Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.05.2013г. вторник в 23:56
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Адидас
в град Велико Търново

Скъпи колеги и колежки.


Да ви кажа няколко думи за АДИДАС ...


ОТ начало бях много развалнуван че ми се отдава такава възможност да работя в така наречения (Адидас.) виках си баси яката фирма и яката работа ама доверете ми се  не е така.


Но не се ЗАЛАГВАИТЕ там е много строго по цял ден ви даржат.. Прав по цял ден с 30 мин почивка и когато те ви пуснат тоест управителя.И не ви дават даже за мин да се разсеяте или да си говорите. камоли да си крастосвате краката пак да не говорим за рацете това е абсолутно забранено. какво да ви кажа друго за работното време и почивките. например насшият магазин беше от   10:00ч до 20:00ч. и смените бяха или цялден работиш ако няма кои ако има кои да те замести само 8ч работиш. ааа И трябва да идваш с 30мин по рано на работа за да е изчистен магазина.(защото няма кои не могат да си наемат чистачка да и дават там по (еди колко си .лв. за да чисти).) Почивните дни са за 14-15 работни дена имаш 3 ПОЧИВНИ ДЕНА!!! и в Неделя винаги се работи.Така е при Частници. аз лично предпочитам даржавна работа няма по хубаво.Така де да се Варнем на Темата..Адидас...ЗА заплашането да не говорим 400лв. до кам 450лв. за Таргет % само си мечтаите.За отношението кам служителите да не говорим отвратително е под всякаква критика.Давам прост пример. Викат на интервю 5-6 човека и ги карат да идват по различно време да за обучение да ги лажат явно нз. и работят там 2 дена и нарая ги гонят с извинението има много хора за да видим другите какво могат и им хварлят 20лв за тия 2 дена така хората си губят само Времето. и трябва само да се надяваш да си избрания от 10-15 човека.Аз за тия месеци които работех разбрах че те карат да стоиш там като....Паметник, Маркуч, за да се подиграват с теб пак да не смееш да кажеш нещо на управителя дерекно си изгонен !!!А и ДРУГО. Има Жестоки Глоби за това ако закаснееш за работа ня всяка Мин по 1лв и за забравено работно облекло 10лв за закасняване от почивка също глоба за забравена да сложиш аларма да не говоеим 15-20лв ако откраднат нещо от магазина както вие си делите загобата !! нищо че има камери шефовите измислят нещо да ви вземат парите все.Така де..Това сиках да ви споделя не всяка работа изглежда хубава повярваите ми бил сам там. хорат си мсилят каква чест да работя в Адидас ама не е така.Благодаря ви наи сардечно за тия които са го прочели.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.04.2012г. сряда в 16:09
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Factory autlet
в град Варна

Здравейте,има публикувана обява за продавач-консултант за Factory autlet за град Варна.Някой може ли да ми каже нещо по подробно за аутлета ,като заплата ,отношени е т.н?

написано 19.10.2011г. четвъртък в 23:20
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Мол Карфур
в град София

Къде е ръководството и защо позволяват на управителката на  Мол Карфур - адидас, да си прави графика какво на нея и допада, тя само първа, а останалите 15 вори. Защо хората от офиса си затваря очите, щом работата върви може всичко. Да, така е и затова персонала ще се смена нон-стоп.

написано 03.09.2011г. неделя в 22:41
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел МОЛ Варна

Здравейте,Дияна!


Съжалявам,че пиша чак сега,но нямам навика да посещавам подобни сайтове.Мои колеги ,ме информираха за мнението постнато тук.Ще остана анонимен,запазвам си това право,тъй като знам че името ми би предизвикало злобни,можеби недоброжелателни коментари,имайки предвид естеството на този сайт и мненията в него.Просто хората сме злобни и се надявам с моята анонимност да си спестя поне част от коментарите,макар че предполагам че това не би било пречка:)


В никакъв слуичай не заемам страна каква е фирмата,условията и т.н.Искам да се разгранича от темите,свързани  с организацията като среда за работа.


Само искам да споделя,че искренно съжалявам за разочарованието на Дияна от стоката която е закупила от нас.От доста време работя в магазина,,от който са закупени ботушите и държа да кажа че подобна рекламация не е предивявана,в противен случай тя щеше да бъде удовлетворена.След като сме гарантирали че ботушите са водоустойчиви,заставаме зад това и ако се окаже на практика друго,ние ще се коригираме.Понякога има и такива продукти,всяка марка предвижда дефекти и съответно има процедура за такива.Нашата цел не е да ви лъжем,напротив,тук сме за да ви обслужим коректно и да отговорим на вашите изисквания и нужди.Само трябва да ни информирате за рекламацията и да ни дадете шанс да отговорим адекватно.Ние няма да ви откажем,особено щом е основателна.  Още веднъж,съжалявам за всичко което се е наложило да преживеете заради тази покупка и ви моля,при подобни проблеми информирайте,без значение за коя фирма става въпрос.Надявам се да бъда правилно разбран.


