Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.08.2014г. събота в 14:29
мнение от
отношение клиент
в град Кърджали

КЛИЕНТ СЪМ НА ВАШАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ В НАШИЯ ГРАД ОТ НЕЙНОТО ПУСКАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ.ЗАРЕЖДАМ САМО НА ВАШИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ В БЪЛГАРИЯ.ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО СИ ЗА РАБОТА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА В ГР.кЪРДЖАЛИ.


СЛЕД ОТВАРЯНЕТО НА ПРОХОДА "МАКАЗА" БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА СЕ ОКАЗА НАЙ ПОСЕЩАВАНАТА  ОТ ВСИЧКИ ПРЕМИНАВАЩИ ЧУЖДЕНЦИ И БЪЛГАРИ. ТОВА ДОВЕДЕ ДО НАМАЛЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ, А ИМЕННО:


1.ОБРАЗУВАХА СЕ ГОЛЕМИ ОПАШКИ.ЧАКА СЕ ДЪЛГО ЗА ДА СЕ ЗАРЕДИ.РАБОТИ ОБИКНОВЕНО САМО ЕДНА КАСА И ТАМ СЪЩО СЕ ЧАКА ДЪЛГО.


2.НЕДОСТИГАТ ПАРКОМЕСТАТА И СЕ ПОЛУЧАВА ХАОС ОТ ПАРКИРАНИ И ЗАРЕЖДАЩИ АВТОМОБИЛИ.


3.НЕДОСТИГАТ И МЕСТАТА ЗА СЯДАНЕ,МАСИТЕ НЕ СЕ ПОЧИСТВАТ РЕДОВНВО.


4.ТОАЛЕТНАТА НАПЪЛНО СЕ ЗАНЕМАРИ И СЕ ПРЕВЪРНА КАТО ТЕЗИ ВЪВ ВЛАКОВЕТЕ.


МОЖЕ БИ В АКТИВНИЯ СЕЗОН ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА ПО ДАБРА ОРГАНИЗАЦИЯ.

написано 26.04.2014г. неделя в 00:31
мнение от
отношение бивш служител

Здравейте,


 


нямам думи за отношението и работния процес на въпросната бензиностанция.Шефа е ок.Обаче управителчето е селянкур от където и да го погледнеш.Шефката също се едно са от едно село.


 


Въпросната шефка по цял ден си вдига краченцата на бюрото в офиса и чопли семе внесто да изпълнява служебните си задължения,взима 900 лв заплата за сметка на другите служители за тях са трохите около360-410 лв.Управителчето не пада под 880 лв. понеже е батко.


 


Да продължим за шефа ок си е като изключим, че продава от кафето за Гастрото направо на пакети без да минава през мелачката и кафе машината.За банкетите задължително желае фактурата която трябва да се осребри от ОМВ да надвишава реалнаа сумата поне с 300лв.БРАКУВАНЕТО НА САНДВИЧИТЕ И ЗАКУСКИТЕ ЗА НЕГО Е МИТ СМЕНЯВАТ СЕ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И ПАК ВЪВ ВИТРИНАТА ,АБЕ СКЪПЕРНИК СИ Е.Обича подлизурковците !!! винаги когато има работа за вършене у дома извиква служителите да му я свършат дали дървата да му срежат и внесат в мазето може и мебелите да му внасят,а разбира се не смеят да откажат защото той ги е наел на работ� �независимо че не е свързана със служебните им задължения него не му пука.Като цяло екипът е 2-3 може и 4 семейства работещи и нямащи друг избор и препитание дори и преспектива да работят на друго място.Най добрия му приятел и още 3-4 служители,заставени по един или друг начин да търпят тези безочливи личности.


 


И да не забравим и разбира се младите меринджъри г-н Г.СЛАВЧЕо И аНдреиЧо тренера4ето.Допълват тази ситуация на семейна ИДИЛИЯ,пак по един или друг начин назначени със Шуро бадженаштина ,ако продължа ще има обидени.


