Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 04.08.2014г. вторник в 14:27
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Днешното интервю за сформиране на нов екип за обект "Мега Мол" Люлин потвърди всичко написано до тук. Заплатата е индексирана и е цели 363лв. Бруто. Отказах се да кандидатствам по-скоро заради предизвестието при напускане- 2месеца е много време за ниско квалифицирана позиция.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.10.2013г. четвъртък в 15:11
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

хаххахаххахах, браво, Рокси. Евала! А това, че ни плащат допълнителните часове по 1, а не по 1,5 , знаеш ли го??Сега си сметни допънителните часове и ми кажи, че все пак, парите за теб не са от значение и че работиш на доброволни начала! Не искам да соля фирмата повече. В България сме, тук всяко потъпкване на малкия човек е разрешено. Само ви съветвам, мили бъдещи колеги, които сте на път да заемете моето място, не си хабете ценното, вероятно, време срещу тотално изтощение, отчаяние и в крайна сметка гняв, освен, ако нямате друг избор.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.07.2013г. сряда в 13:16
мнение от
отношение -- няма данни --

Мога да кажа само, че работата не е лека, но не е и кой знае колко тежка. Вярно е, всеки служител изпълнява ролята и на касиер, подрежда магазина, обслужва клиенти...


Но това, което се пише тук, че се работи по 10 часа и се взима 300 лв е пълна лъжа.Ако даден служител работи по 20 часа седмично и нито час повече ,заплатата е около 300 лв, като разбира се всеки месец има процент от оборота т.е заплатата е над 300 лв. Работа като за продавач на 4 часа, тези пари са си добре. Малко ви се струва ли?? Та повечето продавачи за 10 часа вземат тези пари, а Вие за 4 часа колко искате по 600 лв ли, или май искате по 1000 лв? :)))


Другото, което е, повечето пъти се работи по над 4 часа, има и смени от по 6 и 8 часа, зависи от работата, но тук всеки час отгоре се заплаща! Логично няма как да имаш 120 часа месечно и да получиш 300 лв, тъй като се заплаща на час!


Да не говорим и, че всеки празник се заплаща двойно.


Като цяло фирмата е отговорна и изпълнителна, това, че има вечно недоволни и мърморещи хора си е техен проблем, те такива угодия нямат. Или може би чакат заплата от 1500 лв, да стоят и да се въртят на стола :)))


 

написано 17.05.2013г. събота в 13:02
мнение от
отношение -- няма данни --

Работех известно време в Дайхман.Както повечето са писали-парите са малко, а в много от случаите и орязват от заплатите, а обяснение за това не чакайте да получите.Най-глупавото в цялата им политика, поне според мен, е това, че един служител е всичко - касиер, обслужващ кленти, подреждащ магазина... и извършва какви ли още не дейности. Абе, общо взето летиш напред - назад като финикиец и това е.Илюзия е и че работиш за по 4 часа.


Някак не си заслужава да работиш толкова много за тези пари. Единственото хубаво в тази ми работа бяха колегите, но пък всички осъзнаваха, че това е врменна алтернатива.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.03.2013г. събота в 16:58
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Много съм разочарована от филиала в Кауфланд Резбарска 7.Отидох на интервю за работа и веднага на същия ден ми позвъниха че съм одобрена,което е добре.Съгласих се с малката заплата защото ме устройваше раб.време.Обясниха ми за какво става въпрос и аз си казах супер може да е много работата,но аз не се плаша каде каде по тежка работа съм работила била съм и управител.Но какво стана почвам аз цял ден тичане гледаш на всеки да угодиш управителката каза трябват ти поне 2 месеца за да навлезнеш и аз казвам ок.Пишеха ни смени на 9 часа от който уж имаш 1 час почивка е няма как едвам 10 мин ако можеш да излезнеш и като останеш да изчистиш и да преключиш тш стават 10 часа.И най накрая една колежка която искала да уреди някоя си нейна приятелка наговорила куп работи който са 100% лъжа аз я викам и я питам защо лъжеш а тя избяга и се скри.Не стига че заплата е много малка ами те правят и на клоун за няма 300 лева трябва да си касиер хамалин и всичко за което се сетите.В началото ако ги слушаш все едно това е работата мечта а се оказва пълна лъжа.Моля ви хора ако поне малко се уважавате не се залъгвайте ще останете много разочаровани и после ще разберете че сте били един клоун с който са се подигравали безмилостно за няма и 300 лева.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.10.2012г. петък в 15:48
мнение от
отношение -- няма данни --

Всеки уважаващ себе си човек, няма да издържи. Чисто и просто

написано 30.07.2012г. вторник в 10:09
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Daichmann
в град София

Здравейте,Искам да попитам някой дали знае, ако те одобрят на интервюто в какъв срок от време започваш работа? Например, интервюто е в петък и започваш от понеделник или след седмица-две?

написано 18.04.2012г. четвъртък в 10:14
мнение от
отношение -- няма данни --

В интерес на истината не е толкова зле, колкото го описват всички. Вярно - няма такъв момент, в който да не правиш нищо и управителката може да те юрка наляво и надясно, но това се налага, тъй като това е един от магазините, в който влизат изключително много хора, може би половината от влезлите пазаруват и непрекъснато се налага да се подрежда нещо, да обслужваш клиенти или да си на каса. Вярно е че натоварването е голямо, но пък времето минава бързо и имаш доста време през деня да си вършиш останалите неща от личния живот. Съгласна съм че графика не е много удобен за всичко което искаме да направим, но все пак сме на работа. Вярно е също че заплатата е около 300 лв и не стигат, но и затова работата е 4 часа. Който иска по-голяма заплата съответно си търси и работа на пълен работен ден. Пък това за изпитите изобщо не е вярно. Просто си казваш предварително, пък ако има нещо изникнало в последния момент (стига да не прекаляваш винаги може да се направи компромис).


Не казвам че е работата мечта, но на този етап, на който трябва и да взимаме изпити и да ходим на лекции мен ме устройва

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.03.2012г. вторник в 23:34
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел The Mall
в град София

 Ужас ужааааааааааас. Кандидатствах в Дахман с надеждата , че са “нормален” работодател , но на втория ден вече бях сигурна че трябва да напусна. Назначиха ме в мола на цариградско шосе и след като започнах работа видях че подробните обяснения и усмивки са останали само в интервюто. Никога не съм попадала на такова злобно отношение от страна на управител /не се учудвам че всеки е плюе зад гърба и / и не стига, че не ти обяснява какво трябва да се свърши не стига, че ти дава хиляди задачи който няма как да изпълниш понеже си нов, но и се държи с теб като с животно. Не съм очаквала, че ще попадна в толкова демотивиран екип където всеки втори възнамерява да напусне. Когато ти потрябва информация няма кого да попиташ , понеже управителката често е извън магазина. Видях , че пак имат обява за работа .....който иска за няма и 300 лева да бъде обиждан, да работи както се наложи според работата , да му се разместват смените постоянно и да търпи злобното отношение на изнервена управителка там ще му е идеално.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 17 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88359 мнения за 7766 фирми!