Вие имате права,а ние сме тук за да дадем качествено обслужване и да разрешаваме заедно подобни проблеми.  

написано 18.05.2011г. четвъртък в 11:35
мнение от
отношение настоящ служител

Искам да посоча един момент,който тук малко се пропуска.Много зависи точно в кой магазин ще попаднеш,защото всеки магазин си има управител и от това до колко добре си върши работата и защитава интересите на колегите си,зависи каква ще е атмосферата в магазина,отношенията между колегите,а това до колко може да организира работата зависят МНОГО продажбите,повярвайте ми!


Наистина това,това което правят от централния офис за служителите не е много.На тях може да разчитате единствено,че ще работите на трудов договор и ще си получавате навреме заплатата.По отношение за растежа във фирмата е горе-долу като навсякъде в България.Може да се издигнете до зам.-управител,евентуално до управител, а за централния офис...най-сигурно е  да си с връзки:))Не съм забелязала да се отчита това,че може да си работил с години в някой магазин,може би дори е минус,взимат най-вече външни хора.


Относно какво можеш да научиш - фирмени обучения се правят все по рядко,но във всеки магазин има достатъчно обучителни материали,от които могат да се научат доста добри трикове при обслужването на клиенти,които наистина работят, и ще бъдат от полза навсякъде.


Заплатата-зависи от таргета.Таргета е висок.Аз съм взимала и по 850 лв.,но да не казвам,че това е доста рядко:))Основната(420) я дигат с по 20(двадесет!!!) лв на година.


Битовите условия са лоши,на места направо ги няма.Дори и от централата в Турция не са много заинтересовани от този факт.Работи се на всички празници, с пълно работно време, по Коледа и Нова година е намалено с час-два.Забравете да почивате в събота и неделя.


това е.добре сте ни дошли!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.05.2011г. събота в 01:15
мнение от
отношение бивш служител

Само ще кажа , че това място е за с много здрави нерви и стабилен "джоб"!


Иначе не ставааа!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.04.2011г. в 13:39
мнение от
отношение клиент

Здравейте,харесала съм конкретен модел маратонки,но не ги откривам никъде в България.Модела е ADIDAS SS2G.


Много бих се радвала ако настоящ служител помогне с мнение!

написано 29.01.2011г. неделя в 19:50
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте!


1во искам да се обърна към госпожиците от последните коментари... Все пак това не е сайт за рекламация на стоки, ако имате проблем  обърнете се към магазина от който сте закупили стоката... :)


Иска ми се да предупредя всеки, който се колебае дали да започне в "Адидас" България, по добре да не започва! Определено  време изкарах в един от магазините и доста неща знам (повече от колкото някой хора искаха). Много добре знам как звучи "Адидас" като марка - на пръв поглед стабилна, честна, скъпа... да, ама не! Контингента от хората , които работят там дори и на висше управленско ниво са неграмотни (не веднъж съм се убеждавала с очите си как Мъжко се пише с Ш, а кирилицата като  език е непозната), застоели в собствената си злоба хора... И го казвам напълно сериозно... ако искате да се насладите на качествен психически тормоз, плетене на интриги и простаци около себе си, там е мястото! Ако желаете никой да не се интересува какво можете и какво правите за магазина, а да ви оценяват на база - колкото си по-можещ толкова по-зле за теб, пак там е мястото.... :) Заплатата е наистина смешна -420 , а бонуси няма.... не си мислете че постигате каквито и да било цели, нямате шанс... Замислете се колко обяви за "Адидас" вървят в сайтовете за работа и си направете сметка само ако не вярвате :)) Кратка справка... за последните 4 месеца, няма седмица без да търсят нов персонал :))) Помилсте само ако ен вярвате на хора като мен :) Аз съм щастливка, че се махнах :)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.01.2011г. вторник в 21:56
мнение от
отношение клиент
в град Казанлък

Adidas отдавна не е марка, никакво качество на продукцията. Чрез магазините на Адидас България си пласират ниско качествените боклуци. Никога няма да купя нещо с този надпис, че те пазарските стоки имат по добро качество на изработка.

Показани мнения 1 - 10 от общо 111 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83416 мнения за 7279 фирми!