Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 04.02.2014г. сряда в 13:25
мнение от
отношение клиент
в град София

Много са им зле служителите на С.Г.Груп. Неучтиви, заплашват по телефона, нищо конкретно не казват за дълга и напоследък са предприели тактика - звънят, кажат нещо, напр. обидят те по понякакъв начин, ръсят заплахи всякакви и затворят телефона. Това е всеки ден. Ама на нас не ни пречи - даже се забавляваме ..... нека си звънят, това им е работат все пак. Даже събота и неделя когато почиват и не звънят, чак ни липсват. УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВИТЕЛИ, като посредник по събиране на дълговете на народеца не сте ли чували поговорката "с памук душата да му извадиш" . Обучете си персонала, има световни практики за тази дейност. Но........ то каквито управниците такъв и персонала, което разбира се важи и за цялата ни държаавичка.

написано 11.06.2013г. сряда в 15:57
мнение от
отношение бивш служител
в град София

До г-н Трайчо Иванов във връзка с "екскурзията до Хайделберг" звъннете моля Ви на 0888534910 - Младен Младенов 

написано 03.06.2013г. вторник в 20:52
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Бях  поканен на интервю в началото на  май. Предложиха ми след като  обстойно се  запознаха с професионалната ми компетентност да ръководя  обект в Хайделберг-Германия. На  13 май ми се обади Спас П. който на интервюто се представи като един от съдружниците (другият съдружник ме изпита по  немски) ,Спас ми каза  по-най  бързия начин  да потеглям  за  Хайделбег ,защото двамата са там (той и младежа немскоговорящ) а техническия си бил тръгнал  за  България.Отговорих ,че  уговорката ни е за началото на  юни,но  той   настоя и на 15 юни  ,зарязвайки  куп  свои други ангажименти тръгнах.След  перипетии ,които  доведоха  до  закупуване  на две  нови гуми  на  територията ма Сърбия и  безсънна  нощ на 16 юни  след  19  часа  зад волана звъня  на  Спас от входния булевард в Хайделберг.За  огромна  моя  изненада  се  оказа ,съдейки  по отношението му ,както  ина немскоговорящия младеж че  аз  съм  тръгнал  да  им  гостувам  и то  неканен. Нито  осигурена  квартира , нито  съм  разбрал  правилно  какво  е  заплащането,кога  се  плаща  и  ред  други "подробности".Накратко  "екскурзията  си  е  за  моя  сметка ,но  ако  искам  мога  да  остана  да  работя ,да  си  намеря  квартира(за  моя  сметка), а  за заплата  ,"ако  всичко  върви  добре  и  по  график -ще  видим , ще  си  доволен".Брей  как  случих  на  хора  които  знаят  на  колко  ще  съм  доволен  ,  а дотогава  да  си  плащам  квартира , да  се  храня ,да  си  плащам  паркинга  за  колата и  т.н.Колеги  помислете добре  преди  да  се  доверите  на хората от САГ.  ПАТИЛ.!?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.04.2013г. четвъртък в 20:25
мнение от
отношение кандидат за работа

арогантно отношение по телефона,когато се обадих да попитам за естестжото на работа,и думите на лицето в отсрещната срата на лицето бяха " обяжата предимно за лица от София

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.12.2012г. петък в 12:45
мнение от
отношение клиент
в град Монтана

Не знаех, че тази фирма още има последователи. Хора, в криза сме... Как мислите, че ще изкарате заплати от бедничкия народ, дето не може да си плаща всичките разноски. А що се отнася до РЪКОВОДСТВОТО на фирмата - звъняла съм на един сладур в кавички от София да му обясня колко много сгазиха лука с моя случай, накрая човека просто не вдигаше. Тоест - пълна пародия е цялата история с тази фирма и ако ви се работо нещо несериозно по-добре по съвет на по-сериозния ни премиер отидете да пасете овце - там поне ще е сигурно, че ще сте на кяр. :) 

написано 15.10.2012г. вторник в 11:14
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Какво да Ви кажа, :).Прочетох коментарите и се уверих,че до един описват много точно фирма С Г ГРУП.Една новост има във фирмата заплатите започнаха да се бавят с два месеца,а извинението: ниска събираемост :).Всички сме потърпевши,не само хората които безпокои фирмата,но и служителите.Искам да кажа на всички които са получили обаждане от С Г ГРУП : Колкото и да е груб този който Ви се обажда,Вие бъдете любезни с него и му докажете,че има ХОРА на които първите седем години не им липсват!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.09.2012г. петък в 17:58
отношение кандидат за работа
в град София

