Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 08.09.2009г. сряда в 22:23
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Това предприятие не зачита служителите си като по всякакъв начин се опитва да ги накарат да напуснат работа.Намалят се заплатите,а в същото време работата не намалява.Условията за работа са повече от ужасни.Така,че някой ако реши да кандидатства там за работа по-добре да ни го прави,защото е толяма грешка!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87533 мнения за 7679 фирми!