Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.03.2014г. в 18:36
мнение от
отношение клиент

Тези който записват са толкова мазни, толкова обещават едва ли не че звезди ще ви свалят. Даваш капаро, чакаш, чакаш, чакаш - после вече не са толкова любезни, после пък хич. Казват ти капалото не играело роля, пък го искат

написано 26.03.2013г. сряда в 12:50
мнение от
отношение настоящ служител
в град Стара Загора

Служител съм във фирмата от м.ноември 2012 г. По отношение на изплащането на възнаграждението няма никакви проблеми – в срок и в пълен размер съм получавала заплатата си, а относно писанията на които се натъкнах, споделям, че бях ужасена и благодаря, че прочетох всички тези лъжи и отблъскващи неща едва когато вече съм част от екипа, тъй като не отговарят на действителността и мога да потвърдя, че според мен това е тенденциозно и целенасочено. Може би е част от нелоялната борба за оцеляване в кризата, но едва ли това е начина да елиминираме конкуренцията. В днешно време всеки може да напише нещо и да се скрие зад измислено име, без да носи отговорност за достоверността, но замисляме ли се кому е нужно това, помага ли и на кого е полезна тази помия. Факта, че при нас хората продължават да се записват за следващите нива на обучение е най-красноречив. Това колко си успешен и конкурентен на пазара се определя от постигнатите резултати, а не от анонимни драсканици по форумите. Ежедневно се срещам с доволни клиенти и мисля, че това е важното – всичко друго е преходно и плод на нечисти намерения – днес се пише за едни, утре за други и така според форумите не остават коректни фирми и личности, а аз познавам и непрекъснато се срещам с  доволни клиенти – доволният клиент е критерий!


Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.03.2013г. четвъртък в 12:09
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пловдив

Като част от екипа на тази фирма, бих искала да помоля всички вас - бъдещи наши клиенти и партньори - не вярвайте на написаните по-долу клевети и лъжи по отношение на нашата фирма, работа, работодатели, условия и всичко свързано с нея.


Не е мое право да класифицирам хората, които се изразяват с низки и неморални изрази и всеки, който си позволи да го прави си носи отговорноста за това. Но е мое право и отговорност да застана достойно СРЕЩУ изречените злословия и хули и да защитя както моето, така и името и честта на фирмата, в която работя.


От опита ми, от взаимоотношенията, които поддържам с всеки един наш клиент, с колегите ми и с работодателя, знам и съм убедена в неправдоподобноста на по-долу написаните лъжи и доноси. В момента ще пиша лично за себе си, защото заставам зад всяка изречена дума от мен, но вярвам, че всеки един съвестен и добронамерен човек, свързан по какъвто и да е начин с тази фирма ще сподели и подкрепи написаното от мен.


Работя в съвременна и утвърдена организация, която е доказала качеството си на работа във всичките 13 години съществуване и непрекъснато развитие. За това свидетелстват всеки един отзив и изразено мнение на нашите курсисти, подплатени с успех и придобити знания и умения.


Условията на труд са прекрасни и са съобразени както с нашите нужди, така и с комфорта на клиентите ни. Работя в чиста, съвременна и спокойна обстановка с всички необходими удобства.


Отношението на г-н Славчев лично към мен е много добро, отзивчиво, разбиращо и съпричастно.Във връзка с трудовото възнаграждение - то се получава редовно и до този момент не съм имала какъвто и да е проблем с това. Относно размера на заплатите,който се коментираше по-долу - това са споразумения, които се подписват при нашето назначаване и всеки един от нас по своя воля се съгласява на това, което му се предлага. Когато нашият труд има резултати, той ще бъде възнаграден подобаващо и повярвайте, г-н Славчев вижда и оценява всичко, което се прави.


Каквито и да са целите и подбудите, за да си позволи един човек да позори и да набеждава, в това няма чест и достойнство.


Живеем в демократично общество, където всеки има правото да сподели и да изкаже своето мнение, но е доблестно, когато то е подплатено с истина, реалност и справедливост.


В достоверността на всичко,което съм написала, може да се убедите лично!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.03.2013г. четвъртък в 10:08
отношение настоящ служител
в град Пловдив

Здравейте, съвсем случайно попаднах на този форум. След като прочетох всички коментари, останах неприятно изненадана, от лъжите които са написани. В момента работя в Бритиш Академик Център с работодатели "сем. Славчеви" както пренебрежително ги наричате в изказванията си. Много съм доволна от условията на работа, от отношението на хората, с които работя. Винаги проявяват разбиране и изключително голямо търпение. Нито повишават тон, нито се държат високомерно. Дори подкрепят служителите си, подкрепят всяка нова идея, дават шанс за професионално развитие. С две думи, няма основание за оплакване. Заплащането е коректно и нормално за стандартите за град Пловдив, до сега не е имало и ден закъснение.


