Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.07.2012г. сряда в 04:44
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Варна

Преди време ходих на интервю за работа там и не ме взеха с обяснението, че търсели търговци, а не толкова хора с познания в IT сектора. Не че нещо, но като знам всеки път като отида в магазина им на колхозния пазар във Варна преди година и нещо при въпрос към един от продавачите да ми покаже къде са SSD-тата, той ме попита какво е това, и това е само един пример за липсата на компетентност от страна на продавач-консултантите им. Как човек да си купи нещо от там, като голяма част от "търговците" нямат елементарни познания за новите продукти в бранша, убеден съм, че това се дължи на некадърнен управител и нищо повече :) Не пиша това защото не ме взеха на работа при тях, възмутен съм, че всичките им продавачи с който съм се сблъсквал имат знания по-малки от моите. За това и пазарувам в Ардес, където също не ме взеха на работа, но винаги когато отида там получавам качествено и компететно обслужване, Търговци търсил това да не е като да продаваш салам :D

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.01.2012г. четвъртък в 11:46
мнение от
отношение клиент
в град София

Мнението ми е следното.След 3 тел,разговора с консултантите в the moll multirama софия ,отивам да закупя оригинално зарядно за лаптоп !!!!Имат в наличност.От люлин към цариградско -15-км,минавам.Консултанта ме посреща с приготвено зарядно което дори не отваряме да погледнем тъй като уж сме уточнили детайлите за покупката...в последствие се оказва че получавам зарядно на цена 75.лв.за зарядно оригинално БЕЗ КАБЕЛ ОТ ЗАРЯДНОТО КЪМ КОНТАКТА..КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО.УЖ РАЗЧИТАМЕ ЧЕ МАГАЗИНА ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ А СЕ ОКАЗВА ЧЕ И ВИЕ(МУЛТИРАМА)СТЕ ЕВТИНИ ОБИРДЖИИ И ПРОДАВАЧИ НА ДРЕБНО.!!!!!!КУПИХ СИ ЛИПСВАЩИЯТ КАБЕЛ ЗА 3.80.ЛВ.ОТ ПАЗАРА В ЛЮЛИН..КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ СЕ ЩО СТЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ ЗА ДРЕБНИТЕ СТОТИНКИ НА ХОРАТА..САМО РЕКЛАМИТЕ СА ВИ ГОЛЕМИ,ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!

написано 08.09.2011г. петък в 07:23
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Много добро

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.07.2011г. сряда в 19:04
отношение клиент
към обект/отдел Люлин
в град София

Купих си компютър преди време от Мултирама,но матрицата ми се счупи не по моя вина,просто ей така без удар без нищо-в гаранция е и отидох да ми го оправят,а те ми излязоха с довода,че е трябвало до го застраховам-тогава тая гаранция за какво е?Чудят се как да преебават хората 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.07.2011г. четвъртък в 17:37
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Като клиент на магазина в Бургас съм много доволен. Брат ми си купи HP преди година и половина, малко след това около 2-3 месеца, компютъра изгоря в следствие на буря... макар и да не го покрива това гаранцията взеха го и след 4-5 седмици го върнаха чисто нов и работи и до днес... само един път го отварях да го почистя, че беше замърсено охлаждането и естествено, че вече не важи гаранцията, но това не е важно, важно е, че го оправиха след бурята... плюс това, когато го купувахме продавач-консултантката беше много на ти с нещата, нарочно и задавах въпроси, за да я видя колко е знаеща и останах приятно изненадан... помислих си, че е минала някакво обучение относно хардуер и реших да я поставя натясно и започнах да и задавам въпроси относо игри и се правех на геймър и я питахме различни игри и да ни каже след като посочим даден модел, дали ще му вървят... ако искате вярвайте попитах за около 10 игри и не само, че ми отговори не само с ДА и НЕ, ами и ми обясни защо няма да вървят било то от слаб процесор или вградена видео карта, липса на РАМ и т.н. Останахме приятно изненадани и си взехме едно лаптопче от цена 999 лв. на 899 лв. с подарък чанта... 10 % процента разлика идваше от това, че издебнахме седмицата, в която Мултирама празнуваха рожден ден не си спомням 5 или 10 години, но имаше отстъпка на всички стоки с 10 %, даже взехме и мишка от 19.99 на 17.99 или нещо такова не се сещам точно... така, че съм много доволен от веригата магазини като цяло...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.02.2011г. петък в 16:04
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Бургас

   Магазин Мултирама е едно от малкото места, където обръщат специално внимание на всеки клиент, без значение възрастта или расата. Няма как всеки да разбира от всичко. Затова има длъжности като консултант продавач - консултираш и продаваш. Всеки клиент има индивидуални изисквания, които могат да бъдат задоволени с голямото разнообразие от стоки и услуги предлагани във веригата.

