Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 18.08.2009г. сряда в 16:30
мнение от
отношение кандидат за работа
Защо напусна, щом заплащането е добре, а се намират и добри колеги!
Никой не бяга от хубавото, каква е уловката?
написано 04.08.2009г. сряда в 17:01
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна
Искам да споделя няколко мои впечатления за фирмата... Първо да кажа на всички, че се занимава с търговия на едро, разнос и логистика на алкохол, хранителни стоки и перилни и почистващи препарати.
Първо и едно от най-важните условия, които биха заинтригували някой е за заплащането. Tо се извършва много коректно, без закъснение. ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА - ГРЕШКА НЯМАТ.
Като цяло за персонала - някои от тях са доста злобни хорица и успешно вгорчават живота на останалите... както навсякъде обаче си има "точни" хора.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88301 мнения за 7762 фирми!