По отношение за услугите, които предлагаме и начина по който си вършим работата -


Всеки един служител дава всичко от себе си и се стреми да работи в полза на настоящите и потенциални курсисти. Нямаме скрити условия! Изказванията Ви ме мотивираха да проверя лично, как стои въпроса с условията в останалите фирми - конкуренти в Пловдив. ЗАЯВЯВАМ И СТОЯ ЗАД ДУМИТЕ СИ: НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ - ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ В ГРАД ПЛОВДИВ.


Като започнем от :


- коректно отношение и изчерпателна информация още при запитване от Ваша страна;


- изключителни преподаватели – Професионалисти;


- модернизирани учебни зали, в центъра на града, за Вашето удобство.


Който се съмнява в нещата, които съм написала – Заповядайте в офиса ни, за да се уверите лично!


Още едно последно нещо -


Много е лесно да се пише "Анонимно", но по този начин мнението, което искате да изкажете и наложите - НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!


 


                                                                               С уважение,


                                                                                Хубав ден!


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.03.2013г. четвъртък в 09:27
мнение от
отношение клиент
в град Пловдив

Ходих на курс по Английски език в Интер Алианс!Изключително съм доволна от обучението, обстановката и най-вече професионализма на преподавателя!!Препоръчвам на всички, които желаят да учат езици да посетят офисите на фирмата. Аз също мисля да запиша отново при тях още едно ниво, защото цените са напълно достъпни за всички- студенти и безработни!

написано 19.03.2013г. сряда в 17:58
мнение от
отношение настоящ служител
в град Стара Загора

Настоящ служител съм в офиса на фирмата в град Стара Загора и публикациите, които чета мога да коментирам единствено по този начин : АБСУРДНИ И НЕВЕРНИ. Това за мен са твърдения написани от конкурентни фирми и подставени от тях лица. За всички е ясна каква е целта на тези ЛЪЖИ! Хора, не се поддавайте лековерно на провокации, а лично се уверете в неистинността на написаните по долу твърдения.


Работната среда е приятна и спокойна! Възнагражденията са напълно нормални за такъв тип труд. Относно заплащането фирмата е била ВИНАГИ коректна спрямо мен!


Върша работата си съвестно и се старая всеки ден да постигам по-добри резултати.Чувствам се добре на работното си място е се радвам, че съм част от този екип !


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.03.2013г. сряда в 17:10
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел АЛФАБЕТ
в град Пловдив

Здравейте!


Първо искам да се обърна към хората, които пишат за така наречения "холдинг" - явно не знаете значението на тази дума. Да има договорни взаимоотношения между центровете в които  работим, но това далеч не холдинг! Аз също съм проверявала в търговския регистър, за да съм наясно с кого за кого работя.


Явих се на интервю за работа и заедно с много други желаещи да работят тук имах няколко събеседвания, резултата от които е настоящатата ми работа.


Относно събеседването между колегите, не разбирам що за смешен коментар! Тук всички работим усилено в името на качественото обучение на нашите клиенти. Работим, за да се докажем професионално, а не да създаваме приятелски, интимни или др. взаимоотношения с колеги, колежки и т.н.


Що се отнася за заплащането: заплатата ми е такава, каквато съм желала и за каквато съм кандидатствала! Управителят на фирмата не  ме е излъгал никога нито лев, напротив много е точен и коректен!


Никога, никой не ми е повишавал тон! Средата на работа е перфектна! Всеки, който желае има възможност да израстне и да покаже професионализма си тук.


Стигам до извода, че фирмата се е развила в положителна насока във времето, което много ме радва!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.03.2013г. сряда в 17:05
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пловдив

Работя във фирмата от 3 години и съм доволна от условията!Ако човек си върши съвестно работата не мисля, че ще има проблем!ХОРА - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВСИЧКО НАПИСАНО ПО-ДОЛУ!!ЯВНО КОНКУРЕНЦИЯТА НЕ СПИ И ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СПЕЧЕЛИ КЛИЕНТИ Е КАТО КЛЕВЕТИ НАС!Нашата фирма е доказана на пазара и ако беше некоректна към клиенти и служители, не би се задържала 13 години на пазара и не би била ВОДЕЩА в ЕЗИКОВОТО и КОМПЮТЪРНО обучение!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.03.2013г. сряда в 17:00
мнение от
отношение клиент
в град Пловдив

Аз смятам,че всички обиди написани в този сайт са неверни.Фирма Интер Алианс е доказала с времето ,че работи професионално и коректно.Всеки може да се убеди в това,като посети  нейните офиси и ползва услугите й.Аз съм доволна и ще препоръчам на всички мои приятели да изучават чужди езици в Интер Алианс.

Показани мнения 1 - 10 от общо 36 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!