Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.12.2006г. в 17:22
мнение от
отношение -- няма данни --
Фирмата е страхотна.Персонала е изграден от много добри специалисти.Като хора също са чудесни.Фирмата не жали средства за обучение на персонала.Привилегии има доста.Кола, мобилент телефон и какво ли още не.Работа до припадане.Има обаче едно чудо глава на сервиза на медицинската част, кoето ако го разкарат от там щото опрделено не е добре психически,фирмата ще хвръкне на върха на таблицата предпочитани!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88410 мнения за 7771 фирми!