 


ТА ТОВА ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТво ��ИЛИ ФИРМА НЕ ЗНАМ КАК ДА ГО НАРИЧАМ СЕ ОПИТВАТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ДА НАКАРАТ ХОРАТА ДА СЕ ЧУСТВАТ НЕ ХОРА А РОБИ, РАБОТА ПО 12 ЧАСА С 40-50 МИНУТИ ПОЧИВКА НА СМЯНА.ДОПЪЛНИТЕЛНИ СМЕНИ ЗА СМЕТКА НА ОТПУСКАРИТЕ НЯМАМ ДУМИ


 


ТОВА Е МОЕТО ВИЖДАНЕ ЗА ТАЗИ ВЕРИГА


 


ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ПРИ НАС

написано 02.04.2014г. четвъртък в 11:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Какво е нивото на заплащане? Каква е заплатата за 8 часа? При работа на празнични дни заплащането по високо ли е? Какви са условията за работа при вас?

написано 02.04.2014г. четвъртък в 10:55
мнение от
отношение настоящ служител

Дилърите сменят от 250 до 300 работника на година, факт много е нали? в коя държва го има това? Сменяйте дилъра началници :)

написано 01.04.2014г. сряда в 11:36
мнение от
отношение клиент
в град София

Във връзка с предходното мнение на господина се чувствам длъжна да изкажа и своите впечатления от въпросната станция. Аз съм дългогодишен клиент, всяка седмица поне по 3пъти зареждам там. Изключително съм доволна от цялостното обслужване и от персонала. Никога не съм имала забележка нито към продуктите нито от обслужването. Много е приятно когато си поръчам редовното кафе, с усмивка служителите дори да знаят по какъв начин го обичам. Относно смяната на персонала- това е напълно нормално, и в моята фирма постоянно има нови работници, тъй като се развиваме. И всеки нов работник се нуждае от обучение за да стане класен служител,а ОМВ е доказало че предлага качество. За това господине, дайте шанс на новите хора и не бъдете толкова критичен, защотото и Вие някога сте били на тяхно място.

написано 23.03.2014г. в 13:53
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел ОМВ в кв.Захарна фабрика
в град София

 УВАЖАЕМИ УПРАВЛЯВАЩИ, аз живея в кв. Захарна фабрика и ежедневно зареждам гориво или си организирам срещи в бензиностанция ОМВ в кв.Захарна фабрика. От нова година виждам много нови работници в тази бензиностанция, които нямат ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и КУЛТУРА на обслужване. Редовно на касата касиерите се объркват и възникват ситуации на незнание, струпват се голями опашки и клиентите се изнервят. Не по различна е и ситуацията на бара - новите работници не знаят да направят капучино, един ден чаках около 20 мин. за два сандвича,които бяха без търговски вид и всичко от тях изпадна - аз като клиент не прощавам подобно обслужване и качество и за целта ще предизвикам проверка от ХЕИ.В повечето случаи персонала говори на висок тон или чуваш просташко хихикане. Не знам каква е причината за промяна на състава на работниците, но нивото на обслужване върви катастрофално надолу!    УВАЖАЕМИ ГОСПОДА, аз ще сменя бензиностанция, но трябва да има някой отговорен за това ниско ниво на обслужване и незнание! С този ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и КУЛТУРА на обслужваме продължаваме да се отдалечаваме от ЕВРОПА!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.01.2014г. петък в 22:19
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пловдив

Започнах работа преди 2 седмици в омв пловдив на позицията форткорт. Дилърката е нова и следи всичко да е наред. Даже ще ни купува нови работни дрехи и очила за зареждане на газ. Заплатата 400лв. чисто изплащат се по банков път, смените са 12 часа, дневна, нощна два почиваш. заплащането наистина е малко, но ако намеря нещо по-добро веднага се махам, ако дори и една обида чуя от шефовете подавам предизвестие на момента даже може и да им тегля една майна, но засега всичко е точно, ако усетя някакво отношение, което не ми харесва си бия шута веднага, това няма да ми е първата нито последната работа, така че немогат да ме притеснят. За глоби не съм чувал, но ако има чао. За самата работа мога да кажа, че има доста работа, клиентите са всякакви лоши, добри, простаци и мили хора. Днес управитетеля ми направи забележка, че стоя на касата и си говоря с касиерките, докато има клиенти на касата, по принцип ние трябва да стоим отвън, но на нас ни позволяват да стоим вътре на топло като няма коли за зареждане. Прочетох всички коментари и неразбирам едно-защо като не ви харесва работата и се държат унизително с вас и се гаврят с вашето достойнство не се махнете, защо?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.12.2013г. вторник в 22:17
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел ОМВ
в град София