Преди известно време ми се наложи да отида на интервю в С.Г.Груп.Останах много разочарована от тази фирма.Първо отношението на интервюиращия,държеше се доста грубо,арогантно.Все едно му бях длъжна с нещо.Интервюто не протече добре,защото не знаеше какви въпроси да ми зададе,и как да ме привлече да работя за тях.Но все пак се радвам че отказах да работя за тях.Фирмата е ужасна,доста неща съм чувала за тях,и как се държат с клиентите си,дори съм била свидетел на разговор как техен служител се държи по тел,докато разговаря с моя приятелка.Това не е фирма,а те изнудват хората по техен си начин с лъжи адвокати,прокорори и какво ли още не.Останах с много лошо впечатление за тях.Който иска да работи за тях да се замисли!Заплащането е малко поне това разбрах..600лв бруто

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.01.2012г. четвъртък в 01:00
мнение от
отношение клиент

Здравейте, и майка ми се оказа ж лапите на тези рекетьори. За дълг от 45 лева от въпросната фирма ни тероризираха по телефона , написах жалба до управителя на фирмата, но разбира се че не съм получила отговор, тъй като тона който ни дуржат по телефона е изключително арогантен, заплахите които отправят " ще ти изкарам джигера за тези пари, ще те побъркам "и т.н., обидите които отправят са ужасни и говорят за лошото възпитание на служителите там, имам намерение утре да отида до районното управление на МВР и да подам жалба за телефонен тероризъм. Аз съм сравнително млада и простаци от този род могат само да ме ядосат, но майка ми е възрастна жена и за тези 45 лева могат да я докарат до инфаркт. Не зная какво ще постигна с тази жалба, дано поне спрат да тормозят майка ми. Зная, че ако живеехме в една нормална европейска държава такива просташки фирми нямаше да ги има. А на Вас млади хора желаещи "да изкарате някой лев" както се изразява един потрбител тук в такава рекетьорска фирма, искам да кажа ,че не трябва да забравяте, че никой не е защитен от подобни моменти в които няма да  може да си плаща задълженията, и че ако днес сте от страната на рекетиращия, утре може да сте от другата страна, така че едва ли ще ви е приятно да се държат с вас просташки, да ви псуват, обиждат и т.н. И ако все пак решите да работите в подобна фирма дръжте се възпитано и не създавайте впечетление ,че Ви липсва тотално не само образование а и домашно възпитание. 

написано 12.01.2012г. петък в 09:33
мнение от
отношение клиент
в град София

Честито на печелившите!! И аз получих писмо от СГ ГРУП на 7.01.2012!


Първо не успях да се свържа с тях два дни, при положение, че пишат, че работното им време е от 9 до 22.30 без почивка! Когато успях да се свържа се оказа, че дължа пари от месечни такси към Глобул.


Бяха сравнително любезни поне и след като обясних, че няма начин да ги дължа казах, че ще отида да проверя в офис на Глобул за какво иде реч.


И тук идва забавната част. Имам договор с тях по план Welcome Guarantee, който е приключен в рамките на единия месец, който е промоционален. Според този план аз не дължа никакви неустойки за прекратяване на договора. Даже напротив! Глобул ми дължи някакви 11-12 лв, които не смятах да си взимам.


Отивам в офис на Глобул и ми казват "Да, картата е спряна, но заради неплатени суми, дължите 40лв, с неустойките 60лв"


Момичетата там очевидно бяха по-интелигентни от централата на Глобул и се вгледаха отново и казаха "Ама това е невъзможно! Картата ви е спряна още първия месец, не може да е заради неплатени месечни такси"


Отидох аз до магазина където съм прекратила договора и си изкарах копие от Отказа, подадох жалба към Глобул.


Днес пуснах и електронно писмо към СГ ГРУП с прикрепен този отказ от договор и заявих, че няма да платя нищо, което не дължа и се надявам да не получавам повече такива писма ПОНЕ за срока от 30 дни, в който ЕВЕНТУАЛНО ще получа отговор от Глобул!


 


Интересното е, а и в интернет по форумите е фул - много малко са хората със задължения над 100лв! Пускат се писма за някакви малки суми с надеждата, че по-бързо ще се платят!


Ако ми бяха искали 10-15лв щях да ги дам! Само, че аз съм беден студент и няма откъде да им изкарам 60лв за една седмица. Ако не се разреши въпроса в рамките на 30 дни и това продължи ще подам жалби където се сетя, ще сигнализирам и в полицията. И от Глобул ще си взема включително тия 12 лв, които дължат на МЕН!

Показани мнения 1 - 10 от общо 38 1234 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88361 мнения за 7766 фирми!