Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 27.08.2009г. петък в 15:31
мнение от
отношение бивш служител
в град София
Когато бяхме всички начинащи, беше супер. След като се смениха няколко директора и всеки водеше свои хора, стана змиярник. Всеки прехвърля работата на другия и затова до днес немогат да се оправят. Издържах 6 години, напуснах и никога не бих се върнала. Роботата е нискоинтелигентна, бумаги, хартия и никакво поле за изява. Много ми е чудно, защо работят толкова много лекари там?! Да зарежеш професията си, за да се ровиш, като плъх в купища хартия!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2009г. петък в 23:17
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел s4r
в град София
Имам стаж като бюджетен счетоводител близо 10 години, само две от тях в СЗОК.
Повярвайте ми за първи път се връщам от отпуск с нетърпение и желание за работа. Опитайте и вие!
Не всичко е пари, нито обезателно връзки, приятели...
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.05.2009г. неделя в 12:26
отношение -- няма данни --
в град София
Искам да кажа на всички, които мислят да кандидатстват за работа в СЗОК - хора бягайте далече!!! Работих там само няколко месеца, поне 5-6 пъти ми сменяха работното място и задължения, изтърпях много крясъци, лицемерие и подмятания. Реших да напусна, въпреки че останах без работа, защото всички тези ужасни емоции започнаха да се отразяват на здавето ми.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 4 от общо 4

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88358 мнения за 7766 фирми!