написано 09.01.2011г. в 11:04
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

Имам една гореща препоръка към продавач-консултантите или както ги водят там.


СПРЕТЕ ДА ПОМАГАТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!


Всеки път едно и също стъпи ли човек на прага на тоя магазин като едно стадо животни към тебе се спускат продавач-консултанти чак ще те съборят не за друго а защото искат да помагат.


Искам да ви кажа че клиентите не носят чувал с картофи за да им помагате. Аз лично съм от типа клиенти които много се дразнят от това "стадо" което приижда за да помага и ми стои на главата през цялото време за да ми обяснял/а кое как и защо без въобще да са го/я попитали. Винаги им казвам да се дръпнат настрана, а аз ако имам нужда ще го/я повикам (имал съм и случаи когато искам да питам нещо да няма кого да викна, но да оставим това) обаче те от дума не разбират.


Не малко пъти съм имал случаи в които на напиращия "помагач/ка" му задавам въпрос за определена стока и вместо наистина да помогне, както предлага, изчезва с думите 'момент да извикам колегата'.


Няколко пъти съм питал "помагачи" в различни магазини на Мултирама каква е разликата, между лаптопи да речем, със сходни параметри, но различна марка. Ще се учудите колко често получавам този отговор 'Абее.. Sony-то си е Sony и т'ва е кой к'вото иска да ми разправя..' 


Доста пъти заради такива отговори или пък заради досадни "помагачи" съм отивал да пазарувам на друго място където те оставят на спокойствие.


Искам да кажа за финал че аз харесвам Мултирама веригата защото има много налична стока, може би повече от всички други магазини, но не харесвам критерия им за подбор на персонал и съответно напътствията за "зарибяване" на клиенти към същият този персонал. Може би ниската заплата е причината за неквалифицираната работна ръка защото съгласете се, че някой който е завършил Информатика няма да работи продавач-консултант поне така си мисля де..

написано 06.12.2010г. вторник в 11:51
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел IT , software ,hardware , mobile tehnology
в град Ловеч

Моито впечатление за мултирама е добро .


Ползвал съм услугите им като клиент и съм доволен продуктите са им качествени аи персонала е учтив .Можеби затова имам добро впечатление .


Като се замислям едно работно место в мултирама нее за изпускане и ако можеше да излезе вазмовност за работа не бих я пропуснал.


Все пак там сие приятно за работа място и то за специалисти :)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.11.2010г. събота в 03:21
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Аврен
Господин Пашов
доста явно не сте наясно с правилата на играта ,но все пак за да утеша малко мъката ви,веднага ще ви ги обясня.
Ако отидете и си купите лаптопа Х и го намерите в друг магазин в 7 дневен срок ,абсолютно същия на по-ниска цена,връщате се в магазина показвате брошура с доказателство,че в другия магазин е по-евтин продукта - всичко се сверява и разбира се ако е така - си получавате разликата в парите х 2.(гарантирам ви,връщат се парите)
Вие какво сте направили,видяли сте лаптопа на друго място,обадили сте се, казали сте им че сте го видяли еди къде си на еди каква си цена и разбира се те веднага са я намалили,което въобще не е против правилата,ЗАЩОТО ГАРАНТИРАТ НАЙ-НИСКА ЦЕНА,ако си бяхте купили лаптопа и после им го бяхте показали тогава се връщат.
Да ви кажа защо се е получило така с магазините.Тъй като те са коригирали цената,което както казвам си влиза в правилата на играта(която те правят и от която клиентите само печелят),се изпраща мейл и съобщение ,че продукт Х е намерен на по-ниска цена,веднага я коригират и изпращат съобщение до другите магазини за новата.Вие просто сте изпревалили системата и в другите магазини информацията не е била обновенна.
В стремежа си ,не да си купите най-евтино лаптоп-а(каквато е тяхната игра),а просто да ви върнат парите сте направили това което е трябвало най-малко.
Разберете правилата на играта,тъй като са наистина много елементарни,въпросната "Фирмичка" не ви задължава с нищо,напротив-казва ви предлагаме ви най-ниската цена,ако все пак го купите и го намерите другаде до 7 дена на по-ниска,ще ви върнат разликата х2.
Да ви е честит лаптопа,дано нямате проблеми с него,късмет с мненията по другите сайтове)))
Показани мнения 1 - 10 от общо 83 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!