Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 31.05.2014г. неделя в 10:47
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Харманли

Ееее...стига с тия платени репортажи.Аман от връзкари и такива дето са си сбъркали професията!Баба ми си купи къща на село и брокера и подари бар столче.Мноого сме благодарни.Аман! 

написано 27.05.2014г. сряда в 17:12
мнение от
отношение клиент
в град София

Изключителен Морал и Коректност.Лилия Иванова от Адрес София със Съвестното си Отношение показа, че не Всичко се върти около Комисионната.Закупих най хубавото жилище,а Лили Подари на дъщеричката ми прекрасно детско столче.Благодарим Ви.

написано 18.05.2014г. в 15:15
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел София Юг
в град София

Искаме да изразим нашата благодарност към ф-ма Адрес,и Лилия Иванова служител от Офис Юг в София.Със своя професионализъм и компетентни съвети,ни спести време,нерви и средства,и ни помогна да вземем правилното за нас решение.Хиляди благодарности.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.03.2014г. сряда в 19:49
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте интересувам се от условията за работа в Адрес,има ли трудов договор или е граждански,възможно ли е да работиш на друго място и също така и в "Адрес Недвижими имоти".Има ли фирмено обучение и възможност за развитие?

написано 16.03.2014г. в 17:34
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Варна
в град Варна

Абе като гледам през 2 минути да пишат тук различни служители Васил,Николета, Румен, Иван ,Мария всичките довооолни...Лошо няма ,ама на много поръчано/написано/ от шефа изглежда.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Искам да кажа, че има непрекъснато обучение, което липсва в повечето агенции за недвижими имоти.С други думи фирмата е за предпочитане, ако желаете да се развивате като спец в сферата на недвижимите имоти.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:27
мнение от
отношение -- няма данни --

Заплащането е задоволително, но си зависи изцяло от мотивацията на самия човек. За това бих казал, че фирма АДРЕС е добра в това отношение. Понякога се случват кавги между колеги, но лесно се преминават. Най-готиното на фирмата е, че приятелската атмосфера е много голяма и винаги можеш да се забавляваш с колеги, било то на teambuilding или след работно време. Не са ми отказвали до сега да излизам в отпуска, което също е голям плюс.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:25
мнение от
отношение -- няма данни --

Кандидатствал съм в доста агенции за недвижими имоти, но ще спомена името само на тази, от която не бях излъган – Адрес. Каквото ми обещаха си го получих. Плащат всеки петък, а на други места, не само че мотат плащането, ами си задържат парите от последната сделка.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:23
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз съм бивш служител на Адрес. Не искам да прибързвате със заключенията – напуснах поради семейни причини. Да ви кажа честно много искам да се върна. Работил съм и със други агенции и смятам, че Адрес ми даде най-много възможности, поощряваха всички, колектива беше супер готин. Работех с удоволствие.

Показани мнения 1 - 10 от общо 69 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88315 мнения за 7764 фирми!