Фирма:
www.parallel.bg
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма ПАРАЛЕЛ ЕООД?
Какво е отношението на ръководството на ПАРАЛЕЛ ЕООД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага ПАРАЛЕЛ ЕООД?
Каква е атмосферата на работа в ПАРАЛЕЛ ЕООД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в ПАРАЛЕЛ ЕООД?
написано 27.08.2011г. неделя в 21:03
мнение от илияна
отношение клиент
към обект/отдел пловдив в град Севлиево
Паралел ни ползваха да им намерим обект в Пловдив,наеха и след това забравиха да платят фактурата.Разговарях с главният им счетоводител може би 10 пъти.Тогава се обърнах към адвокат и тъй,като имам договор с тях и фактура ги осъдих.НЕКОРЕКТНИ СА!!! Искам само да попитам с какво всъщност се занимава тази фирма много зле се дарйат с работниците а плащането им е под всякаква критика Заплащане
![]() написано 14.09.2009г. вторник в 18:00
мнение от matrih
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел ковафон в град Севлиево
съкратен ----- ДЪВКАТА КАТО И СВЪРШИ СЛАТКОТО И СЕ ИСПЛЮВА --- Шефа коли беси и имаш правото да мълчиш и да стискаш зъби , инъче хората са разбрани - борят се за хляба !
![]() Работна среда
![]() Фирмата се развива динамично. Много от проблемите, които трябва да се решават, са специфични и изискват задълбочени познания.
Квалификацията на специалистите работещите там е на много високо ниво. Да. Съществуват проблеми, но те се решават. Това е една от фирмите с най-висока степен на автоматизация на производствените процеси. Що се отнася до комунално-битовите условия, спокойно мога да твърдя, че те са добри. На използваните от работниците бани и тоалетни би завидял всеки престижен офис в София. Това, което прави впечатление е чистотата на работните места. Много стриктно се спазват условията по охрана на труда. Заплатите и осигуровките се изплащат редовно. Държа да подчертая, че не ми се заплаща за да пиша това. Просто съм обективен. А проблеми има навсякъде. Въпросът е как се решават. Заплащане
![]() Работна среда
![]() Във фирмата се работи изключително напрегнато и без право на лично мнение. Никой не е сигурен в утрешния ден. Уволнява се без предизвестие и писмено обяснение. Работника е абсулютно незащитен поради липсата на каквито и да било синдикати. Свободното време и отпуските са зависими от собственика. Обикновенно фирмата почива 1 седмица в началото на август, согато е най скъпо по почивните бази, но собственика това не го притеснява, защото на Карибите или където ходи в чужбина това няма значение.
![]()