г.Напуснах сам за което още съжалявам.Не искам да правя реклама на фирмата,но само ще ви кажа,че до момента,колкото и да се е свил обема на работа Росен не е съкратил нито един човек.Единственния минус е че Росен е малко сприхав,но пък бързо му минава.Това се компенсира от добрия колектив,своевременно изплащане на заплати и чисто новата техника .За тези които се колебаят да започнат работа там ще им кажа,че при тях се търсят кадри единственно поради разширяване на фирмата,а не заради текучество.       Успех!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88401 мнения за 7771 фирми!