Здравейте, аз съм настоящ служител в ОМВ в София.Работя 3-та година в сферата и мога да кажа, че като цяло работата ми харесва.Обичам да работя с клиенти и мога да кажа за себе си, че не съм ощетила никой от тях...не съм надписвала сметки или други неща които бъркат вджоба на клиента неправомерно.Обаче огорчението ми е голямо като чета отзивите на някои клиенти за нас служителите.Работата като цяло е ужасно много особено след като от "шапката" на ОМВ решиха, че трябва да се съкрати персонал.Несмогваме да сме на няколко места едновременно(да зареждаме стока, да мием подове, тоалетни, да сме на касата и още неща които се вършат от повече хора, а не от един), а клиентите винаги бързат.Искат да бъдат обслужени мигновено, как да стане това при положение, че за всичко си има технологично време...особено като се плаща с карта, не дай си боже да откажат терминалите, като няма и банкомат на нащата станция и ако клиента си тръгне и не си плати горивото...РАЗБЕРЕТЕ ние нямаме вина за това.Не сме виновни за всичко.Ние имаме само задължения и никакви права.А за заплащането...да...мизерно е, особено като се плащат и липси от КРАДЛИВИ клиенти или некоректни слижители, бягства с горива и то на не малки стойности.Питате защо работя тогава на такова място... в дешната КРИЗА е трудно да си намериш работа особено когато си прехвърлил 40-те, а и в повечето сфери заплатите са между 400-500лв.И за да не ви отекчавам повече искам само да попитам същите тези клиенти когато пазаруват в големите хипермаркети, защо чинно си чакат на големите опашки и не претендират, че трябва да бъдат по бързо обслужени?РАЗБЕРЕТЕ ние сме хора не роботи, работим с пари и трябва да внимаваме, защото всяка наша грешка ни бърка в джоба.А и за форткорт служителите помислете от каквато и етнос да са, работят навън независимо от атмосферните условия, дишат отровните изпарения и т.н.не им е позволено да влязат на топло през зимата, хранят се навън на крак нямат нормирана почивка.Хора сме и затова трябва да се уважаваме взаимно и да се усмихваме повече, живота на всички ни не е розов, но това не трябва да рефлектира върху другите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.11.2013г. събота в 06:08
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ОМВ Захарна Фабрика
в град София

Какво да кажа за тази ако може да се нарече компания организация ОМВ. Обектите ги дават на различни арендатори или тъй-наречени дилъри. Тези въпросни дилъри не отговарят на никакви образования в моя случай беше една футбона съпруга (принцеса) която не е работила никога и това и е първа работа - "ШЕФКА". Отделно лъжат персонала с парите които са им  предвидени за заплати - дават по-малко тъй като парите минават през сметките на техните фирма и ги разпределят както им е удобно и занижават надницата на работника за тяхно благо. Отделно парите за липси,кражби и избягало гориво не  ги споменават макар,че знаем,че има такива пари ,те са ги научили на тези тарикатлъци още преди да вземат обекта. Отношението към персонала е много лошо,ако си им удобен и топиш колегите си им най-любимия ама като спреш им ставаш тесен в обувките. Надницата е най-ниската сравнения с другите бензиностанции - 23лв дневна смяна и 25лв ноща или казано 360-370лв месечна заплата. Затова колкото и а сте закъсали за работа не си заслужава да почвате в ОМВ много лошо отношение има към персонала и дори да сте прав спрямо клиента ви изкарват крив имаше случай един клиент да каже на колегите да му сипат 20л. гориво вътре каза,че им е казал 20лв и разликата си я платиха те,оделно всеки месец има липси на масла и други продукти и понеже футболаната принцеса си прибира парите за липси ги плащат пртсонала с иначе големите заплати. Не ви препоръчвам да работите там е моя съвет.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 129 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88272 мнения за 7759 фирми!