Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 16.03.2014г. в 17:34
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Варна
в град Варна

Абе като гледам през 2 минути да пишат тук различни служители Васил,Николета, Румен, Иван ,Мария всичките довооолни...Лошо няма ,ама на много поръчано/написано/ от шефа изглежда.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Искам да кажа, че има непрекъснато обучение, което липсва в повечето агенции за недвижими имоти.С други думи фирмата е за предпочитане, ако желаете да се развивате като спец в сферата на недвижимите имоти.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:27
мнение от
отношение -- няма данни --

Заплащането е задоволително, но си зависи изцяло от мотивацията на самия човек. За това бих казал, че фирма АДРЕС е добра в това отношение. Понякога се случват кавги между колеги, но лесно се преминават. Най-готиното на фирмата е, че приятелската атмосфера е много голяма и винаги можеш да се забавляваш с колеги, било то на teambuilding или след работно време. Не са ми отказвали до сега да излизам в отпуска, което също е голям плюс.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:25
мнение от
отношение -- няма данни --

Кандидатствал съм в доста агенции за недвижими имоти, но ще спомена името само на тази, от която не бях излъган – Адрес. Каквото ми обещаха си го получих. Плащат всеки петък, а на други места, не само че мотат плащането, ами си задържат парите от последната сделка.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:23
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз съм бивш служител на Адрес. Не искам да прибързвате със заключенията – напуснах поради семейни причини. Да ви кажа честно много искам да се върна. Работил съм и със други агенции и смятам, че Адрес ми даде най-много възможности, поощряваха всички, колектива беше супер готин. Работех с удоволствие.

написано 18.02.2014г. сряда в 16:20
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Дългогодишен служител съм и съм доста доволен. Имаме много безплатни минути на GSM-а, ползваме служебна кола при огледи, общо взето гледат да ни улеснят работата по всякакъв начин. Имах възможността да посетя годишната конференция в САЩ, хем видях свят, хем научих нещо полезно. Хубавото е, че действително тук може да се развиваш – много от колегите започнаха като брокери, сега са мениджъри, че и директори станаха.

написано 18.02.2014г. сряда в 14:36
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

 Отскоро съм в агенцията, но от самото начало ми стана ясно, че тук работят професионалисти с голям опит, към които винаги мога да се обърна при нужда. Мотивиран съм да работя активно, защото за най-добрите има различни и сериозни награди – едноседмични почивки за двама, участие в конференции и бонуси. Също така често идват известни лектори, които ни предават знанията си и ни помагат да се специализираме

написано 18.02.2014г. сряда в 14:31
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Отскоро съм в новия офис на АДРЕС на „Света Неделя“ и ходя с голямо удоволствие на работа. Не само че е баш в центъра, на две крачки от метрото и стигам за 5 минути, и ми е толкова готино в офиса, че не ми се тръгва. А и гледката към „Света Неделя“ ми действа много вдъхновяващо.

написано 18.02.2014г. сряда в 11:22
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

В момента работя в АДРЕС и опитът си казва думата. Да кажа фирмата е хубава - това е клише, но е факт че за 4 години работа въпреки знанията с които започнах, ще кажа - НАУЧИХ МНОГО.


В предходната фирма - производствено предприятие – когато кандидатствах за работа на портала пазача ми каза „Оооо, къде си тръгнала тук не дават заплати…“


Аз от своя страна си зададох въпроса: „Ок, ама ти защо седиш тогава на работа тук?“


Преди да започна работа и аз като всички останали прочетох доста негативни мнения за Адрес, но това не повлия по никакъв начин на решението ми да започна работа.


За съжаление в България винаги ще има повече хора, които да споделят негативно мнение от колкото положително.


Аз искам да съм от малкото!


За 4 години:


- Нито веднъж не ми закъсня заплатата.


- Често има обучения, които са ми полезни.


- Имам колеги с които за мен е удоволствие да работя.


- Правила съм грешки, но винаги се е намирало начин да ми бъде спокойно обяснено как да ги преодолея и да не ги повтарям.


- Закъснявала съм за работа и НЕ съм била глобявана. В други фирми и това ми се е случвало


- Аз и фирмата със съвместна работа – спечелихме награда в България. Хора с идеи много – но да срещнеш хора, които да подкрепят идеите ти е трудно.


- Работната обстановка… няма място за коментар… достъпен офис, модерно обзаведен, има така наречената ФЪН зона за отмора и забава. В колко от фирмите в България има такава зона?


- На последно място ще напиша и за ръководството. Характеристики като коректност, обучение, разбиране, помощ, честност – трудно се съчетават, но аз давам това и получавам същото!


Ще си позволя на хората с негативни мнения да дам съвет:


Усмихвайте се по често и търсете положителното – само по този начин ще жънете успехи.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда

Показани мнения 1 - 10 от общо 65 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81396 мнения за 7088 фирми!